Uudenvuodenaaton juhlien järjestämisestä kaikki kunnia kuuluu tietysti ystävälleni Cocoliinille. Varmasti kaikki hänen blogiaan lukevat tietävät, että daami on varsinainen party planner ;) Puitteet olivat tietenkin siis komiat, seura tasokasta, ruoka maistuvaa ja lasissa oli kuplivaa.

Meidän perheiden on niin helppoa olla yksissä, sillä lapsemme ovat aikalailla saman ikäsiä. Cocon poju ja meidän Rebekka olivat varsinainen pariskunta – leikkivät niin tiiviisti yhdessä, että heitä ei paljoa edes huomannut. Pienemmät touhusivat omiaan, välillä toinen piti tönäistä kumoon ja sitten taas halittiin <3

bruschettaAikuisille alkupalaksi bruschettaa, lapsille makaroonilaatikkoa. Lapsiporukalle kannattaakin muuten tehdä jokin helposti uudelleen lämmitettävä ruoka, sillä kaikille tuntuu olevan päikkärit, nälkä ym. vähän eri aikaan.

 

hassut lasit aurinkolasit taapero hassuttelutSamuel :D

 

uudenvuoden kattausta alkupalat kuohariuv7coco sweet dreams blogi coco maj magicpoks yhdessä uusivuosiPukukoodina kotiasu höystettynä pienellä blingillä. Mun paljattijakku on jäänyt tuolille roikkumaan ja kultahamekin on jossain… Ehkä lainassa pikku-prinsessoilla :D

 

uv5  uv8 new years decoration lights uv10Kultahame on jälleen löytänyt omistajansa! Rebekka vaatii meitä tanssahtelemaan Robinin tahtiin…

 

kids friend love aaw uv12Juhannuksena porskuteltiin uima-altaassa ja nyt oli vuorossa teltta, joka valaistiin leditikuilla.

 

uv13 uv14 uv21Omat raketit käytiin ampumassa, mutta illan mittaan ihailtiin muidenkin rakettaja isosta ikkunasta, paraatipaikalta.

 

uv16Meitsi ja I LIKE TO PARTY! -paita!

 

uv19Illalla laitettiin vielä hampurilaisbaari pystyyn, voin kertoa että kaikille maistui!

 

 

uv20Lapset menivät saunanpuhtaina (kiitos miehille) ja kaikesta touhusta uupuneina tosi kiltisti nukkumaan. Me leidit nostimme jalat tuolille, kilistelimme skumppaa ja siirryimme sitten saunomaan vielä myöhään illalla. Aika ihanaa.

Rebekan hammasharja jäi Turkuun. Siellä oli pikkuväki huolissaan, meidän pitää kuulemma heti tulla takaisin. Voi olla, että koko perheen treffit ovat seuraavan kerran täällä Tampereella, Rebekan ja Samuelin synttäreiden merkeissä.

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Ihania lapsosia ja herkullisennäköisiä ruokia!:) Joulun jälkeen uutta vuotta on kyllä mukava ottaa vastaan vähän rennommin, ei pukupakkoa ja sitä rataa:)

  Meillä oli vieraita myös, lapsia kaksi neljän oman lisäksi ja hauskaa näytti heilläkin olevan. Rakettien ampuminen aiheutti huimia riemunkiljahduksia! Myös isissä… Skumppa jäi väliin, aattona treenattiin samoin kuin uuden vuoden ekana päivänä (plus että imetän), mutta eipä se haitannut tai tunnelmaa nujertanut:)

  Hyvää alkanutta vuotta!!

  http://mamainprogess.blogspot.fi/2014/01/vuonna-2014-mina.html

  Vastaa
 2. inkku 2.1.2014

  Oi miten ihananäköisiä herkkuja.

  Vastaa
 3. Kikkakepponen 2.1.2014

  Teillä ilmeisesti samppa syö vielä tutia, oletteko kokeilleet vierotusta, millä menestyksellä? :)

  Vastaa
 4. Manna 2.1.2014

  Mistä tollasia I LIKE TO PARTY -paitoja saa? Aivan mahtava!

  Vastaa
 5. Niin hellyttävä toi kuva jossa pikkuiset halaavat toisiaan!

  Vastaa
 6. Linda 3.1.2014

  Tää oli jotenkin ihanan lämminhenkinen postaus :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *