Olisi kiva kuulla miten te vietitte itsenäisyyspäivää? Me oltiin vain kotosalla, syötiin hyvää ruokaa ja ihailtiin itsenäisyyspäivän vastaanoton pukuloistoa telkkarista, hyvä Tampere! Kaikki menikin niin täydellisesti, lukuunottamatta niitä typeriä mellakoitsijoita.

Tänään meidän porukka on ehtinyt jo pulkkamäkeen – ja se näköjään vaati veronsa, kaikki muut nukkuvat paitsi minä. Itselläni on mukavaa puuhastelua ja keskeneräisiä pieniä sisustus- ym. projekteja meneillään.

kotona1 kotona2Hän, iso tyttö, pian 4-vuotta, ei nuku yleensä päikkäreitä. Kesken kirjan lukemisen kuitenkin  voimat loppuivat…

 

kotona3Mutta tämä kaveri tässä nukkuu kyllä aina kun siihen tulee vain pienikin mahdollisuus.

 

kotona4Äitini oli virkannut meidän eteiseen uuden maton etukäteisjoululahjaksi. Matto on tehty kevyemmästä ja sellaisesta vähän muovisemman oloisesta matskusta, mitä edeltäjänsä oli. Nyt on  sitten uusittu matot olkkariin ja eteiseen. Ostimme myös joululahjaksi itsellemme yhden tuolin, josta olemme jo pitkään haaveilleet, enkä malttaisi odottaa sen saapumista. Kodin suhteen minulla on aina jotain pientä meneillään, sillä keittiön tuolit olemme myös vaihtamassa ja tilaan pitäisi saada huonosti toimivien halogeenien tilalle joku toinen valaistusratkaisu.

 

kotona5”Joulukuusi” siinä odottelee hyllyn päällä vielä koristeitaan.

 

kotona6Häistämme on vierähtänyt jo tovi, mutta kiitoskortit ovat vielä lähettämättä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Joulukortit on vielä tekemättä, joten lähtevätköhän ne samalla kertaa…?

Lauantai-saunaan lähdemmekin tällä kertaa vanhempieni luokse, jotka ovat osittain tamperelaistuneet. Meillä on nyt ihan pysyvän mummulan lisäksi siis toinen, osa-aikainen mummula täällä Tampereella, miten ihanaa <3

Oikein mukavaa lauantai-iltaa teille kaikille huipuille! Ihanaa ottaa loppuviikko ihan vaan iisiä, sillä ensi viikosta tulee varmasti vauhdikas.

-Maj

0 Comments

 1. sanna 7.12.2013

  hei! matto näyttää hyvältä:) mitähä materiaaliahan tarkelleen on?

  Vastaa
  • Maj 8.12.2013

   Pitääpä kysellä äiskältä lisää infoa matonkuteista :)

   Vastaa
 2. Katri 7.12.2013

  Hih…tuttu kirja meillekin. Äiti haluisi, että sitä luettaisiin aika harvoin mutta lapset sen hakee hyllystä harvase ilta. :)

  Vastaa
  • Maj 8.12.2013

   Apua joo, ihan totta, sama täällä :D

   Vastaa
 3. hjii 7.12.2013

  Teidän nelivuotias on sivupalkissa vielä 2 v. Sattui silmään, oiskos aika päivitellä? ;)

  Vastaa
  • Maj 8.12.2013

   Joo, ehdottomasti pitäisi, mutku… Mä haluan olla ikuisesti 27-vuotias :D

   Vastaa
 4. Tanja 7.12.2013

  Älä pilaa kiireellä kiitoskortteja, meidät vihittiin 15.12.2007 ja kortit on edelleen lähettämättä. Ja tekemättä. Itseasiassa en enää edes muista, millaset niistä piti tulla… Juuri ja juuri tuon hääpäivän muistin. ;)

  Vastaa
  • Maj 8.12.2013

   Ne on kyllä jo, ei kun VIHDOINKIN tehty – mut lähettämisprosessi on vielä vaiheessa…

   Vastaa
 5. Mayo 7.12.2013

  Ihana matto, tosiaan!

  Vastaa
  • Maj 8.12.2013

   Niin minustakin, hyvä mamma!

   Vastaa
 6. Iitu 7.12.2013

  Mitä tarkoittaa tuo osa-aikainen mummula? Ovatko he ostaeet kenties Tampereelta kakkosasunnon, jossa viettävät osan ajastaan? :) Ihana järjestely!

  Vastaa
  • Maj 8.12.2013

   Heillä on pieni koti nyt täällä Tampereeella myöskin :)

   Vastaa
 7. Satu 7.12.2013

  Oi, osa-aikainen mummula kuulostaa ihan mahtavalta!!

  Vastaa
  • Maj 8.12.2013

   Niin munkin mielestä :) <3

   Vastaa
 8. Meillä oli vauhdikas juhlapäivä: meidän nuorimmainen sai nimen ja sitä juhlistamassa oli iso joukko vieraita. Illalla sain sitten kerrankin naisseurassa katsella juhlia Tampereelta ja meillä oli oikein mukavaa.

  Juhlapäivän tarjoiltavaia ja kuvia ihanasta nimen saaneesta pikkuneidistä täällä: http://mamainprogess.blogspot.fi/2013/12/juhlien-jalkeen-kohti-seuraavia-juhlia.html

  Vastaa
  • Maj 8.12.2013

   Voi vitsit, kuulostaa ihanalta :) Onnea pienelle neidille nimestä!

   Vastaa
 9. Tiina 9.12.2013

  Mua kosittiin itsenäisyyspäivänä joten olen nyt onnellinen kihlattu <3 Oltiin tosin hankittu sormukset yhdessä joten yllätys se ei ollut mutta ihanaa silti :) Oltiin ystäväporukalla mökkeilemässä joten hyvällä porukalla juhlittiin :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *