Voi miten hienoo oli aamulla herätä, kun ulkona olikin maa ihan valkoisena. Lapset olivat innoissaan joulukalentereista, vähän turhankin, sillä esikoinen pomppasi pystyyn kuudelta ”jes, nyt saa avata luukun”… Luukkuja ei muuten tässä talossa saakaan enää avata ennen aamu seitsemää, huh! Aamupäivä meni ulkoillessa, tämän vuoden ensimmäiset pulkkamäet on nyt laskettu. Tämä päivä kaikessa tavallisuudessaan on ollut jotenkin niin ihana, todellinen lazy sunday.

Päivän asukuvissa onkin tänään kaivattua vaihtelua ;) Sain perheen miehet kuvattavakseni, kerrankin! Mielelläni kuvaisin Miikaa enemmänkin, mutta hän ei niin välitä linssiluteen roolista ja pysytteleekin mielummin kameran toisella puolella.

colleget1 colleget2 colleget3Miikalla on kasvanut harmaat collegehousut jalkoihin kiinni, hänellä on ollut sellaiset ihan aina – ja kaikenlaisten yläosien kanssa :D Uusimpana nämä Gugguulta testiin saadut harmaat yksilöt ja kuten kaikki edeltäjänsä nekin varmasti käytetään loppuun asti.

 

colleget4Mikkiiiri-neule/H&M
T-paita/Zara
Housut/Gugguu *saatu blogin kautta

 

colleget6 colleget7Huppari ja housut/Gugguu *saatu blogin kautta
Sukat/Wesc

 

colleget8 colleget9Meidän perheen miehet ovat luonteeltaan vähän samanlaisia, rentoja kavereita. Samuelista en osaa vielä oikein varmaksi mitään sanoa, mutta vähän vaikuttaisi, että hänellä on isänsä kanssa samanlainen temperamentti. Usein meillä pojat lähtevätkin yhdessä hoitamaan asioita – kauppareissut tehdään usein tällä kokoonpanolla, kunhan naiset vaan on hoitaneet kauppalistat. Näin vältytään turhilta hermostumisilta ;)

 

colleget10 colleget11Me jatkuvasti kälätetään kilpaa tämän temperamenttisen tyttäreni kanssa, aika usein ollaan nokat vastakkain, huokaus. Helposti kiivastuva ja nopeasti leppyvä kuvaa meitä molempia erittäin osuvasti.

 

 

colleget12 colleget13 colleget14Pöksyissä ja paidassa on vähän erilaiset, mielestäni oikein kivan näköiset leikkaukset ja ne ovat melko kapeaa mallia. Monen kommentti on ollut meidän lapsilla olleista Gugguun vaatteista, että ”tehdäänks näitä aikuisille?”  Ensi viikolla näitä miestenvaatteita löytyykin uutuutena Gugguun verkkokaupasta, eli palautteen antaminen kannattaa aina :)

 

 

colleget15 colleget17Sellaisia söpöliinejä kuvissa tällä kertaa! Mitä piditte Miikan asusta? Aika kiva lahjaidis pukinkonttiin, miesten vaatteista voi tehdä halutessaan myös ennakkovarauksia Gugguulle. Mä olen itse jo niin hyväksynyt nämä päivittäiset Miikan collegehousu-asut, että olen tosi tyytyväinen kun ne ovat spessuilla yksityiskohdilla varustettuna – ja ihanan ehjätkin vielä, toistaiseksi ;)

Leppoisaa sunnuntaita kaikille, vielä ehtii ulos vääntämään ainakin yhden lumiukon?

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Pia 1.12.2013

  Hyvältä näyttää:) Itsellekin voisin tuollasen asun huolia. Antaiskohan Miika luvan kertoa mitä kokoa nuo hänen omansa ovat? Ja minkä pituinen Miika on? Tuo olisi meinaan erittäin hyvä lahjaidea miehelleni, mutta koon valinta on aina vähän hankalaa, koska hän on pitkä mutta hoikka. Kiitos jo etukäteen:) ps. Rebekan ja isänsä yhdennäköisyys tulee hyvin esiin tuossa kolmannessa kuvassa;)

  Vastaa
  • Maj 1.12.2013

   Miika on hiukan vajaa 180 cm ja käyttää kokoa L yleensä, nämä ovat myös L:t. Malli on kapeahko ja housujen lahkeisiin jäi Miikalle reilusti mittaa, mikä ei toisaalta haittaa kun niissä on pitkät resorit. Huppari oli juuri sopiva :)

   Vastaa
 2. Martina 1.12.2013

  Hemmetin komea mies sulla kyllä on, ei voi kun onnitella! :P Ja komea pikkuherra tietty myös!

  Vastaa
  • Maj 2.12.2013

   Kiitos, kiitos! Kyllä mun miehet on nyt otettuja :P

   Vastaa
 3. Nipe 1.12.2013

  Onko tuo huppari kapea, niinkuin housut? Mä niin haluaisin itselleni tollaisen hupparin…:) voiskohan gugguu tehdä hupparit ja collarihousut naisillekkin ;)

  Vastaa
  • Maj 2.12.2013

   No, ainakin mun mielestä huppari on kapeahko, hyvin istuva :) Laita toivetta menemään Gugguun suuntaan ;)

   Vastaa
 4. päivi 1.12.2013

  kivat asut molemmilla. Onko laatu hyvä?

  Vastaa
  • Maj 2.12.2013

   Matsku on sitä samaa mitä käytetään Gugguun lastenvaatteissakin ja niihin olen ainakin ollut tosi tyytyväinen :)

   Vastaa
 5. Jonna_Carita 1.12.2013

  On tuo kyllä mageen näköinen uniformu, eikä mies pahenna asua ollenkaan ;) Kannatan, että Gugguu tekisi myös naisille oman malliston!! Nuo harmaat colleget näyttää juuri sellaisilta, jotka voisi itsellekin kasvaa kotona kiinni jalkoihin, jos sellaiset saisin :D

  Vastaa
  • Maj 2.12.2013

   Sellaiset sun pitäisi sitten ehdottomasti saada! Toivotaan, että Gugguulta tulisi jotain meille naisillekin ;)

   Vastaa
 6. Linda 1.12.2013

  Vielä kun noita sais naisillekin! :) Niiiin ihania!

  Vastaa
  • Maj 2.12.2013

   No sepäs se…!

   Vastaa
 7. nanna 1.12.2013

  Hyvältä näyttää! :) Mun mies ei myöskään pukeudu oikeastaan muuhun kuin harmaisiin collegehousuihin. Kummasti niitä aina lahjapaketeista tupsahtaa uusia ja pyykkiä pestessä vanhoja häviää. ”Missä ne yhet collarit on?” ”Ai ne vanhat ja reikäset? Eei oo näkyny….” :D

  Vastaa
  • Maj 2.12.2013

   Mä en ole uskaltanut hankkiutua ilman lupaa eroon edes niitä reikäisistä…! Hiukan olen silti saattanut painostaa… joskus.

   Vastaa
 8. kitii 2.12.2013

  komea on mies! mutta on sillä kaunis vaimokin:)

  Vastaa
 9. laura 2.12.2013

  Hienot vaatteet kyllä :) Voisi Jannellekin ostaa.
  Ja ompa sulla komea mies ;)

  Vastaa
 10. Aurora 2.12.2013

  Hei Maj!
  Löysin syyskuussa ensimmäistä kertaa Magicpoksiin, muistaakseni ihan sattumalta Indiedaysin jonkun muun blogin kautta. Voisin sanoa, että se oli rakkautta ensilukemalta! Sen jälkeen aloin lukea blogiasi alusta lähtien ja vihdoin tänään pääsin koko blogin luettuani ajantasalle reaaliaikaan ;) Blogisi on ihana, kertakaikkiaan lempparini nykyisin! Aito, lämminhenkinen, sopivasti huumorintajuinen ja aiheita löytyy laidasta laitaan.

  Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle, tämä rakastunut lukija pysyy Magicpoksin äärellä jatkossa hyvinkin tiukasti :)) :D

  Ja tähän postaukseen täytyy muiden tapaan kommentoida, että aivan ihanan näköinen huppari ja voi kun tehtäis naisillekin. Täytyy ehkä käydä kurkkaamassa, josko tilais tuollaisen omallekin miehelle pukinkonttiin.

  Vastaa
 11. Johanna 3.12.2013

  Onko sulla Maj tietoa tarkemmasta päivästä, jolloin huppareita saa miehille? :)

  Vastaa
 12. tiina 3.12.2013

  Aaah, et viitsis vilautella miestäs täällä ;-) t: kuolaava rouva ihminen (vitsi, vitsi :D)

  Vastaa
 13. Rytsis 6.12.2013

  Nää oli JUST ne, mitä oon etsinyt jo vuoden miehelle lahjaksi. Ois nimittäin jo aika luopua 10 vuotta vanhoista R-Collection kollareista. Mutta….. Ei näy aikuisten valikoimaa gugguun sivuilla vieläkään?????

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *