Aargh, tämä pimeys! Mä olen tähän asti selvinnyt joka nurkan takana väijyvästä väsymyksestä lenkkeilemällä. Eilen kotisohva veti hyvin tiukasti puoleensa, mutta sinnikkäästi vedin vaan lenkkareita jalkaan, samalla haukotellen. Pimeässä tuntuu myös herkut maistuvan erityisen hyvälle, allekirjoittanut tunnustaa ravaavansa alvariinsa olkkarin ja keittiön väliä, ihan vaan vaikka kurkkaamassa jos herkkukaappiin olisi ihmeen kaupalla ilmestynyt edes JOTAIN, vaikka se olisikin tarkistettu 5 minuuttia sitten. Vuodenvaihteen jälkeen pitää vain oikeasti harjoittaa tiukkaa itsekuria, että pääsee eroon mässäilystä tai siis ainakin minun pitää. Ja sitäpaitsi se on kierre… kun väsyttää niin himoitsee kaikkea epäterveellistä ja kun syön kauheat määrät kaikkea epäterveellistä niin se väsyttää entisestään :D

Vitsit, sen juostun lenkin jälkeen on kuitenkin niin paljon parempi fiilis ja oikeastaan mitä aikaisemmin sinne pääsee lähtemään, niin sen parempi. Jaksaa sitten touhottaa nukkumaanmenot ja muut iltahärdellit paremmin. Latasin eilen pienen videon lenkin jälkeisistä tunnelmista Instagramiin (@magicpoks).

Olen myös kuullut paljon hyvää sellaisista kirkasvalolampuista, täytyy varmaan laittaa itsellenikin hankintalistalle. Tällä hetkellä piristää myös kovasti tieto lähenevästä Kap Verden matkasta, alle kuukausi enää! Toivottavasti sillä reissun aikana nautitun valon määrällä jaksaa sitten vetää loppurutistuksen kevääseen. Lähdemme matkaan tällä kertaa ihan kaksistaan, itseasiassa ensimmäistä kertaa sitten lasten syntymien olemme reissussa kaksin, edellinen reissu tehtiin kahdestaan 2009 tammikuussa, Brasiliaan.

 

lomalle1lomalle4lomalle3lomalle2Olen kaivanut jo bikinit esille. Ehkä alan kulkemaan ne päällä iltaisin, niin tuo järkyttävä himo herkkujen mässäilyyn vähenee? Hei pliis, muumikeksitkin ovat maistuneet paremman puutteessa… Luin joskus jostain Niksi-palstalta vinkin laihdutukseen, että herkkuja saa kyllä syödä, mutta vain bikinit päällä? Onko kukaan testannut? :D

 

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. päivi 9.1.2014

  kivat värit noissa sun asusteissa.
  Kävisköhän uimapuku, aika peittävä ku nauttii herkkuja :)

  Vastaa
  • Maj 9.1.2014

   Joo, mut ei lähdetä sille linjalle! :D

   Vastaa
   • Emma 12.1.2014

    Hei! Olin itse Boa Vistalla joulukuussa ja nyt olen miettinyt tuota Sal:ia. Olis kiva kuulla matkan jälkeen sun näkemyksiä paikasta että kannattaako mennä,Boa Vista kun osoittautui täydelliseksi. Nauttikaahan kovasti lomasta ja rentoutukaa! :)

    Vastaa
 2. millamainen 9.1.2014

  Kahdenkeskinen reissu kuulostaa ihan luksukselta! Noin ihanilla biksuilla kelpaa tepastella rannoilla. :)

  Vastaa
  • Maj 9.1.2014

   Joo, mä tykkään ihan hirveesti tuosta kukallisista alaosasta, sääli että mulla ei oo niihin yläosaa, vaan joudun tyytymään ihan vaan mustaan :)

   Vastaa
 3. Laura 9.1.2014

  Minne päin olette menossa? Me oltiin Boa Vistalla 2010 :)

  Vastaa
  • Maj 9.1.2014

   Me mennään Salille :)

   Vastaa
 4. Kyllä lenkkeily vain on paras tapa ladata akkuja, tai liikunta yleensä:) Minun mielestäni, siis. Ja olen myös huomannut että kun liikkuu niin herkkuhimotkin vähenevät…Tosin, minulla tuon bikinibodyn kanssa on enemmän töitä kuin sinulla:D

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 9.1.2014

   MITÄ? Mulla vaan herkkuhimot kasvaa, siinä missä lenkit pitenee :D

   Vastaa
 5. Henna 9.1.2014

  Kiitos vielä kengistä,jäi kiittämättä siinä höpötyksen keskellä :)
  Rentouttavaa lomaa teille,omastani vain haaveillen.. :)
  Henna

  Vastaa
  • Maj 9.1.2014

   Hei, eipä mitään, kiitos itsellesi! Oli mukava vaihtaa ajatuksia, varmaan siinä olis tunti pari varmasti mennyt jos vaan olis ollut kahvikupposet edessä :)

   Vastaa
 6. Hennis 9.1.2014

  Nauratti NIIN toi pikkuklippi lenkin jälkeisistä jalkapainoista, omat lapset on suunnilleen samaa kokoluokkaa (okei pienempi on melkeen vuoden nuorempi), ja meininki on TÄYSIN samanlainen aina meidänkin eteisessä, kun kotiudun iltalenkiltä :) Oon miettinyt, että onko kyse a) oikeasti muka jälleennäkemisen riemusta vai b) siitä, että tuulettunut, lenkinjälkeisten endorfiinien piristämä äiti on vähän ihanampi, kun se pirttihirmu, joka kotipäivän väsyttämänä sinne lenkille lähti :D

  (Tää on muuten mun koko elämäni eka blogi-kommentointi. Huh, uskalsinpa! :))

  Vastaa
  • Maj 9.1.2014

   Jep, ehkä syynä on just se hehkuva ja onnellinen mutsi! Huippua, että innostuit kommentoimaan, ehkä kynnys on nyt jatkossa matalammalla…? :))

   Vastaa
 7. Tiina 9.1.2014

  Pitänee testata myös tota bikinit päällä kulkemista, etelään lähtö myös jossain vaiheessa kevättä tiedossa :) Yks kirkasvalolamppu olis tuolla vintillä, joskus joululahjaksi se saatu, muttei ole käytetty, kun aiheuttaa migreenin!

  Vastaa
 8. Jeba 10.1.2014

  Minä olen kuullu, että roskaruokaakin saa syödä jos syö alasti peilin edessä. Vähän sama kuin tuo herkut bikinit päällä. =D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *