nude1 nude2 nude3 nude4 nude5 nude6 nude7 nude8Sunnuntai on usein siivouspäiväni. Pyykkikori on nyt tyhjä pyykeistä, että pääsemme sen taas ensi viikolla täyttämään. Kävin läpi myös vaatekaappiani ja löysin sieltä viime kesänä ostamani nudet haaremihousut. Heitin ne samantien jalkaan ja ajattelin ottaa pöksyt mukaan reissuun, niin rennot ja kevyet päällä. Toisaalta nuden sävyt ovat niin ei-minkään-värisiä ja niin kauniita. Tässähän tulee ihan kevätfiiliksille, sisällä onkin hyvä haaveillla, kun aurinko paistelee ikkunoista. Ei montaa viikkoa enää lomaan, ihanaa :)

 

-Maj

0 Comments

 1. päivi 20.1.2014

  Hups, kevät välittyi kuvistasi!

  Vastaa
  • Maj 20.1.2014

   Oiskohan se tuo ihana auringon valo? :))

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *