Bloggaamisesta tulee välillä tosi hölmö fiilis, alkaa ihan vähän hävettää kun otetaan vaikka asukuvia. Mietin, että ketä oikeasti edes kiinnostaa mitä mulla on päällä? Välillä kuvat ei ota onnistuakseen, vaikka peilistä katsoessa kokonaisuus näyttäisi ihan toimivalta, niin kuvissa  onkin moni juttu pielessä. Toisaalta omia asukuvia katsellessa oppii mikä toimii ja mikä ei. Sitä saattaa ainakin vähän oppia, että mitä ei missään nimessä voi yhdistää tai mitkä vaatekappaleet kannattaa ehdottomasti parittaa. Vuosien varrella kuvia katsellessa huomaa, että jotkut vaatteet pitävät aina vaan pintansa, siitä tulen iloiseksi. Magicpoks ei varsinaisesti ole tyyliblogi, mutta olen tässä viiden vuoden aikana esitellyt aika monta asuanikin kaiken muun höpinän lomassa.

En koe olevani mikään tyylitaituri, mutta pidän silti vaatteista ja tunnen oman makuni/tyylini hyvin. En silti missään vaiheessa voisi postata pelkästään asuja tai muotiasioita, sillä se ei ole niin iso osa elämääni. Tällä hetkellä tuo leuto keli sallii pukeutumisen muuhunkin kuin siihen paksuimpaan talvitakkiin ja Uggeihin, mutta valo taas rajoittaa kovasti kuvaamista. Ja tietenkin kuvaajan puute on myös yksi ongelma.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATässä hyvä esimerkki asukuvista, joissa onnistun vaan säätämään ja näyttämään yksinkertaisesti hölmöltä. Epäonnistuminen ei todellakaan ollut kuvaajan vika, mulla oli vaan kiire jatkaa matkaa ;)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPaita/Zara
PU-housut/Vero Moda
Kengät/DinSko
Korvikset/Marc Jacobs

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERANiin sitä mää vaan, että kiinnostaako ketään? 

 

Kertokaa te mielipiteenne asukuvista! Onko niitä tässä blogissa riittävästi vai näkisittekö mielellänne enemmänkin mun asuja? Tahtoisitteko lukea uusista hankinnoista tai haaveista koskien vaatteita/asusteita/kenkiä? Enimmäkseen postaan perusasuja, joissa käyn kaupungilla ym. kun taas vähemmälle jää asut, joissa touhuan lasten kanssa ja juhlalookit. Mielelläni kuulen teidän ajatuksianne ja toiveitanne tästä asu-asiasta :)

ps. Outfits tägin alta täältä pääsee selaamaan asuposteja. Koitan jatkossa muistaa tägätä kaikki asujutut tuonne, niin niitä on sitten helppo halutessaan selata :)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Ode 9.1.2014

  Hei! Kaunis huulipunasävy !! Sopii hyvin mustavalkoisen vaatetuksen kanssa. Mikä mahtaa olla merkki ja sävynro? :)

  Vastaa
 2. Linda 9.1.2014

  Asukuvia ehdottomasti! :)

  Vastaa
 3. Ninni 9.1.2014

  Asukuvia ehdottomasti eli älä lopeta niiden postaamista :-) Ja mun mielestä noi yllä olevat kuvat on paljon mielenkiintosempia kun sellaset pönötys kuvat, joita näkee jokaisessa blogissa :-) Ole vaan oma ittes kuvissa ja liiku, jos liikututtaa :-)

  Vastaa
  • Sara 9.1.2014

   Just näin! :)

   Vastaa
 4. Tii 9.1.2014

  No ei niitä asukuvia mielestäni tarvitse ainakaan lisätä :D En pidä blogeista, jotka ovat täynnä kuvia bloggaajasta ja pahimmassa tapauksessa kuvia siitä yhdestä asusta on niin monta yhdessä postauksessa, että maku menee – yksi kuva per asu riittää, kyllä ihmiset siitä näkee mitä sulla on ollut päällä.

  Eli mieluummin enemmän asiaa kuin omien vaatteiden esittelyä :)

  Vastaa
 5. Alessia 9.1.2014

  Asukuvia ottaessa tulee usein hölmö olo tai ei tulisi jos ihmiset ei jäisi pällistelemään :D Jatka ehdottomasti, inspaavaa katseltavaa!:)

  Vastaa
 6. emmi 9.1.2014

  Ehdottomasti lisää asukuvia, ja varsinkin uusia hankintoja olisi kiva että esittelisit! :) asukuvia ei ole koskaan liikaa, niistä on ihana hakea inspiraatiota.

  Vastaa
 7. Jenna 9.1.2014

  Joo asukuvia saa olla ja mielellään kyllä vois olla nuita juhla-asuja ja lasten kanssa touhutessa olevat asutkin kiinnostaa! :) ja oon ihan samaa mieltä kuin muutama yllä olevakin, että ei se haittaa jos kaikissa kuvissa ei pönötä paikallaan! :))

  Vastaa
 8. K 9.1.2014

  Housut on ihanat! Asukuville peukku,
  hulvattomalle käsikuvalle myös :)
  Voin vaan kuvitella mikä stressi ja kyllästyminenkin kuvien kanssa on, kun ite välillä stressaa ihan vaan jostain fb kuvista :)

  Vastaa
 9. Sisu 9.1.2014

  Toivon että jatkat asukuvien ottamista,mutta toivoisin yhtä juttua; koska inspiroidun useasti bloggaajien asuista ja saatan ostaa joitain samoja vaatteita, olisi mukava jos sulla olisi kuvat missä näkyisi selvästi miltä vaate näyttää edestä ja onko siinä jotain erikoisleikkauksia tms… Tosi tyhmää näin ”käskeä” toista olemaan kuvissa tietyllä tavalla,mutta toivottavasti otat tämän vain kehitysehdotuksena :) en siis tarkoita että kuvia pitäisi olla kymmeniä ja kaikissa pönöttää,mutta olisi kiva jos edes yhdessä tulisi vaate/vaatteet selvästi esille :)

  Kuvausassistentit ovat parasta kuvissa <3

  Vastaa
 10. Mää tykkään kun on paljon kuvia itte bloggaajasta, niitä kyllä pitää olla. Ihan sama asukuvia vai ei niin käy =)

  Hiano paita.

  Vastaa
 11. Tykkään sun asupostauksista ja minusta niitä on aika sopivasti :). Haaveista ja hankinnoistakin voisi olla kiva lukea. Ja ei nämäkään asukuvat näytä ollenkaan hölmötä. Kiva vaan, kun eivät ole pelkkää pönötystä :).

  Vastaa
 12. Jonna 9.1.2014

  En oikein pidä blogeista, joissa on pääosin vain ja pelkästään asukuvia. Sinun blogissasi niitä on mielestäni ollut sopivasti, ja ennen kaikkea niitä kuvia ei ole ollut liian montaa per postaus. En ymmärrä sitä, että esim eräällä nimeltämainitsemattomalla bloggaajalla on usein jopa 8-13 kuvaa yhdestä ja samasta asusta.

  Jatka toki asukuvien postaamista, mutta samaan vanhaan tyyliisi. Kaipaisin lisää kuvia ja kirjoituksia teidän kauniista kodista :)

  Vastaa
 13. Satu/Willa Fox 9.1.2014

  Musta sun blogissa on ihan täydellinen sekoitus kaikkea, asukuviakin juuri sopivasti! Jatka vaan samaan malliin! :)

  Vastaa
 14. Maija 9.1.2014

  Hei, Olet todella kaunis mutta vastaan kysymykseen kun pyysit, että mitä mieltä asuista. Mielestäni käytät usein ikäistäsi vanhempien ihmisten vaatteita, tulee mieleen äitisi?! :) joka on usein vilahdellut kuvissa. Punaiset huulet ja jakut/olkatoppauspaidat/tätihameet yms. Näyttäydypäs joskus ihan perinteisissä trikoopaitiksessa ja farkuissa, olis kiva nähdä kuin se nuorentais sinua varmasti kun muuten näytät parikymppiseltä, mutta jotkut vaatteet päällä kolmivitoselta.

  Vastaa
 15. Suvi 9.1.2014

  Oon jonkun kerran ajatellut, että näytät joissakin asukuvissa vähän vaivaantuneelta. Johtuuko sitten just tuosta ”kiinnostaako ketään, onks tää nyt vähän hölmöä”-ajatuksesta? Yleensähän sitä näyttää just siltä, mitä ajattelee:) Tykkään kyllä sun asukuvista! Ihan mielenkiintoista ois nuo lasten kanssa- ja juhla-asutkin :)

  Ja nuo sun kengät nyt vaan on niin hyvännäköiset!

  Vastaa
 16. Katti 9.1.2014

  Hei,
  Kiva kun on vaatekuvia ja erityisesti minä tykkään niistä sporttiskuvista.
  Ja siihen liittyen mikäli joskus tulee tilaisuus niin mielelläni katselisin kuvia sellaisista arkisporttivaatteista( ei varmaan ole edes sana :)) .

  Vastaa
 17. Arja 9.1.2014

  Sulla on sopivasti kaikkea mielenkiintoista täällä blogissa, jatka samaan malliin :)

  Vastaa
 18. eliisa 9.1.2014

  Nää asupostaukset on kyllä kivoja, mutta on jotenki paljon mielenkiintosempaa lukea teiän arjesta ja elämästä kertovia postauksia. Jatkat vaan samaan tyyliin kun tähänkin asti :)

  Vastaa
 19. Beda 9.1.2014

  Tykkään asukuvista! Yleensäkkin tällaiset postaukset vaatteista ja sisustamisesta on ne mitä on kiva seurailla aamuteetä hörppiessä.. Ja sinulla on kiva tyyli,olen saanut hyviä ideoita omiin asuihin! :)

  Vastaa
 20. Tiedän niin tuon tunteen, ja totta varmasti onkin ettei minun asuista kukaan olekaan kiinnostunut, kun niin aloittelija olen. Ja tuo nolostus… Niinpä! :) Ehdottomasti enemmän asukuvia, niin juhlasta kuin arjestakin!

  Vastaa
 21. Maire 9.1.2014

  Tämä kommentti ei suoraan liity tähän postaukseen, mutta oletko lukenut kideblogin äitiyshousut-blogin kommentteja liittyen lasten laittamiseen hoitoon vaikka on itse kotona? Samanlaisen myrskyn aiheutti kuin sinunkin kommenttiboxissa! Jännä kyllä miten naiset hyökkäävät toisiaan vastaan ja jostain syystä aina tietävät miten toisten asiat pitäisi parhaiten hoitaa.. :/

  Vastaa
 22. Enni 9.1.2014

  Kyllä asukuvat kiinnostaa! :) Höpsö :D Itseäni kiinnostaisi myös ihan kotiasut ja ne hiekkisasutkin. Utelias kun olen. Kiitos ihanasta blogista. Taitaa olla jopa lempparini, eikä vähiten monipuolisuuden vuoksi.

  Vastaa
 23. Aurora 10.1.2014

  Mun mielestä asupostauksia on viime aikoina ollut juuri sopivasti :) Ei liikaa eikä liian vähän. Uusista hankinnoista olis myös kiva lukea. Tykkään blogissasi nimenomaan siitä, että koskaan ei aamulla tiedä mitä täältä löytyy, sisältö on todella monipuolinen! Kiitos <3

  Vastaa
  • Sara 10.1.2014

   kauhea kommenttispämmi multa nyt tähän postaukseen, mutta pakko huikata että oon samaa mieltä Auroran kanssa :D Mukavaa kun on monipuolista luettavaa! Ehdottomasti yksi lempiblogeistani :)

   Vastaa
 24. Pia Sundell 10.1.2014

  Tosi kiva postaus! :) ja oot muutenkin kaunis!

  Vastaa
 25. Omena 10.1.2014

  Tykkään tästä asusta, etenkin housuista. Asukuvat kuuluvat minusta blogiisi, mutta ryhti välillä vähän hukassa.. ;) Hyvää vkl!

  Vastaa
  • Liinu 10.1.2014

   Valitettavasti vähän samaa mieltä kun muutama muukin… tyyli liian tätimäinen välillä ja ryhtisi hassu: olkapäät edessä ja kädet jotenkin näyttävät lyhyille. Ei tämä tokikaan ole tyyliblogi kuten kirjoititkin ja olen aina iloinen ihmisistä jotka ovat löytäneet oman tyylinsä ja jokaisen on kunnioitettava toisen tyyliä vaikka se ei omaan silmää miellytäkään ;) Mutta jos ”ammatiksesi” tätä blogia kirjoitat niin siksi mielestäni palaute aiheellista. Eikä tarkoitus ole pahoittaa mieltäsi vaan antaa rakentavaa kritiikkiä.

   Onnellista uutta vuotta!

   Vastaa
   • Vaahtera 10.1.2014

    Musta on omituista kommentoida toisen ryhdistä… En ole kyllä itse huomannut mitään huonoa ryhtiä, saati lyhyitä käsiä :D

    Vastaa
    • Sara 10.1.2014

     No en kyllä mäkään ole kiinnittänyt huomiota mitenkään Maj:n ”huonoon” ryhtiin näissä kuvissa. Enemmänkin on pistänyt silmiin kiva asu ja nätti nainen! :D

     Vastaa
  • joppe 10.1.2014

   Pakko kommentoida tähän, että tuo huonon ryhdin vaikutelma taitaa olla ”ammattitauti” laihoille ihmisille. Itsekin ja koko sukuni todella laihoja ja joka hiton kuvassa näytän huonoryhtiseltä vaikka en sitä luonnossa ole (olen kysynyt siis’muilta.. ;) )! Eli kaponen vartalo ja luisevat olkapäät tarttee varmaan jonkun ylivedetyn hartiaposeen tai jotain.. ;)

   Vastaa
 26. Tykkään todella paljon blogistasi ja luen sen kyllä joka päivä, ehkä juuri siksi että kyseessä ei ole pelkkä tyyliblogi. On hienoa miten monipuolisesti kirjoitat lapsista, perheestä ja muista aika tavallisista asioista:)

  Neljän alle kouluikäisen äitinä on kiva huomata, että aika samanlaisten juttujen kanssa kaikki välillä touhuavat ja joskus jopa painivatkin!

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
 27. nini 10.1.2014

  Joo lisää asuja, paljon paljon! Ja voit postata myös niitä juhla- ja arkiasujakin ☺

  Vastaa
 28. D 10.1.2014

  En tajua asukuvia. Usein hävettää katsoa niitä, häpeä tulee siis poseeraajan puolesta.

  Ihan kuin haluttaisiin esitellä koko maailmalle omaa upeuttaan kerta toisensa jälkeen. Ja poseeraukset on usein hyvin… hmm… koomisia. Yyh.

  Ja miten niitä kehdataan ottaa keskellä kaupunkia? Ihmiset kävelee ohi ja tirskuu, kun Maija Meikäläinen vetää mahaa sisään ja pullistelee huuliaan Gina Tricotin legginsin jalassa Espan puistossa.

  Outoa puuhaa. :)

  Vastaa
  • Sara 10.1.2014

   Mä en suoraansanottuna edes tajua miten kukaan voi ajatella asukuvista näin. Mun mielestä asukuvien tarkoitus on inspiroida muita ihmisiä, ei hehkuttaa omaa itseään.

   Vastaa
 29. Satunnainen 10.1.2014

  Asukuvat on kivoja! Anti tulla vaan!

  Vastaa
 30. Mari 11.1.2014

  Asukuvat just parhaita ja inspiroivia!!
  Ihan sama onko juhla- vai lenkkikuteet, kaikki käy ja kiinnostaa.

  Vastaa
 31. Vim 11.1.2014

  Täytyy myöntää että mä en ole asukuvien suuri ystävä, en tässä enkä missään muussakaan blogissa. Eipä ne mua silti häiritsekään, selaan vain nopeasti läpi. Pelkkiä 100%-muotiblogeja en edes lue, mutta onneksi sinun blogissasi on paljon muitakin aiheita, jotka kiinnostaakin sitten enemmän. :)

  Vastaa
 32. Nella 11.1.2014

  Ehdottomasti lisää asukuvia ja uudet hankinnatkin kiinnostavat.

  Vastaa
 33. Taina 13.1.2014

  Asikuvia paljon. Niistä saa huomaamattaan inspiraatiota myös omaan pukeutumiseen. Kun on ”ei ole mitään päälle pantavaa” -päivänä ihan pelastus.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *