Kerrankos se mamma täältä kotoa poistuu ihan Helsinkiin saakka niin onhan se pakko tuoda vähän tuliaisia, haha! Itseasiassa tässä kuussa on tullut tehtyä useampi reissu, mutta tällä kertaa mulla oli aikaa myös käydä tsekkaamassa Zaran rekit. Mitään superspessua sieltä ei tällä kertaa löytynyt, mutta tietysti lapsille vähän jotain pientä…

tuliaiset1tuliaiset2Repsulle ostin hänen toiveestaan farkkushortsit, sillä hän tykkää käyttää niitä myös talvella paksujen sukkisten kera. Zaran myyjä muisti, että shortseja oli jäänyt varastoon kesästä ja sieltä löytyi juuri oikea kokokin, ihan mahtavaa.

tuliaiset3Pojalle pehmoinen peruspaita peura-printillä.

tuliaiset4Ja itselleni myös jotain…

tuliaiset5 tuliaiset6Kaikista parasta tytön mielestä oli kuitenkin tämä toimittamani, mutta kummitädin hankkima My Little Pony-joulukalenteri. Tyttö ei malttaisi odottaa uutta päivää ja uuden luukun avaamista. Repsu on nykyään tosi kova poni-fani, liekö vähän vaikutusta sillä, että kummitädin (joka omistaa varmaan yli 50 erilaista My Little Ponya) motto on: Always be yourself. Unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn.

tuliaiset7Saapralle vaan terveisiä: ”Ihanaa kun sinä toit minulle tämän, sinä olet ihana – kiitos My Li Toni- kalenterista. Ihana rakkaus-Saara tule katsomaan minun ponejani pian.” – Rebekka

Voi rakkauspakkaukset. Mitäs tähän nyt sitten tuumaisi, ei muuta kuin mukavaa tiistain jatkoa teille! Me aletaan leipomaan pipareita, mutta ikävä kyllä en omista yhtään poni-muottia…

-Maj

 

0 Comments

 1. Surku 3.12.2013

  Tosi kivasti hivelee silmää nuo harmoniset harmaanruskeat – tai ruskeanharmaat, mitä ikinä! Olen räiskyvienkin värien (ja Saara-ponin tukan ;D) fani, mutta nyttemmin tykästynyt myös haaleisiin ruskeisiin ja harmaisiin. Valkoinen ja vaaleanharmaa ovat niin takuuhyvä yhdistelmä, kuten tuosta pikkumiehen paidastakin huomaa. Psst, sen verran pitää näin eläintenhoitajana nillittää, että paidassa on peura eikä poro. ;)

  Vastaa
  • Maj 3.12.2013

   Joo, näin taitaa olla, mä vaan katsoin että, jaahas sarvet ja neljä jalkaa = automaattisesti poro. Kesä on itselleni enemmän värien aikaa ja taas näin talvella viihdyn paremmin hillityssä värimaailmassa. En ikinä pystyisi hankkimaan itselleni poni-tukkaa, sillä osaisin pukea sen kanssa varmaan vain mustaa tai valkoista :F

   Vastaa
 2. Titta 3.12.2013

  Taitaa puserossa olla peura eikä poro. Tiedän että nipotan turhasta!! :) t. Poromiehen tytär

  Vastaa
  • Maj 3.12.2013

   Lupaan mennä korjaamaan asian pikimiten! :)

   Vastaa
 3. Henni 3.12.2013

  Sun blogia on kiva lukea! Tuli vaan mieleen, että eikö sua itseäsi koskaan ärsytä materialismi, jonka näyttää tunkevan ovista ja ikkunoista ja blogikin on aika lailla sitä täynnä, vaikka tietysti sun blogissa on kaikkea muuta aihepiiriäkin. Järkytyin kun luin tosta Samuelin paidasta ”käyttöpaita”. Mitä ihmeitä ne muut paidat sitten on? Joo, ymmärän, että on esim. juhlapaitoja, mutta kyllä pisti silmään toi! :D

  Vastaa
  • Maj 3.12.2013

   En tiedä miksi käytin sanaa ”käyttöpaita”. Paita kun paita tottakai, ehkä peruspaita olisi ollut parempi ilmaisu? Ehkäpä näin silmissäni jo kuinka tuo paita rullaa päälle-pesuun-päälle kierteessä. Blogissa on paljon materiaa, mutta ei se mua tietenkään ärsytä, muutenhan valintani olisi varmasti toisenlainen.

   Vastaa
 4. Voi kun lasten vaatteita tehtäisiin isommissakin koossa, ihania. : )

  Vastaa
  • Maj 3.12.2013

   No ainakin vastaavia farkkushortseja ja sukkiksia löytyy aikuisillekin, ihan 100% varmasti! Peurapaidasta en tiedä :D

   Vastaa
 5. Maria 3.12.2013

  My little pony kalenteri- iik! Mistä niitä saa?! Meillä isommalla tytöllä (2,5vee) on mummin ostama muumikalenteri, joka kyllä kelpaa mainiosti, mutta ai, että, my little pony kalenteri ois kyllä aika kiva!

  Vastaa
  • Maj 3.12.2013

   Sun pitää udella tätä Saaralta! Veikkaan, että ne on sold out… :D

   Vastaa
   • Maria 4.12.2013

    Luultavasti! Ei se mitään, ehkä parempikin, että on vain yksi kalenteri. :D

    Vastaa
    • Rouva V 4.12.2013

     Meidän neidillä on sama kalenteri, Minimanista. :) En tosin tiedä onko enää…

     Vastaa
 6. Riikka 3.12.2013

  Etsi netistä hyvin yksinkertainen ponin kuva,tulosta paperille ja jäljennä voipaperille ääriviivat.Leikkaa kuvio irti ja paina taikinan päälle ja veitsellä leikkaat ks.kuvion irti….Näin mie sain meille mäyräkoirapipareita ;)

  Vastaa
  • Maj 3.12.2013

   Kiva idis, piparit tuli jo tehtyä, joten ehkäpä ens kerralla :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *