talvi_kollaasiTältä näyttää tämä viikko mun puhelimen kameran linssin läpi katsottuna. Ollaan lasten kanssa otettu kaikki ilo irti kirpsakoista pakkasista, pulkkailu on ollut superkova juttu lähipäivinä. Olen topannut meidät niin lämpimästi, että korkeintaan vähän poskista ja sormista (mitäs näpytän sitä luuria) on vähän palellut. Pipo on kasvanut varmaan päähäni kiinni.

Rebekka pääsi myös kokeilemaan joululahjaksi saatuja luistimia, Niko-sedälle terveisiä, että luistelutreenit voivat nyt alkaa. Reippaat pikku mäenlaskijat olen palkinnut vohveleilla… no okei, myös itseni. Ah, iltapäiväkahvi on maistunut vaan niin taivaallisen hyvältä. Mitäs tässä, antaa pakkasen vaan paukkua ;)

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. moona 16.1.2014

  Niin just,antaa pakkasten paukkua vaan :) ihanat ilmat!
  Nimim.nenänpää vaan näkyvissä

  Vastaa
 2. Kristiina 16.1.2014

  Näinpä tässä yksi päivä bussia odotellessa, kuinka vieressä seissyt nuori neiti näpytteli älypuhelintaan nenällään, kun sormia paleli sen verran paljon, ettei niitä voinut ottaa kädestä pois. Oisko tässä ratkaisu sunkin paleleviin sormiin? ;)

  Vastaa
  • Maj 16.1.2014

   Haha, ihanaa! Ehdottomasti ratkaisu munkin pulmaan <3

   Vastaa
  • Henna 16.1.2014

   hahah, pakko kommentoida että mäkin vastaan usein puhelimeen pyyhkäisemällä näyttöä nenällä jos en malta ottaa tumppuja pois :DD

   Vastaa
  • Rii 17.1.2014

   Hahahhaha, totaalirepeäminen :D pakko varmaan testata t. nimim. näpit jäässä koko ajan..

   Ihania kuvia hyvästä arjesta, tulipa hyvä mieli sekä jostain kaukaa tupsahti lapsuusmuistot mieleen! :) Harvoin kommentoin mutta joka päivä täällä vieraillaan! Kivaa kevättä (kyllä, nyt on jo kevät) teidän perhelle!

   Vastaa
 3. päivi 16.1.2014

  Kovin ootte pirteitä, ihana!

  Vastaa
 4. Murri 16.1.2014

  Hei,

  saako kysyä tuon kuvasarjassa vilahtaa (alimman rivin vasen kuva) vilahtaa tosi kiva näköinen harmaa takki/huppari tms., olisiko siitä tarkempaa kuvaa tai mallia? Hakusessa joku samantyylinen vaate, mutten ole onnistunut löytämään.

  Vastaa
 5. K 16.1.2014

  Tähän ei nyt ole pakko vastata, kun asia ei ole mikään tärkeä, mutta kysyn nyt kuitenkin; eli kun tilasit sen college- paidan(Diamond), niin toiko lähetti sen ja soitettiinko siitä etukäteen? Mietin sen tilaamista(vaikka siellä enää vain taitaa sitä isompaa kokoa olla jäljellä), mutta mietin vain, että miten toimitus tapahtuu..

  Vastaa
  • Maj 16.1.2014

   Moikka! Ei soitettu, lähetti toi paketin kotiovelle, onneks satuttiin olemaan kotona :)

   Vastaa
 6. Ihanan punaposkinen nuoriherra ja pirteännäköistä porukkaa muutenkin. Voi kun oliskin lämpimiä vohveleita tarjolla kun tulee pakkasesta:)

  Tuo auringonpaiste on kyllä niin ihana, tänään sitä on saatu täällä Pohjoisessakin:) Meillä vaan nuhaneniä en ole paljon raaskinut ulkoiluttaa, jospa viikonloppuna jos päästäis vaikka pulkkamäkeen ja suksille lastenkin kanssa.

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
 7. Rytsis 18.1.2014

  Ihana takki, kelpais mulle ainakin!

  Vastaa
  • Rytsis 18.1.2014

   kommentti oli toki tarkoitettu tuonne perjantaiasun alle… :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *