Joulun aikaan on ihana viipyillä yökkäreissä mahdollisimman pitkään iltapäivään. Itseasiassa allekirjoittanut on aikasempina vuosina lähtenyt vähän kyseenalaisessa vaatetuksessa myös sukulaisille kyläilemään. Saimme valita lasten kanssa itsellemme pehmoiset paketit Polarn O. Pyretiltä ja oi miten suloisia kuoseja ja ihania juttuja sieltä Ideaparkin myymälän hyllyiltä löytyikään.

1.polarn o. pyret kylpytakki yöpaidat 2.polarn o. pyret kylpytakki yöpaidatSamuel tarvitsi kylpytakkia ja se olikin lahjatoivelistalla, joten tämä tuli hyvään saumaan. Sampan harmaan tähtikuvioisen yökkärin, kylpytakin ja muut pikkuisten alus- ja yöasut löydät tämän linkin takaa.

 

3.polarn o. pyret yöasut 4.polarn o. pyret yökkäritEi liity mitenkään asiaa, mutta huomaatteko että meillä on tytön kanssa melko sama väri hiuksissa?

 

5.polarn o pyret 6.polarn o. pyret koko perheelle naiset lapsetMulla ja Rebekalla on samikset sydänpöksyt, niin pehmeät ja ihanat päällä. Aikuisten koot ovat muuten Polar O. Pyretillä mielestäni aika reiluja, itselleni otin xs-kokoa ja silti lahkeissa on mittaa ihan riittävästi. Villasukat olen saanut siskoltani ja paita on ostettu Uniglosta Nycin reissulta. En osaa sanoa yhtään järkevää syytä miksi raahasin sieltä saakka kotivaatteita? Naisten sydänkuosiset pyjamapöksyt löydät tästä. Magicpoks kiittää POPin ihania naisia ja lähettää lämpimät kiitokset ja jouluntoivotukset tässä samalla.

 

7.polarn o pyret yöpaidat koko perheelleKohta joulu ja kiireettömyys on täällä, ihanaa! Toivon saavani ihan vihoviimeiset lahjat pakettiin huomenna – sitten vielä matkatavaroiden pakkaus ja voin huokaista helpotuksesta. Viime vuonna meikkikselle nousi stressikuume aaton aattona, mutta nyt olen suhteellisen rennolla fiiliksellä. Asioilla on tapana järjestyä lopulta, joten no stress, eiks je?

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Jouluna tosiaan on ihana pyöriä pyjamassa! Etenkin joulupäivänä, kun ei ole kiire yhtään minnekään ja Pukki on toivottavastu tuonut hyvän kirjan.

  Kauniita uniasuja ovat nuo ja villasukat kuuluvat kokonaisuuteen saumattomasti:)

  Ihanaa ja rauhallista joulua teidän perheellenne!

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
 2. Essi 20.12.2013

  Voi miten suloisia yökkäreitä! Pakko saada itsellekin noi sydänpöksyt! ♥

  Vastaa
 3. emmi 20.12.2013

  Hööö, ei näy tuolla sivulla sydänpöksyjä :[

  Vastaa
 4. Essi 20.12.2013

  Hei ei löytynyt sydänpyjama housuja linkin takaa. olisiko jo loppuneet :O olisin niin halunnut nuo <3

  Vastaa
 5. Elsa/oimutsimutsi 20.12.2013

  Jee, mulla on samat housut jalassa ja poikakin sai popilta pyjaman…otin hälle sen sinisen metsäaiheisen version ja itselle vielä paidan sydänsarjaa. EI ehkä maailman sensuellein valinta, mutta mukavuudessa ihan ygönen!

  Vastaa
 6. Noora 20.12.2013

  Voi miten lämmin tunnelma näistä kuvista välittyy. Ja kivat vaatteet. Oikein leppoisaa joulua teidän perheelle! :)

  Vastaa
 7. Onnellinen Oliivi 20.12.2013

  Ihanat sydänpöksyt :) Haluan samanlaiset :) Kivan pirtsakat ja saa hyvälle tuulelle, kävin vasta popilla, enkä kyllä nähnyt tällaisia, ehkä tosiaan loppuunmyyty.
  Mukavaa Joulua!
  http://www.indiedays.com/blog/onnellinenoliivi

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *