Jes, vihdoinkin tämän pimeyden keskelle saatiin lunta – ja tietysti päästiin heti sen myötä pulkkamäkeen. Aamulla vilkaistiin ulos ikkunasta ja koko porukka oli niin innoissaan kun maa oli valkoinen. Päätettiin suunnata ystävien kanssa pulkkamäkeen, repuissa tietysti kahvit ja lapsille kaakaot. Mulla on ainakin heti paljon pirteämpi fiilis, kun maa on valkoinen. :)

 

pulkkamäki1 pulkkamäki21-2-3 READY!?

 

pulkkamäki3 pulkkamäki4 pulkkamäki5Sky fall or something? Karhu? Haha, mitähän tässä oikein tapahtui?

 

pulkkamäki6Samppa istui liimattuna tossa Stigan kyydissä, vuorotellen hänen kanssaan laski minä, Miika tai sisko. Oikealla ihana, supersuloinen Emmi <3

 

pulkkamäki7 pulkkamäki8 pulkkamäki9Kun saatiin mäenlaskusta tarpeeksemme oli aika kaivaa termarit esiin. Kuuma juoma pakkasella on parasta… parempaa on oikeastaan vaan jäinen juoma helteellä ;D

 

pulkkamäki10pulkkamäki14Bestikset.

 

pulkkamäki11 pulkkamäki12Sisarukset.

 

pulkkamäki13Toivottavasti nämä lumet nyt pysyis, vaikka ihan sinne maaliskuun loppuun asti – jos saa toivoa…! Stiga ja liukurit jäivät odottelemaan huomisaamua, viikko on hyvä aloittaa pulkkamäellä ja aamukahvitkin maistuu hyvässä seurassa.

 

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Nebsi 12.1.2014

  Ihanan piristävä postaus :) pääsi edes vähän tän kautta pulkkamäkeen, kun itse makaan juuri kuumeessa sängyssä.. Odotan jo niin paljon että päästään pulkkailemaan ekaa kertaa meidän pikkutytön kanssa <3 eli todellakin toivottavasti nämä lumet nyt jonkin aikaa pysyvät!! Ja täysin samaa mieltä tosta juoma-asiasta kyllä :D

  Vastaa
  • Maj 12.1.2014

   Haha! Kesää odotellessa… :*

   Vastaa
 2. Inkku 12.1.2014

  Voi miten pirteää toimintaa. Itse vielä ypy päällä ja katse vasta ulos.

  Vastaa
  • Maj 12.1.2014

   Toivottavasti ehdit ulkoilemaan, siellä oli niin ihana ilma :)

   Vastaa
 3. sofia 12.1.2014

  ihania kuvia! :) mutta eikös toi kummiski oo oikealla, siis Emmi ? :D

  Vastaa
  • Maj 12.1.2014

   Joo, niin oli… Korjasin sen ja ainakin 10 muuta kirjoitusvirhettä… Kiitos kun sanoit. Tuli vähän kiirellä näpyteltyä…

   Vastaa
 4. Juuli 12.1.2014

  Saako udella kuka siis tää Emmi on?

  Vastaa
  • Maj 12.1.2014

   Emmi on mun ystävä :)

   Vastaa
 5. Ulpu 12.1.2014

  Kivan reippaita kuvia. :) Miten voikin piristää mieltä niin paljon tuo ihana valkoisuus ja pakkanen. Kyllä kurakelit jo riittikin! Melko laiskasti on tullut ulkoiltua märässä ja harmaassa säässä, osittain pienemmän sairastelujen takia, mutta kyllä tänään paineltiin pulkan kanssa kahteenkiin otteeseen pihalle. :)

  Vastaa
 6. Ella 13.1.2014

  Eikö sun miehellä tullut mäenlaskussa kylmä verkkareissa? Ajatuskin ohuista housuista liukumäessä saa itsessä vilunväreitä minunlaisessa vilukissassa. Tiedän kyllä, että jotkut tarkenevat vähällä vaatteella. Kiinnitti vaan huomiota, kun muut oli niin toppiksissa. (Vähän turha kommentti, mutta tämä mulla vaan ekana tuli mieleen nämä kuvat nähtyäni :) )

  Vastaa
 7. Saija 13.1.2014

  Ihanan talvisia kuvia :) Johan tuota syksyä kestikin.

  Sattumalta huomasin, että tytölläsi on päällä Polarn o. Pyretin toppatakki. Juuri suunnittelen vastaavan hankkimista tytölle jemmaan ensi talveksi, mutta koko mietityttää. Minkä mittainen tyttösi on ja mitä kokoa hän käyttää?

  Vastaa
 8. Linda 13.1.2014

  Ihan sydän sulaa kun katselee näitä kuvia!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *