Tuleeko jouluruoka ulos jo korvistakin? Mulla ainakin, huh-huh! Joulukinkusta väännetyt iltapalaleivät eivät vähempää voisi kiinnostaa, sitä paitsi meidän muorin paistama joulukinkku on onneksi jo syöty. Muut vetelivät vielä eilen tyytyväisinä laatikkoja kinkun kera, mutta meikäläinen nautti yksin kanakeittoa. Jos yöpaita-meininki ja laiskuus vaivaavat vielä, niin tässäpä teille loistava ja hei kuten aina helppo & nopea vinkki ystäväni lemppari iltapalaan…

mozzarellatomaatti1 mozzarellatomaatti2 mozzarellatomaatti3 mozzarellatomaatti4 mozzarellatomaatti5Viipaloi mozzarellat ja tomaatit hauskaksi rivistöksi, koristele basilikalla (miksei vaikka pestollakin) ja rouhi päälle mustapippuria. Taiteile lisukkeeksi sopiva miksaus salaattia ja pähkinäsekoitusta, lorauksella oliiviöljyä. Maalaispatongit vielä uuniin – ja sehän on siinä.

Mikä ihmeen reseptien jakelija musta oikein on tullut? :D Naurattaa aivan itseänikin… Aina jotain helppoa & nopeaa ohjetta pukkaa…!

-Maj

0 Comments

 1. Maria 28.12.2013

  Nopeat ja helpot resepti-vinkit on parhaita. :) Kiireisen arjen keskellä välillä miettii mitä tekisi äkkiä, mutta olisi myös hyvää.

  Vastaa
  • Maj 29.12.2013

   No sehän se on! Kiva jos näistä on jotain iloa :))

   Vastaa
 2. Ellen 28.12.2013

  Hyvät ja nopeat reseptit on aina tervetulleita :) Mistä se teidän työpöydällä oleva valkoinen säilytyslaatikko on kotoisin? :)

  Vastaa
  • Maj 29.12.2013

   Se puinen? Se on Ikeasta :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *