Tyttäreni on ottanut huiman kasvuspurtin ja siinä rytinässä hänen jalkakin on salakavalasti venähtänyt. Olen viikkaillut kaapista pois paljon lahkeista lyhyeksi jääneitä housuja ja pieniä paitoja. Kenkäkaapin valikoimakin on kovasti harventunut. Viime viikolla käytiin ostamassa tytölle uudet talvikengät ja tarkistettiin myyjän kanssa, että varpaille on nyt varmasti riittävästi tilaa ja että kengillä on hyvä kävellä.

sorel crocs zara 1Päädyttiin Sorelin talvikenkiin, jotka kestävät hyvin myös kosteutta, koko oli huikea 28. Näitä ollaan jo muutamat kerrat testailtu ja ovat tytön itsensä mielestä ”tosi hyvät.”

 

sorel crocs zara 3Laitoin niitä pieneksi jääneitä kenkiä huuto.net:iin myyntiin. Bootsit ovat kokoa 24 löytyvät täältä.

 

sorel crocs zara 4Minä onneton onnistuin tilaamaan vahingoissa kengät ihan samaa kokoa, mitä viime vuonna – ja tietysti niitä ehditiin käyttämään… C8 kokoisia Crocseja pääsee huutamaan tästä.

 

sorel croc zara 2Ja Zaran söpöt talvilenkkarit löydät myös huutiksesta, klik.

 

Toivottavasti kengille löytyisi uudet kodit :) Täytyisi muutenkin taas laittaa lasten kamppeita tuonne huutikseen ja varata kirpparipöytä…

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Tiuna 9.12.2013

  Kaipailen myynnissä olevien kenkien sisäpohjan mittoja… Koko kun ei kerro mitään. Eri merkin 24 voi olla sisäpohjan mitaltaan toisen merkin 27.

  Vastaa
 2. Ai että ihanat tuo bootsit:) Harmillista, kun koko ei sovi meille ja varmaan ne nyt on jo myytykin…Kirpparilla näin hiljattain samantapaiset ja vieläkin harmittaa että jätin ne jonkun muun poimittavaksi:D

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 12.12.2013

   Siellä ne bootsit on edelleen huudettavana, mutta jos koko ei sovi niin tietenkään siitä ei ole mitään apua :)

   Vastaa
 3. lauraxx 10.12.2013

  Heippa! Hieman offtopic liittyen tähän postaukseen, mutta tiedätkö tamperelaisena, mihin Tampereen baariin kannattaisi suunnata UV:na? :)

  Vastaa
 4. ayadi ouafae 10.12.2013

  So pretty <3
  prettylittleoutfits.com/

  Vastaa
 5. ennn 10.12.2013

  Heips! Pakko kysyä aiheeseen millään tavalla liittymättä, että mistä tilaat piilolinssisi ja mitä sävyä ne on? Aivan ihanan väriset ja olen etsinyt pitkään samanlaisia itselleni! :)

  Vastaa
 6. Maria 11.12.2013

  Kuinka kylmällä kelillä nuo Crocsit toimivat?

  Vastaa
 7. Esteri 13.12.2013

  Siis mitä, ostin just 2 vuotta täyttävälle pojalleni talvikengät koossa 28.. (ihan mitattiin sellasella ”virallisella” mitalla) =D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *