tyttöjen inspiraatio vaatteet girls 10-13 years1. Parkatakki/Zara 2. Swetari/Mango Kids 3. Farkkupaita/Zara 3. Mekko/Zara 4. Takki/Zara 5. Paita/Mango Kids 6. Farkut/H&M 7. Neule/Outfitters Nation 8. Huppari/Hollister 9. Farkut/Diesel 10. Mekko/Lindex 11. Käsineet/Stockmann 12. Tennarit/Converse 13. Trikoot/H&M 14. Sporttitakki/Nike 15. Huppari/H&M 16. Reppu/Mango Kids 17. Pipo/Stockmann 18. Lenkkarit/Nike 19. Sandaalit/Hilfiger/Kids Brand Store 20. Lenkkarit/Nike

Lukijaltani tuli postaustoive teini-iän kynnyksellä olevien lasten pukeutumisvinkeistä, joten innostuin keräämään kollaasiin noin 10-13-vuotiaille tytöille mielestäni kivoja juttuja. Tuon ikäiset tytöt eivät ole vielä ihan teinejä, mutta varmasti monelle pukeutuminen on tarkka juttu? Neitokaiset varmasti haluavat jo olla ostoksilla mukana ja vaikuttaa itse siihen, mitä sinne vaatekaappiin hankitaan?

Idiksiä ja inspiraatiota tähän kollaasiin sain tietysti Miikan tyttäreltä 11-vuotiaalta Viiviltä ja uskon, että hän innostuisi myös näistä kollaasin vaatteista/asusteista. Itse lähtisin metsästämään tämän ikäisen tytön vaatteita etunenässä Zarasta ja myös Mango Kidsin valikoima miellyttää silmää. Peruspaitoja ja muuta kivaa saa edullisesti H&M:ltä ja Niken sporttivaatteet olivat myös tosi kivoja. psstt… Sain juuri ”sisäpiirin tietoa” että Hollisterin colleget ovat nyt sitä kuumintahottia, niinpä ujutin myös yhden sellaisenkin kollaasiin ;)

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. päivi 24.1.2014

  Kyllä tuolla vaatetuksella kelpais kevät mennä.
  Kivoja vaatteita kaikki.

  Vastaa
 2. Melina / Minishow 24.1.2014

  Kyllä on tyylikkäät tamineet pikkuteinille! Mä jo ensin ihmettelin, että oliko nää teidän tytölle inspiraatioksi, mutta ei taideta ihan niin pienille vielä myydä tätä tyyliä :).

  Käypä mun blogissa ja lähde säkin mukaan shoppailuhaasteeseen!

  kideblogi.fi/minishow

  Vastaa
 3. Susu 24.1.2014

  Hei!

  Mistäs bongasit tuon Hollisterin collegen?

  Vastaa
 4. Satu / Willa Fox 24.1.2014

  Kiva kollaasi! Meidän yhdeksänvuotiaalle neidille kelpaisi varmasti kaikki ja juuri tuon värisiä vihreitä consseja on toivottu ensi kesäksi! :)

  Vastaa
 5. Iita 24.1.2014

  Osu ja uppos ! Tämmöstä lisää, kiitos :)

  Vastaa
 6. Paula 24.1.2014

  Kiitos!!! Tää tuli meille just hyvään saumaan.

  Vastaa
 7. Marketta 24.1.2014

  Kiitos kovasti tästä postauksesta! Tästä löytyi meidän tytölle heti muutama juttu mikä käydään hankkimassa ja sain samalla ideoita mistä kaikkialta meidän 10-v tytölle kannattaa vaatteita etsiä:-) Tällaisia postauskia lisää:-)
  -Marketta

  Vastaa
 8. noushka 24.1.2014

  Hei, tuoreena poikavauvan äitinä esitän toiveen vastaavasta postauksesta pienen pojan pukeutumista ajatellen :)

  Vastaa
 9. Maria 24.1.2014

  Apua! Mä oon kolkyt ja voisin kans pukee noi. Onks noloo?! Haha!

  Vastaa
 10. Sara 25.1.2014

  Aika osuvia valintoja :) Tällä hetkellä näkee juuri paljon hollisteria, vansseja, converseja, basebal- jakkuja, tuubihuiveja, beanie tyyppisiä pipoja, space ja kukkakuosisia legginsejä, tekstigollegeita, parkatakkeja…. :D

  Vastaa
 11. Sara 25.1.2014

  T: 14-vuotias tyttö :)

  Vastaa
 12. Tuo harmaa college (2.) olis kyllä kiva itsellenikin!
  Tyttö, 34v. :D

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
 13. Satunnainen 25.1.2014

  Hyvä, hyvä! Näyttää valikoima tutulta, tällaisia meilläkin 11v. varmasti toivoisi… ja yhdet pastillitennarit on jo myytykin eteenpäin, kun vanhat kävi pieniksi… Pitääkin ens vaateostoksilla yrittää löytää näitä, jos ei sitten olisi kulku kaupoissa vain ”Yäk” ”Hyi” ”Ei ny ainakaan tollasta”… (Kuka sanoi, että tytärten kanssa shoppailu olisi rentouttavaa ja mukavaa? Toivottavasti taas vaikka 8 vuoden päästä…)

  Vastaa
 14. Sanna 26.1.2014

  no nyt on kyllä pakko saada tuo alarivin reppu ja pipo! kiva kollaasi, vaikka olikin suunnattu tällä kertaa nuoremmille niin kolahtihan siitä omaankin tyyliin inspiraatiota! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *