Muistatteko vielä, kun lupailin laittaa kuvaa itsenäisyyspäivän asusta? En saanut käsiini kuin tämän yhden otoksen, josta jouduin peittämään kavaljeerini kasvotkin. Kyse ei ollut kyllä mistään superihmeellisestä mekosta, itseasiassa juttu meni niin, että mulla ei ollut oikein mitään pitkää iltapukua itselläni, paitsi tämä musta maxi, enkä halunnut lähteä tätä tilaisuutta varten hankkimaan kiirellä mitään. Päädyin siis pukemaan H&M:n maksimittaisen mustan mekon ja siihen sopivat asusteetkin löysin omasta kaapistani.

 

ilves copyKaulaani pudotin Glitterin pikkujouluista saamani pitkän kaulakorun, joka kiertää kainaloiden alta niskaan. Sipaisin huuliin punaan ja sain heti vähän väriä ja piristystä kokonaisuuteen. Kenkiä ei kuvissa edes näy, mutta tepastelin Nycistä ostamissani Aldon kiiltonahkakorkkareissa.

 

1kaulakoruKaulakoru/Glitter (giveaway)

 

3.maxfactorhuulipunaMax Factorin Ruby Tuesday, 715. Sävy on aavistuksen lämmin punainen, just täydellinen meikäläiselle.

 

2marcbymarcjacobs_korviksetKorvikset/Marc by Marc Jacobs

 

4.h&m laukkuKäsilaukku/H&M

 

Hiuksen jätin auki rennoille laineille – ja that’s it. Mielestäni onnistuin saamaan ihan kelvollisen lookin Ilveksen Iloinen Itsenäisyys-tapahtumaan, eikä tarvinut ostaa mitään uutta :) Muistaakseni mekko maksoi n. 20 euroa, joten aika kokonaisuus oli superedukas kaikkiaan. Punainen huulipuna oli itselleni muuten ehdoton nounou vielä vuosi sitten, sitten jotain tapahtui, rohkaistuin ja nyt saan helposti juhlafiiliksen vain punaamalla huuleni.

-Maj

0 Comments

 1. Maija 10.1.2014

  Tyylikäs asukokonaisuus!! :) Muuten, käytätkö näin talvella jotain säväyttävää vartalovoidetta, näytät niin kivasti päivettyneeltä.. :)

  Vastaa
  • Maj 11.1.2014

   Moi Maija! Muistaakseni olin tuolloin laittanut lumenen heleyttävää kosteusvoidetta, jossa on vähän sävyä, mutta joka kuitenkin lähtee pesussa pois :)

   Vastaa
 2. Sara 10.1.2014

  Tuo punahan sopii sulle aivan mainiosti! Mukava että oot rohkaistunut käyttämään sitä. :)

  Vastaa
  • Maj 11.1.2014

   Jee, kiva kuulla :)

   Vastaa
 3. Ninnu 11.1.2014

  toi koru! IIIIIIIIIIIIIIhana! Sopisi valkoisenkin kaa mainiosti, niin erottuisi! Onkohan noita vielä myynnissä`?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *