Vuoden ensimmäinen päivä alkoi rauhallisesti ystävien seurassa, lapset katselivat piirrettyjä ja touhuilivat omiaan kuunnes istuimme nauttimaan aamiaista yhdessä. Pannu kahvia, croissantteja, karjalanpiirakoita ja suloisia coctailtikku-juttuja – kaikkea löytyi pöydästä. Kerrankin tämä aamupalaihminen sai seuraa. Muiden syötyä tykkään jäädä istustuskelemaan kahvikuppini kanssa pöydän ääreen, haaveilemaan niitä näitä. Seura on harvinaista, mutta toki aina bonusta.

 

ekapäivä1 ekapäivä2En kestä näitä lipullisia pieniä tikkuja, voi Cocoliini. Lasten lemppareita.

 

ekapäivä3 ekapäivä5Vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi Miika loihti Rebekalle kampauksen. Huomaatteko miehen asussa mitään tuttua? Samikset pojan kanssa, Gugguun collegehousut ja Polarn O. Pyretiltä joululahjaksi saatu paita.

 

Me tehtiin uuden vuoden kunniaksi Samuelin puolesta päätös luopua tutista, oh dear! Se ei ole ollut helppoa, viime yönä saatiin poika unille vasta 00.30. Kaikki tuntuu kiukuttavan pikkumiestä, elämä on täysin pilalla ilman tuttia. Itse en tehnyt mitään uudenvuodenlupauksia, korkeintaan mielessä tuumasin paria asiaa, mutta parempi olla lupaamatta tai ainakaan sanomatta ääneen mitään ;)

Tästä se taas lähtee, ihan uusi vuosi. Toivottavasti 2014 tulee olemaan rento, freshi, spontaani ja hauska vuosi. Katsotaan mitä tuleman pitää, eipä tässä muukaan auta. Toukokuussa olen blogannut jo viisi vuotta, sen kunniaksi pitää kyllä keksiä jotain hauskaa teille tänne blogiin. Toiveita saa heittää ilmoille :)

-Maj

0 Comments

 1. melia 3.1.2014

  toukokuussa sun ihan ensimmäisiä postauksia tänne? ;)

  Vastaa
  • Maj 4.1.2014

   Hehe, ne on kyllä niin hölmöjä, en kestä :D

   Vastaa
 2. Tutista luopuminen voi tosiaan olla aika rankkaa…Tsemppiä:)

  Meillä esikoisella piti parhaimmillaan on viisi tuttia yöllä tyynyn vieressä:) Mutta nyt kun pienin on parikuinen vauva niin tutti on ihanan ihmeellinen hermojen pelastaja. Edellinen vauva kun tuttia ei maasuttanut vaan äiti oli tuttina sitten.

  Uuden vuoden lupauksiin en sortunut, itse siirryin tavoitelinjalle:) http://mamainprogess.blogspot.fi/2014/01/vuonna-2014-mina.html

  Vastaa
  • Maj 4.1.2014

   Tavoitelinjalla on hyvä olla :) Mun lenkit on vähän tässä joulunaikana jääneet vähemmälle, täytyykin tänään kipaista joku pikkumutka hölkkäämässä ennen saunaa!

   Vastaa
 3. Sandy 3.1.2014

  Meilläkin on tuttihommat meneillään. Toista päivää on nyt menty ilman päivätuttia (eka päivä oli mallia karmea) ja unituttihommat olisi sitten edessä huomenna. Auts.

  Vastaa
  • Maj 4.1.2014

   Joo, ”:) HUH, mä sanon! Tsemppiä sinnekin, kyllä tää tästä varmaan kohta helpottaa!

   Vastaa
 4. Joppe 3.1.2014

  Moi,
  Kiva blogi sulla, luen aktiivisesti vaikka en kommentoimaan juurikaan.

  Mutta oh dear, meillä tulee pienemmälle kakkonen mittariin alkuvuodesta enkä oo vielä muistanut tutista luopumista edes harkita… Jospa ensin vähentäisi sen tyynynvierusarsenaalin 8 tutista yhteen.. ;)

  Vastaa
  • Maj 4.1.2014

   Me otettiin kaikki tutit pois yhdellä kertaa – yöksikin. Kuten sanotaan, kerran se kirpaisee, kai?

   Vastaa
 5. Tsemppiä Sampalle! Mä just tänään mietin, että milloinkohan tuolta meidän juniorilta menee tutit rikki.. Ei ehkä ihan vielä, sen verran sekavia yöt olleet muutenkin. Vaikka toisaalta, meniskö se tässä samoilla valvomisilla :)?

  Kivasti sopii isällekin Gugguut ja Po.pit :). Meidän isi sai Po.pin raitakalsarit joulupaketista ja ovat kuulemma muuten parhaat kotihousut, mutta taskut vain puuttuu. :).

  Vastaa
  • Maj 4.1.2014

   Jep, miehillä tarvii aina olla taskut! Ymmärrän kyllä joo että farkuissa ja takissa, kun ei oo käsilaukkua välttämättä, mutta miks himahousuissakin? Sun pitää laittaa Gugguut tilaukseen, niissä on iiiisot taskut :D

   Vastaa
 6. Ninnu 3.1.2014

  Mukavaa vuoden alkua koko poppoolle! Ihania fotoja bytheway! Aamut on parasta aikaa lasten kanssa. Kiireettömyys ja kuppi kahvia. Mitä muuta ihminen tarvitsisi? =)

  Vastaa
  • Maj 4.1.2014

   Kiitokset! Ei kai mitään? Paitsi ehkä… suklaapalan! :D

   Vastaa
 7. Mari 3.1.2014

  Joskus joku liimasi tutin seinään ja lapsi sai imeä sitä niin pitkään kun jaksoi seinän luona olla :D Seinällä kököttämiseen kyllästyi kuulemma nopeasti ja tuttihetket lyhenivät kunnes into lopahti kokonaan ;)

  Vastaa
  • Jet 4.1.2014

   Loistava idea!! Ai että naurattaa :D

   Vastaa
   • Maj 4.1.2014

    Meidän Samuel varmaan nukkuis seisallaan tuossa tapauksessa :F Hauska idis!

    Vastaa
 8. jentti 5.1.2014

  Postaus miikasta sen ammatista yms.?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *