Eilen vietimme kaveriporukalla pikkujouluja ja itseasiassa ne jäivät tämän vuoden viimeisiksi pikkujoulukekkereiksi – mutta ehdottomasti parhaimmiksi sellaisiksi. Talon isäntä teki porukalle drinksuja ja pöytään katetiin pientä naposteltavaa, ilmakuivattua kinkkua, hunajamelonia, patonkeja ja tomaattimozarella-salaattia. Rento meininki ja ehdottomasti paras seura takasivat sen, että myöhään meni tällä kertaa.

pileet1Kävimme ystäväni kanssa yhdessä kaupassa iltaa varten ja sovimme heti, että mitään paineita ei oteta tarjoiltavien suhteen. Liikenteessä tuntuu olevan ihan tarpeeksi stressiä näin joulun alla – no, kohta helpottaa!

 

pileet2 pileet3Laitoin mimmeille kampaukset ja meikit kohdilleen, tässä vielä spekuloidaan kynsilakan sävyä.

 

pileet4 pileet5Jep! Tämän mamman bailut on bailailtu tälle vuodelle, kohta pääsee rauhoittumaan joulunviettoon. Me vietämme joulua mummoloissa, jäämme Pohjanmaalle pyhien ajaksi – ja vuoden vaihtumista ihmetellään ystävien luona Turussa. Aika hyvä plan, sanoisin ;)

 

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *