turus1 turus2 turus3Vuosi vaihtui Turussa, saimme nauttia Cocoliinin perheen vieraanvaraisuudesta. Pikkuväellä oli hauskaa keskenään ja me aikusetkin nautimme myös olostamme. Lasten mentyä nukkumaan oli ihana vielä chillailla ja vaihdella kuulumisia. Tänään ohjelmassa oli ulkoilua, ruuanlaittoa, lököttelyä – ja päivän asukin tuli ikuisetettua. Tässä vähän sneak peekiä jo siitä asustani, yllättävänkin rentoa vai mitäs tuumaatte?

Jatkan hymyissä suin uv-kuvien selaamista, blogissa lisää juhlatunnelmia luvassa. Magicpoksin instagramista @magicpoks voi vähän kurkata mitä tuleman pitää :)

 

-Maj

0 Comments

 1. Ihanan rento asu :). Hyvää uutta vuotta teille!

  Vastaa
  • Maj 2.1.2014

   Kiitokset, ainakin lämmin oli jos ei muuta! Loistavaa uutta vuotta sinnekin :)

   Vastaa
 2. Amal 1.1.2014

  Hei ja hyvää uutta vuotta! Mielenkiinnosta kysyn, että miten tuollainen lapsikatras saadaan juhlien jälkeen nukkumaan, älä vaan sano, että nätisti ja helposti :) Nimimerkillä, yhdenkin lapsen tappelunukahtamiset lomalla olivat liikaa.

  Vastaa
  • Maj 2.1.2014

   Apua. Mun on pakko sanoa, että helposti. Pienin meni ennen ysiä ilman nukuttamista – ja muut sen jälkeen. Just mainitsin jotain asiasta tuossa uusimmassa postauksessa :)

   Vastaa
 3. mijo 1.1.2014

  Heimoi, oot ihana ja onnellista uuttavuotta toivotan sinne! Samalla kysyisin mistä tuo sinun laukku? :) Vastaavan tyyppinen ois hakusessa täällä!

  Vastaa
  • Maj 2.1.2014

   Moikka! Laukku oli toimi meidän kameralaukkuna ja itseasiassa se oli Cocon (ja veikkaan että ei ihan uusi) joten en yhtään tiedä :/

   Vastaa
 4. laurac 2.1.2014

  Moikka!
  Ihana toi sun pipo! :) mistä se on peräisin? :)

  Vastaa
  • Maj 2.1.2014

   Se on Zarasta – Kaikkien vaatteiden alkuperä selviääkin ihan just kun saan julkaistua sen asupostauksen :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *