Tein tänä syksynä yhden loistavan takkilöydön H&M:stä, nyt jokin aika sitten sorruin ostamaan sieltä toisenkin takin. Myönnetään, että en ehkä olisi välttämättä tarvinnut, mutta kun hintalapussa oli -50% merkintä niin mukaanhan se lähti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATakki ja lapaset – H&M
Laukku – Zara
Housut – Vero Moda
Kengät – DinSko
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATaas olen sujauttanut lempparikengät jalkaani ja aika usein löydän päältäni myös nuo superhuiput Vero Modan PU-housut. Talven asuissani on muuten ihan turhan paljon mustaa, nytkin kaipaisin edes jotain väriä kokonaisuuteen ja siksi sipaisin punaista huulipunaa huulille, mitä mieltä olette, toimiko? 

ps. Musta tuntuu että hiukseni näyttävät joka postauksen kuvissa ihan eri värisiltä, ihan valaistuksesta riippuen. Olin niin tottunut, että tummat hiukset näyttävät aina samalta… Vaaleista löytyy paljon enemmän sävyjä. Juuri nyt ne näyttävät punertavilta.

-Maj

0 Comments

 1. Helena 22.12.2013

  Hei, mun mielestä sulle sopii ehdottomasti paremmin tummat hiukset, sun hääkampauksessa oleva väri/sävy on täydellinen. Jotenkin tuo vaalea näyttää vähän teennäiseltä, eikä sovi sulle niin hyvin kuin aikaisempi väri, mutta tää on vain mun mielipide=)

  Vastaa
  • Maj 22.12.2013

   Joo, tottakai saa sanoa! Vaikka vaalea näyttäisikin teennäiseltä – niin se on silti paljon lähempänä mun omaa ihan luonnollista hiustevn väriä :) Tyvikasvukin ollaan värjätty viimeksi muistaakseni elokuussa (?)

   Vastaa
 2. riiri 22.12.2013

  Minusta taas tuo uusi vaalea väri on todella onnistunut ja kaunis! Mietinkin juuri, että todella nopsaa oot saanut nuin luonnollisen värin sen tumman tilalle. Monesti nimittäin raidoittamallakin se tietty välivaihe taittaa helposti tosi punertavaan.

  Vastaa
 3. Aurora 23.12.2013

  Hyvältä näyttää niin punaiset huulet kuin vaaleat hiuksetkin :) Tykkäsin kyllä kovasti myös tummista hiuksistasi, mutta ehkä vaaleissa kutreissa näytät hmm. no, lämpimämmältä :) Oikein ihanaa joulua koko teidän perheelle!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *