zarakengät

Turun tuliaisina toin itselleni kuvan harmaat avokkaat Zarasta. Olen jo pidempään vilkuillut tuollaisia terävä kärkisiä avokkaita ja nyt sitten tärppäsi. Hintakaan ei päätä paljon huimannut, sillä kengät maksoivat alennuksen jälkeen tasan 15 euroa. Sinne jäi vielä ainakin harmaita ja sähkösinisiä 36 ja 39 kokoja, joten turkulaiset jos koko on sopiva ja ulkonäkö miellyttää niin kipinkapin hakemaan kotiuttamaan tanssikengät Zarasta :) Mahdollista Spring breikkiä ja hippoja odotellessa siis…!

-Maj

0 Comments

 1. inkku 6.2.2014

  No ei tosiaan paljo maksanu ja noin nätit. Kuvassa olevat korutkin tosi tyylikkäitä, aiva mun näköisiä:))

  Vastaa
  • Maj 15.2.2014

   Kiitokset, arvasinkin että ne vois olla sun tyylisiä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *