my hair blonde brown higlightsKuvat, joissa hiukseni ovat letillä on otettu ennen kampaajakäyntiä. Muutos se on pienikin muutos, huomaattekos? Meikäläisen hiukset sen kuin vaan vaalenee ja olen nii-iiin innoissani tummasta juurikasvusta, tätä on odotettu! Täytyy sanoa, että viihdyn tässä lookissa paremmin kuin siinä miltei mustassa tukassa, jotenkin vaaleana on paljon raikkaampi fiilis! Lisää juttua hiuksista ja kampaajareissustani Miljan luona (Hair Art) on tulossa vielä viikonloppuna :)

 

-Maj

0 Comments

 1. Pauliina 24.1.2014

  Ihanat! Mulla sama projekti edessä. Olen pitkään ollut tummanruskeissa hiuksissa ja vaihdellut raitoijen ja sävyjen välillä. Mikään ei tunnu sopivan, aina liian punertava tai liian tumma tai muuten vaan ei tunnu sävy löytyvän. Nyt omaa väriä kasvanut viime kesästä ja raitoja paljon tietenkin siellä missä tummaa on ollut. Oma väri on kyllä se väri, joka sopii kasvoihin parhaiten. Meinaatko antaa oman värin kasvaa kokonaan vai vaalentaa sitä? Tähän kasvuvaiheeseen kaipaisin apuja kun en haluaisi kuitenkaan näkyvää kasvurajaa, mutta en silti värjätäkkään. Ehkä matkustan joku viikonloppu Tampereelle ja käväisen tuolla sinun kampaajallasi :) Aurinkoisia kevätpäiviä.

  Vastaa
 2. On kyllä ihanan raikas vaalea väri, tyylikäs. Sopii kauniisti:)

  Mulla on tummia ja vaaleita kausia, mutta omin on vaalea väri jotenkin. Kampaajalle tarttis päästä ja pian, mutta nyt alkoi se raskauden jälkeinen vaihe jossa tiputan n. 1/3 hiuksista pois, joten en taida tähän väliin vielä viitsiä varata aikaa. Joka raskaus sama homma…Ja ah sitä ihanaa sammalmättään näköistä takaisin kasvavaa hiusmäärää joka muutaman millin mitassa sojottaa joka suuntaan.Huoh. No, on se sen arvoista;)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
 3. Hanna 24.1.2014

  Tuo väri sopii sulle kyllä tosi hyvin. :)

  Alkaa kaduttaa, että tuli itse hetken huumassa vetäistyä pää tummanruskeaksi ja nyt kevättä kohti mentäessä kaipailisi taas jotain pirteämpää.

  Vastaa
 4. L.S 24.1.2014

  Ompa nätti väri! Kivan luonnollisen näköinen!
  Aloittelen samaa projektia, viihdyn kyllä ruskeissa, mutta siihennähden vaaleampi tyvikasvu vaan ärsyttää! Ja
  onhan tuo vaaleampi kyllä tosiaan raikkaan näköinen, sopii sulle ihanasti:)

  Vastaa
 5. Taru 24.1.2014

  Kyllä pienikin muutos voi tehdä näemmä suuren eron, taisinpa nimittäin kävellä sua vastaan tänään mutta ajattelin että ei oo Maj kun on niin vaalea :D Tai sitten se oli joku muu, vaikea sanoa kun kaikilla on talvitamineet ja kiire sisälle lämpimään :P Oli miten oli, hiukset näyttää tosi hyviltä!

  Vastaa
 6. Eve 24.1.2014

  Moi! En ole koskaan kommentoinut sinun blogiisi,vaikka uskollinen lukija olenkin :) (Ihanasti käy vaaleammat hiukset!) Nyt kuitenkin ajattelin kysyä,että oletko huomannut vaalennusprosessissa mitään hiuksen laadun huononemista? Itselleni tehtiin noin vuosi sitten (alimmaisia hiuksia lukuunottamatta) sellainen väripesu,jonka avulla vaalennettiin hiuksiani. Olin tyytyväinen tulokseen ja pitkään hiukset näyttivätkin hyvältä,mutta… Nyt se vaalennettu osa on kertakaikkisen kuivaa ja katkeilevaa, ja ero on valtava alla oleviin hiuksiin verrattuna. Hohhoi,kampaaja sanoi,että kyllä se pian kasvaa niin,että voidaa taas enemmän leikata huonoa pois. Ärsyttävää!

  Vastaa
 7. Tosi freesi muutos!
  On pitänyt pitkään kysyä sulta, putosiko sinulta ollenkaan hiuksia raskauksien jälkeen; hiuksesi näyttävät aina niin tuuheilta? Itsellä menossa se vaihe, jossa järkky kasa pudonneita kasvaa takaisin – näyttää kuin päällä olisi peruukki ja alla joku kotiparturin tekele..

  Vastaa
 8. krisse 24.1.2014

  Älä nyt ainakaan enää tuosta vaaleammaksi värjää! Tuo vaalea sävy on jo vähän siin’ä rajalla, onko sittenkin liian vaalea sulle ottaen huomioon suht. tummat piirteesi. Aika tuhkainen vaalea, sulle voisi kuitenki paremmin tehdä oikeutta hiukkasen lämpöisempi vivahde.

  Vastaa
  • krisse 24.1.2014

   Lisäys vielä: Nuo letillä olevat kuvat, hiukset sopivat sulle paremmin kuin kampaajalla käynnin jälkeen :-D

   Vastaa
   • mia 25.1.2014

    Samaa mieltä. Ei vaaleammaksi enää. Hiuksesiväri- ja malli usein korostavat kauniisti kasvojasi. Nyt väri hieman kummallinen, väritön. Toki livenä kaikki voi näyttää erilaiselta. Mukavia talvipäiviä sinne! :)

    Vastaa
 9. Laura 24.1.2014

  Vau, kylläpä on iso ero! Etenkin, kun on tottunut näkemään sinut tummana, niin on tosi hankalaa hahmottaa, että tuo on lähempänä omaa väriäsi :) Olisipa nyt tosi mielenkiintoista nähdä sinut ilman piilareita (kun ei vielä ole tottunut tuohon uuteen sävyyn) – ei varmaan heti tunnistaisi! Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

  Vastaa
 10. maya 24.1.2014

  Hö musta sulle sopi paljon paremmin se tumma. Sun ihanat kasvot jotenki hukkuu noiden vaaleiden hiuksien taaakse eikä sun kasvonpiirteet pääse kunnolla esiin :)

  Vastaa
  • rimpula 25.1.2014

   Juu, samaa mieltä. Jotenkin pissistusinablondiksi menee tämä sävy liikaa. Tummempi sopi kasvoillesi paremin, kultaisempi vaalea olisi parempi JOS näin vaaleaksi pitää vetää.

   Mutta jos itsestä tuntuu hyvältä, niin sehän on tärkeintä :-)

   Vastaa
 11. Xahai 25.1.2014

  Ehdottomasto tummempi parempi, vaalea on liian väritön sinulle

  Vastaa
 12. Helmi 25.1.2014

  Jotenkin mä myös kuvittelin, että nuo letillä olevat on ne ”jälkeen” -hiukset :D Ehkä jo menee vähän liian vaaleiksi… Nuo näyttää nyt lähinnä vanhuksenharmailta ja vanhentavilta :D

  Vastaa
 13. Paula 25.1.2014

  Tumma on paljon parempi. Vaalea tekee väsyneen näköiseksi, eikä sovi sun ihon väriin. Pitkä tumma tukka on ehdottomasti paras!

  Vastaa
 14. juuli 25.1.2014

  tummat on paljon paremmat! muutenkin sun kasvot on tosi kuivuneen näköset. en tarkota ihoa vaan ootko laihtunut liikaa vaan mitä mut naama näyttää pahalta.

  Vastaa
  • eva 25.1.2014

   Ehkä vähän turhan suoraan ja rumasti ilmastu tämä juulin kommentti, mutta samaa mieltä, että tummat tai hieman tummemmat hiukset pukevat sua paremmin ja näytät paljonkin kauniimmalta niin.

   Vastaa
   • Maj 26.1.2014

    No mitäs mä tähän sitten sanoisin, vai että pahan näköinen naama…? Kai se vaan on toi lähäri, rypyt näkyy paremmin :O

    Vastaa
    • Krisse 28.1.2014

     Käytkö solkussa tms. vai onko sulla luonnostaan noin tumma ihonväri?

     Voi olla, että huonon näköinen iho tulee siitö, jos käytät jotain ruskettavia ja laitat noin vaaleat hiukset (=ei sovi)

     Vastaa
 15. Alice 25.1.2014

  Normaalisti ei tule kommentoitua blogiin, mutta (minustakin) tummempi hiusväri sopi sinulle paljon paremmin! : )

  Vastaa
 16. Tiia 25.1.2014

  En ole aiemmin kommentoinut. Nyt kuitenkin päätin..Tumma olisi ehdottomasti parempi. Olit niin kaunis tummissa hiuksissa.

  Vastaa
 17. Elina 26.1.2014

  Vaalea hiusväri on parempi ja luonnollisempi. Tänäpäivänä niin moni vielä Suomessa pitää kauniina kaikkea joka näyttää selvästi luonnottomalta ja epäluonnolliselta. Tarkoitan esim. tekorusketusta, selvästi värjättyjä hiuksia ja överi tekoripsiä ja botox huulia. Vaikka poikkeuksetta kauniimpaa on korostaa ja omia värejä ja piirteitä kuin muuttaa niitä. Siihen vaaditaankin itsetuntoa ja rakkautta ja arvostusta omaa ulkomuotoaan kohtaan tajuamaan tämä voimavara ja kun sen hiffaa on lopputulos yleensä Kaunis. Kuten sinäkin kuvissasi:)

  Vastaa
 18. Liisa 26.1.2014

  Minusta taas näytät freshiltä ja aivan Iholla-sarjan Sannilta! :) Jaksamista kevääseen!

  Vastaa
  • Maj 26.1.2014

   Kiitos! Jaksuja sinnekin :P

   Vastaa
 19. Ii 26.1.2014

  Ihana, olet niin luonnonkaunis nainen. Kerta toisensa jälkeen kuvias ihastelen! Ja sun hiukset näyttää kyllä raikkailta, oon vähän kade kun saat sieltä alta tumman juurikasvun:)

  Vastaa
  • Maj 26.1.2014

   OIkeasti mä oon niin pitkään haaveillut omasta, tummasta tyvikasvusta, jota ei tosiaan tarvitse värjätä piiloon kuukauden välein vaan se saa rauhassa näkyä :))

   Vastaa
   • Krisse 28.1.2014

    Hmm.. totta, kasvatat omaa hiusväriäsi esiin. Mutta miksi et vaaleanruskeaksi värjännyt, vaain aloit vaalentamaan? Eikö helpointa ja parasta hiuksillesi olisi ollut joku keskiruskea hiusväri tuon raidoittamisen ja vaalentelun sijaan? oma hiusvärisi on varmaan jotain 5 tai 6 asteinen ruskea.

    Toki kampaaja aina suosittelee raidoittamista, koska se on tuottavaa hänelle ;)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *