Me ollaan tänään kerätty joulujutut pois kodista ja viety ne varastoon odottelemaan seuraavaa joulua. Niin se vain on, että nyt kaiken punaisen jälkeen kaipaa jotain freesiä, mun täytyy ainakin saada kevääksi ainakin pirtsakammat tyynyt olkkariin.

joulupois1 joulupois3Nyt on siistiä, mutta jotenkin vähän tylsän näköistä, jotain on keksittävä. Mitään kukkavaasia on turha tuohon olkkarin pöydälle edes yrittää viritellä, sillä se olisi maassa alta aikayksikön… Mietiskelin vähän, että hankkisin arkun tilalle pari Hayn tarjotinpöytää, tulisi vähän ilmanvampi fiilis.

 

joulupois2Pikkukuusi voi hyvin ja se sai vielä jäädä hyllyn päälle muistuttelemaan joulusta.

 

joulupois4Mun duunipiste vasemmalla ja Rebekan oikealla :D

 

 joulupois6Kohta se kevät – ja ennen kaikkea valo sieltä tulee, ennen kuin huomaammekaan. Me karataankin viikoksi etelän auringon alle helmikuussa, niin ihanaa.

-Maj

0 Comments

 1. Maria 5.1.2014

  Kaunis olohuone kyllä :) Itse tykkään mustavalkoisesta sisustuksesta kovasti, mutta samoin mietin, miten hieman voisin piristää kotimme ilmettä kevääksi.

  Vastaa
  • Maj 5.1.2014

   Kiitos :) Kukkaset piristävät kummasti, samoin sisutustyynyt :) Ja tietty järjestyksen vaihtaminen, jos se on vaan mahdollista…

   Vastaa
 2. Jen 5.1.2014

  Täälläkin kerättiin toissapäivänä joulujutut pois. Vähän jätettiin valoja piristämään sumuisia ja pimeitä päiviä, mutta kaikki punainen sai lähteä. Vaikka onkin vasta tammikuu, tekee mieli hankkia kotiin jotain pastellisävyistä. :)

  Vastaa
  • Maj 5.1.2014

   Mä jätin kans keittiön String-hyllyihin vielä valot. Ihan samoilla linjoilla ollaan siis, pastellisävyjä minäkin tahdon :)

   Vastaa
 3. maria 6.1.2014

  mistä tuo virkatun näköinen pyöreä harmaa rahi on? :-) kivan näköistä!

  Vastaa
  • Maj 6.1.2014

   Se on Luhdan rahi, se tarttui meidän mukaan extempore kun oltiin tekemässä viikon ruokaostoksia Prismassa :)

   Vastaa
 4. sofia_ 6.1.2014

  Mikä on tuo hauska kirkasta muovia oleva pöytävalaisin pikkukuusen vieressä?:) hirmu kiva!

  Vastaa
  • Maj 6.1.2014

   Heips! se on Eero Aarnion suunnittelema Kuutamo-valaisin, mun mielestä esim. Askosta saa niitä :)

   Vastaa
 5. Heini 6.1.2014

  Hei kivoja kuvia..kevättä täälläkin jo odotellaan vaikka talvikaan ei ole vielä edes kunnolla tullut :) Mekin suunnitellaan helmikuuksi matkaa. Minne päin olette matkustamassa..missä olisi takuuvarma lämmin?

  Vastaa
  • Maj 6.1.2014

   Me suunnataan Kap Verdelle, Thaimaa on takuuvarmasti lämmin ja sinne ainakin on paljon matkoja tarjolla. Me oltiin Miikan kanssa kerran tammikuussa Brasiliassa ja tykkäsin kyllä kovasti :))

   Vastaa
 6. joanna 6.1.2014

  Niinko muutaman kerran aiemminki oon sanonu, tuo teidän olkkari on i-h-a-n-a. Hayn tarjotinpöydän toimii varmasti hyvin tuossa sisustuksessa ja toisivat keveyttä. Jos vain raaskit luopua tuosta ihanasta arkusta.

  Meilläkin kannettiin eilen vähäisetkin jouluhömpät kaappiin, ainoastaan parvekkeelle jätin valoköynöksen ja pöydille muutamia kynttilöitä muistuttamaan, että tämä pimeys ei ole vielä ohi :3

  Vastaa
  • Maj 6.1.2014

   Nii-iin, saataispa jo pian nauttia aurinkoisistakin päivistä, ens viikolle on luvattu btw -10 pakkasta! :O

   Vastaa
 7. Hannamaria 6.1.2014

  Hei, ja kiitokset kaniista blogistasi. En ole aikaisemmin kommentoinut, mutta nyt pitää kyllä kysäistä, että mistä mahtaa olla kotoisin tuo teidän musta nahkasohva? Oletteko olleet tyytyväisiä siihen? Käyttökokemuksia? Juuri tuollainen olisi meidänkin olohuoneeseen nimittäin hakusessa. Oikein hyvää vuoden aloitusta!

  Vastaa
 8. Hannamaria 6.1.2014

  …siis kauniista blogista :-)

  Vastaa
  • Maj 6.1.2014

   Sohva on Ikeasta ja ollaan kyllä oltu tyytyväisiä siihen, tosin eihän se mikään lököttelijän unelma välttämättä ole, mutta kyllä Miika siinä vetelee päikkäreitä aina kun on mahkua! :D

   Vastaa
 9. Jenni 6.1.2014

  Moikka! Ollaan vasta lyöty poikaystävän kanssa hynttyyt yhteen, ja etsitty täydellistä ja hauskaa sohvapöytää, ei löydy! Onko tuo arkku mistä, kerrothan jooko että sellainen on mahdollista löytää eikä se ole joku ihana vintin aarre?

  Vastaa
  • Maj 6.1.2014

   Voii ei sua, joudun sanomaan, että se tosiaan on tuunattu kirpparilöytö :/

   Vastaa
 10. Hannamaria 6.1.2014

  Jumituin nyt tuohoon nahkasohvaan… Onko se kova vai miksi ei olisi lököttelijän unelma? ;-D

  Vastaa
  • Maj 6.1.2014

   No toki se on vaan mun mielipide, mutta tarkoitan, että eihän tuommonen suhteellisen napakka nahkasohva ole ihan sama asia kuin sellainen upottava, iso ja muhkea lökölinnasohva?

   Vastaa
 11. Idu 6.1.2014

  Ihana, nimenomaan raikas tuo eka kuva! Ja muutenkin sisustustyyli miellyttää todella silmää :-)
  Mä olen etsinyt j-u-u-r-i tollasta arkkua pidemmän aikaa, joten jos vaihdatte tarjotinpöytiin tai olette myöhemmin luopumassa siitä niin SAA ottaa yhteyttä hihi! Voih, tarjolla olisi sille enemmän kuin rakastava koti.

  Vastaa
 12. jenppu 7.1.2014

  Eih, älä vaihda arkkua! Tai sanotaan nyt, älä ainakaan vaihda niihin -jokaisellabloggaajalla- oleviin tarjotinpöytiin. Siis niissäkään ei vikaa ole, mut tuo arkku tuo sitä persoonallisuutta :) tää on mun mielipide ;) t. Yks ammattisisustaja

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *