magicpoks hiukset vaalennus tummat hiukset raitoja hair art kollaasiYlärivin kuvissa hiuksissa on pohjavärinä ihan tummanruskea (3) ja seassa muutamia vaaleita raitoja. Samaan tapaan olin värjännyt hiuksiani varmaan edelliset 7-8 vuotta (?). Kyllästyin kuitenkin värjäyksestä johtuvaan päänahan kutinaan ja kirvelyyn sekä siihen jatkuvaan tyvikasvun värjäilemiseen.

Elokuussa päätin aloitaa hiusprojektini ja marssin Hair Artiin Miljan luokse, hän ehdotti, että aloitettaisiin raidoittamalla hiusten päällysosaa ja niin me tehtiin. Katso toisen rivin eka kuva. Kuukautta myöhemmin olin Kerastasella hiusmallina, hiukset vaalenivat raidoista lisää, mitasta pätkäistiin reilulla kädellä ja pidennyksiä vähennettiin.

Lokakuun lopulla lettiäni raidoitettiin jälleen kerran ja pidennyksiä vaihdettiin vaaleammiksi.  Hiukset näyttivät mielestäni hetken päästä vähän keltaisilta, joten taas sitä mentiin… Tällä kertaa päähäni heitettiin aavistuksen persikkainen sävy ja Kampaamo Profin Antti saksi hiukseni ryhdikkäämmäksi, toisen rivin viimeinen kuva onkin siltä päivältä otettu.

Persikkainen sävy lähti hiljalleen pesussa ja halusin edelleen vieläkin vähän raidoitella lisää, joten löysin itseni istumassa vaalennusväri päässä Hair Artista (vika rivi). Lopulta sen käsittelyn jälkeen hiukseni ovat about sen väriset kuin olin haaveillutkin. Haluan pitää oman pohjavärin ja raidoitella hiuksia silloin tällöin vaan. Viimeisessä kuvassa onkin tuota ihan omaa väriäni aika pitkälle tyvessä. Koko vaalennusprosessi on siis tehty raidoittamalla ja parasta siinä on ollut, että olen ollut aika tyytyväinen koko ajan vaikka en kerrasta saanutkaan haluamaani lopputulosta.

 

balck1 black2Oh-hoh. Näistä kuvista onkin jo hetki aikaa, tunnistaako kukaan Saaraa?

Mustan tukan aikakausi on nyt ohitse, ainakin hetkeksi ;) Hiusteni väristä ja siitä mikä sopii minulle parhaiten on varmasti paljon mielipiteitä, mutta tärkeintähän tietysti on, että olen itse tyytyväinen, kai? Parasta tässä on, että ei tarvitse huolehtia tyvikasvusta, päänahka voi paremmin ja en meikittömänä näytä enää niin ilmeettömältä.

 

meTässä vielä tämänhetkinen tilanne, kävin Miljalla raidoittamassa ja huollatuttamassa pääni torstaina, pesussa varmasti sävystä tulee vähän lämpimämmän sävyinen. Myös valaistus vaikuttaa tosi paljon, varmaan tulette huomaamaan sen sitten blogikuvissa. Pakko sanoa, että mä viihdyn tässä värissä hyvin!

Lämpimästi suosittelen Hair Artia ja supertarkkaa ja ehkä maailman huolellisinta Miljaa, Jos sinulla on suunnitteilla vastaava projekti tai muuten vaan lookki tarvisi päivitystä, niin kilauta ihmeessä aika. Milja lupasi myös antaa kaikille teille Magicpoksin lukijoillle värjäyksistä, leikkauksista ym. hiuspalveluista -15 % alennusta + ripsienpidennykset ovat nyt 89 euroa. Täältä löydät Hair Artin sivut ja puhelinnumeron. Muistakaa vain mainita lukevanne Magicpoksia kun varailette itsellenne aikaa :)

-Maj

 

 

 

 

0 Comments

 1. Oona 26.1.2014

  On kyllä hyvä väri tuo vaalea! Itse aloitin viime lokakuussa tuon samaisen urakan, eli aion kasvattaa oman hiusvärin kokonaan takaisin ja raidoitella sitä silloin tällöin… Jätetäänkö sinulla nykyisin siis tyvi värjäämättä? Itsellä vielä hieman mietinnässä, että miten tässä etenisi, nyt olen siis värjännyt hiukseni tuolloin lokakuussa, mutta sinun raidoitus projektisi kuulostaa hyvälle… Pitäisikö varata aikaa kampaajalle ;)

  Vastaa
  • Maj 27.1.2014

   Joo, tyvestä about 1,5 cm jätettiin värjäämättä :) Varaa ihmeessä aika kampaajalle, ihanaa hemmottelua plus se piristää kummasti mieltä :)

   Vastaa
 2. Silja 26.1.2014

  Just niin kiva tuo sun tämän hetkinen väri. Itse tykkään luonnollisesta enemmän ja tällä hetkellä omassa päässä oma väri puskenut jo kymmenen senttiä näkyville eikä oikeastaan edes näy juurikasvu koska edelliset värjäykset niin haalistunut ja ollut niin lähellä omaa väriä. Ja totta tuo että meikittömänä/vähällä meikillä on helpompi olla mitä luonnollisempi väri.

  Vastaa
 3. No, jos minulta kysytään niin tuollainen luonnollisempi vaalea on kyllä kauniimpi kuin kovin mustiksi värjätyt:) Vaaleassa on tosiaan tärkeää vain se, ettei mene oljenkeltaiseksi…Joskus tuntuu että ammattilaistenkin käsissä lopputulos on juuri sellainen valitettava. Tuollainen viileän vaalea on just hyvä. Tahtoo kans.

  Tummista vaaleisiin on tosiaan usein pidempi matka, olen jokusen kerran istunut samassa käsittelyssä tumman kauden jälkeen:)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
 4. Aaaa 26.1.2014

  Mun mielestä sä olet tuossa vanhassa tukassa kaunis, elinvoimainen ja nuoremman näköinen, sopii sun ihonväriin! Sitten itse toivoisin vähemmän omia kasvokuvia vaikka ihan sievä oletkin. Taas tuli sellainen ähky, että jotain muuta tulin katsomaan :-/ Anteeksi nyt tämä negatiivinen palaute tällä kertaa!! Ehkä kaipaan itse sitä lifestyle tyyliä päsrstäkuvien sijaan. Olenkohan väärässä blogissa :)

  Vastaa
  • Maj 28.1.2014

   No ei mitään hätää – kai tämä on vaan väliaikaista. Nuo hiukset kun ovat tavallaan kiinni tässä pärstässä, niin mun naaman yliannostukselta ei voinut jutun aiheenkaan takia välttyä…

   Vastaa
 5. Toisten tukasta riittää aika usein sanottavaa muilla, tosin varmaan on siitäkin kiinni, miten radikaaleja muutoksia yleensä tekee. Jos on viihtynyt vuosia lähes saman värisissä ja tyylisissä hiuksissa, muutos tuntuu isommalta… ehkä.

  Edes varsin konservatiiviset isovanhempani eivät jaksa kommentoida tukkani lyhentymistä kerralla 30 sentillä tai värin vaihtumista punaruskeasta pinkkiin.

  Tosin nyt jopa hieman jännitän kommentteja, kun seuraavan kerran näemme, sillä väri on… sininen. :D

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/01/17/wanna-see-peacock/

  Vastaa
 6. sara 26.1.2014

  Mulla on vihdoin koko päässä ihan oma väri, mutta kylläpä sitä puolitoista vuotta kasvattelinkin pois. Viimeiset keltaiset latvat poikkasin jouluussa ja tämä polkkapituus kyllä aluksi mietitytti, mutta kasvaapahan nyt sitten samanvärisenä pitkäksi :)

  Onko sulla noissa alimmissa kuvissa ne värilliset pillarit? Olisi hauska nähdä uudet hiukset ihan sinisten silmien kaverina :)

  Vastaa
 7. SM 26.1.2014

  Mihinkäs asti tämä tarjous on Miljalla voimassa? :) Itse suunnittelen hiuskuontalon ihan totaalista muutosta ja sun esimerkkisi näyttääkin lupaavalta, mutta en ehkä ehdi ihan vielä lähipäivinä (tai viikkoina..) kampaajan penkkiin istumaan…

  Vastaa
  • Maj 28.1.2014

   Uups, mä selvitän asian ja palaan tänne!? :)

   Vastaa
 8. klaara 26.1.2014

  Hei!
  Kaunis olet jokatapauksessa, mutta Ylärivin oik. kuvan stailaus on ihan huippu! Näytät tosi nuorekkaalle, mielestäni tumma sopii sinulle paremmin, mutta ei liian tumma :)

  Vastaa
  • Maj 28.1.2014

   Oma stailaus, mutta ammattikuvaajan otos ;)

   Vastaa
 9. Gemma 26.1.2014

  Mä oonkin just huomenna menossa Miljan käsittelyyn, katotaan mitä Milja saa aikaan kolmen viikon paahtavassa auringossa kärvistelleelle tukalle ja haalistuneelle värille… :)

  Vastaa
 10. ide 27.1.2014

  Sulle sopii kyllä sekä tumma että vaalea :) tällä hetkellä kuitenkin omaa silmääni miellyttää enemmän tämä vaalea, koska itsekin haluaisin juuri tuon väriset hiukset. Sama projekti olisi siis edessä, tummasta/punaisesta melkein kymmenen vuoden jälkeen takaisin lähemmäs omaa maantien harmaata sävyä, jottei tarvisi niin usein värjäillä tyvikasvua :)

  Vastaa
 11. Arja 27.1.2014

  Sulle sopii sekä tumma että vaalea :) Itselläkin väri vaihtuu vähän väliä, samaan väriin vaan yksinkertaisesti kyllästyy pidemmän päälle. Vaihtelu virkistää! :)

  Vastaa
 12. Hyvältä näyttää vaaleampi väri :). Minusta myös luonnollisen värin parhaita puolia on se, että kasvot eivät näytä ilman meikkiäkäään aivan kalpeilta haamuilta. Vaikka talvella oma vaaleista vaalein ihovärini on kyllä aika spooki, oli hiuksissa väriä tai ei :D.

  Vastaa
 13. Sande 27.1.2014

  Moikka. Minusta sulle sopii molemmat ..mutta vaalea tekee nuoremman ja raikkaamman näköiseksi. Itselläni oli oikein tumma ruskea ja moni sanoi, että se vanhentaa ja tekee väsyneen näköiseksi.
  T.Sande

  Vastaa
 14. kirsi 27.1.2014

  Minun huomioni kiinnitti kovasti kuihtuneet kasvot :( oletko kunnossa?

  Vastaa
  • Maj 27.1.2014

   Tietääkseni olen kyllä ihan kunnossa, no worries. Talvella iho varmaan normaalia kuivempi ja oiskohan vähän voinut väsyäkin pukata kuvanottohetkellä. Äh, mitä mä tässä selittelen – olen ihan fine :)

   Vastaa
   • Tara 29.1.2014

    Täällä taitaa itse kukin olla hieman kuihtuneen näköinen näin talvella… etenkin kovien pakkasten jälkeen :/

    On varmaan jännä vertailla omia kuvia eri hiuslookeissa! Blogatessa tulee luonnollisesti kuvattua paljon, mutta esim. itselläni ei ole juurikaan hiuskuvia. Ilman kuvia helposti unohtuu, miltä tietty tukka näyttikään…

    Vastaa
 15. H 27.1.2014

  Tosi hyvä muutos vaaleaan tukkaan, se vieläpä tehty luonnollisen näköisesti, vähitellen vaalentamalla, itsekin mietin juuri vastaavanlaista muutosta omiin hiuksiini. Siispä näistä oli vähän suuntaa antavaa kuvaa, kiitos :) Olisi tosiaankin kiva nähdä sinisillä, omilla silmillä kuvia vaalealla tukalla, voisi vaikka toimiakin sinisillä vaalea tukka, kun tummaan tukkaan taas käy hyvin ruskeat (piilarit). Miksi muuten pidät piilareita, etkö pidä sinisistä silmistä?

  Vastaa
 16. a 1.2.2014

  Olet kaikkein kaunein onnellisena ja itsevarmana!

  Jännä juttu: Olen itse värjännyt vaaleasta ihan tummaan ja takaisin, ollut myös jotain siitä väliltä. Mulla iski noin puoli vuotta sitten kaikkien värikokeiluiden jälkeen TAAS laittaa uutta tyyliä ja menin sitten nettiin tekemään jollekin sivustolle virtual make-overin. Eli sellaisen, johon ladataan oma kasvokuva ja sitten kokeillaan ohjelmasta löytyviä hiustyylejä yhdistelemällä niitä siihen omaan kuvaan. No kokeilin ihan kaikkia tyylejä lyhyestä pitkään, punaisesta pinkkiin, kiharasta suoraan. Yhdessä vaiheessa sitten pysähdyin, sillä eräs tyyli miellytti silmää hirveästi. Meni pari sekuntia, kunnes tajusin, että olin stailannut itselleni luonnollisen värini ja juuri sen pituisena – ja suorana – aivan niin kuin se luonnostaan on.

  Tein sitten sen päätöksen, että tähän päähän ei uutta väriä laitettaisi. Kesän haalistavan auringon, yhden sävytteen ja yhden raidoituspaketin avulla mulle on nyt sitten taikoutunut ihan naturelli kuontalo. Tää on ihan mahtavaa! Ei värjäysstressiä ja mikä parasta – tää väri sopii mulle kuin nakutettu. Oisko niin, että luonto on määrännyt sen just täydelliseksi? Hah. :D

  Olen huomannut samantein myös ystävissäni samankaltaista buumia. Olen nyt 25v ja ystäväpiirini koostuu suunnilleen samanikäisistä ihmisistä. Onkohan se niin, että suunnilleen tässä iässä sitten alkaa hyväksymään itsensä sellaisena kuin on? Ennen kun se oma väri oli muka NIIIIIN hirveä. Oli kestämätön ajatus, että EI värjäisi hiuksia. Samaa irtaantumista liittyy tekoripsiin, pidennyksiin, itseruskettaviin, epämukaviin alusvaatteisiin (mammapökät here we come!!) :D … Ihanaa. En kyllä malta kasvaa, vanheta, ja kasvattaa tätä itsetuntoa vielä enemmän. Vaikea kyllä tässä vaiheessa kuvitella, että hyväksyisin itseni aivan selluliittineen kaikkineen… No joskus vielä. Olen siitä aika varma!

  Vastaa
 17. Marissa 1.2.2014

  Todella kiva muutos, sulle sopii monenlaiset hiusvärit! Luonnollisuus on tällä hetkellä kovin pinnalla ja hyvä niin. En kuitenkaan kutsuisi tuota nykyistä hiusväriäsi vaaleaksi, ennemminkin ehkä vaaleanruskeaksi. Toisaalta mustaan verrattuna tuo on reilusti vaaleampi :)

  Vastaa
 18. mettis 3.2.2014

  Ylärivin, varsinkin keskimmäisen kuvan hiukset ovat ehdottomasti parhaat omasta mielestäni! Aivan upeat :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *