Tässä lähiaikoina minun piti mietiskellä, että millainen kosmetiikankäyttäjä minä olen? Olen ehdottomasti sekakäyttäjä, kokeilen kaikenlaista, minun ihoni ei ole ollenkaan herkkä, enkä muista tältä istumalta yhtään tuotetta, jota ihoni ei olisi ns. kestänyt. Saan jonkin verran blogin kautta testiin kosmetiikkaa, joten senkin takia tulee kokeiltua monenlaista.

Tämänkin postauksen tuotteista ehkä noin puolet on saatuja. Minulla on myös muutamia sellaisia luottotuotteita, joita ostan vuodesta toiseen, joskus hairahdun ehkä kokeilemaan jotain muuta, mutta sitten taas palaan siihen hyväksi havaittuun lemppariini. Meidän kylppärin kaapit pursuilee kosmetiikkaa, mutta näitä kuvien tuotteita olen viime aikoina käyttänyt ehkä eniten.

 

iholla1Tässä on tällä hetkellä käytössäni olevat kasvovoiteet, seerumi, putsari, vartalovoide, suihkusaippua ja meikkivoide + ihonsävyn heleyttäjä.

 

iholla2Lumene LAB -suojaava yövoide on tarkoitettu yli 25-vuotiaalle iholle, ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan. Olen tykännyt tosi paljon tuotteesta ja reissussakin se rauhoitti ja kosteutti hyvin punoittavaa ihoani. Päivävoiteena olen käyttäny No.7:n suojakertoimellista päivävoidetta, mutta sen suhteen ei ole herännyt oikeen mitään tuntemuksia. Reissusta kotiuduttuani minulle oli lähetetty testiin La Roche-Poseyn Toleriane Rich -hoitovoide, joka tuli kuin tilauksesta. Tuotteeen luvataan rauhoittavan ärtynyttä ihoa ja helpottavan herkistynyttä, kiristävää tai pistelevää tunnetta iholla. OH JES, palanut nenäni oli juuri sitä. Voin suositella herkkäihoisille ja muillekin, jotka haluavat vältellä hajusteita tai säilöntäaineita. Eucerinin ihosävyä tasoittavaa seerumia olen käyttänyt aina toisinaan, mutta vain yövoiteen alla, sillä se imeytyy ainakin minun ihooni melko hitaasti.

 

 

iholla3Meikkipussini kestosuosikit, must-have -tuotteeni eli Make Up For Everin Face & Body meikkivoide (sävy 34) ja Lumenen ihon sävyn heleyttäjä. ÄLKÄÄ pliis koskaan lopettako näiden tuotteiden valmistusta. Ihana Char kiikutti Helsingistä juuri purkillisen Face & Bodya minulle Turun tapaamiseen, sillä mun tietääkseni Tampereella ei myydä missään MUFE:n tuotteita.

 

iholla4Hawaiian Tropic After Sun vartalovoi tuoksuu voimakkaasti kookokselle ja imeytyy ihoon nopeasti. Purkki on avattu reissussa ja kohta se onkin jo lopussa… Rakastan kaikkia makean tuoksuisia vartalovoiteita, nam! Juuri nyt minulla on käytössä myös Lumenelta saatu Arctic Spa-sarjan täyteläinen suihkugeeli, tykkään!

 

iholla5Yleensä käytän aina Dermosilin vaaleanpunaista puhdistusvaahtoa, jota siskoni (en tiedä miksi, niin se vain on aina ollut) on ostanut minulle varmaan edelliset kuusi vuotta. Nyt se on loppu, joten nappasin Sokoksella käydessäni mukaani Biothermin Biosource -puhdistusmaidon. Virkistävä puhdistusmaito levitetään kasvoille pyörivin liikkein ja poistetaan vanulla, mutta meitsi vaan huuhtelee vedellä, olen niin laiska :/ Valitsen usein sellaisia putsareita, jotka on tarkoitettu normaali- ja sekaiholle, vaikka oma ihoni onkin varmaan enemmän siellä kuivan ja normaalin välillä. Tämä tuote on ollut tosi jees, mutta palaan taas siihen pinkkiin vaahtoon, kun sisko seuraavan kerran tekee tilauksia.

Olen ollut jo pitkään tosi laiska ihonhoidon suhteen, nyt olisi kyllä syytä kunnostautua! Tiedättekö kun ihossa ei ole mitään varsinaista ongelmaa, niin sitä tekee vain välttämättömimmät toimenpiteet. Joskus sitä huomaa kasvoissaan uusia juonteita (tiedättekö sen ”iik mä näytän vanhalta”-reaktion kun tarkastelee kasvojansa peilistä kirkkaassa valossa noin 1 cm etäisyydeltä) tai ihoon tulee yllättäen joku epäpuhtauksien hyökkäys ja kauhistuksissaan sitä alkaa tehohoitamaan, kunnes ongelma häviää…Tai kunnes tajuaa, että ne rypyt ovat todella tulleet jäädäkseen/epäpuhtaudet katoavat, jonka jälkeen sitä taas laiskistuu. En tiedä onko siis muilla näin(?), minulla ainakin on… Ehkä allekirjoittaneen pitäisi esim. hankkia jokin niiiin vastustamattoman ihana kasvonaamio, että tulisi käytettyä sitä edes kerran viikossa?

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Saara 18.2.2014

  Hei,
  Mistä olet löytänyt tuon Lumenen primerin? Itse kävin pari viikkoa sitten etsimässä ko.tuotetta ja sain kuulla että sen valmistus on lopetetti! Ihan huipputuote kun on, olisi kiva kuulla mistä sitä vielä saisi..

  Vastaa
  • H 18.2.2014

   Stockalta löysin ainakin itse viime lauantaina! :) (Vantaan Jumbo, voihan sitä sieltä tilata vaikka kotiin)

   Vastaa
   • Maj 20.2.2014

    Moikka Saara! Mulla oli niitä varastossa useampi! Apua, MITÄ ihmettä, ei kai tuotetta olla lopettamassa!?

    Vastaa
 2. Pippa 18.2.2014

  MUFEn saanti on itsellenikin välillä epävarmaa, johtuen ihon hassusta sävystä. Suomen hinnatkaan ei aina paljoa hurraa-huutoja nostattele, joten olen alkanut tilaamaan kaiken Make Up For Everini Briteistä: http://www.preciousaboutmakeup.com/makeup/makeup-forever Kaikki on tullut todella hyvin perille, palvelu pelaa jos joku tuote sattuukin olemaan loppu ja PayPal käy maksuun. Ihana PAM <3

  Vastaa
  • Maj 20.2.2014

   Kiitos kovasti vinkistä :)

   Vastaa
 3. Hanna 18.2.2014

  Lumenen heleyttävää ja vähän ruskettavaakin primeria ei ollut eilen Tampereen Sokoksellakaan! Ostin sit sen ”värittömän”, mutta teen kyllä myös tehoiskun tän kaupungin kosmetiikkaosastoille, jos tuota jostain vielä löytyisi. Pari markettia olin katsonut läpi tuloksetta jo aiemmin, mutta olin vaan ajatellut, että niissä on muuten vaan suppeampi valikoima…

  Kai pannaan adressi pystyyn, jos Lumene tosiaan on lopettanut ton primerin?! :)

  Vastaa
  • Maj 20.2.2014

   No ehdottomasti! Joku vinkkasi, että Stockalta saa tilattua?

   Vastaa
 4. SatuKoo 19.2.2014

  Samainen puhdistusmaito minullakin on käytössä ja vedellä huuhtelen pois (kyllä, laiskuutta), Toisena putsarina minulla on Cliniquen kuivalle sekaiholle tarkoitettu geeliputsari, josta olen myös tykännyt tosi paljon. Sitä tulee aina ostettua hullareilta.
  Ymmärrän kyllä, miksi tykkäät Dermosilin vaaleanpunaisesta vaahdosta. Itsekin käytin sitä monta vuotta putkeen, mutta sitten jostain syystä kyllästyin ja siirryin noihin yllämainitsemiini. Pitäisiköhän antaa vaahdolle uusi mahdollisuus :)

  Vastaa
  • Maj 20.2.2014

   En varmaan ikinä kyllästy siihen pinkkiin vaahtoon, kun se on niin iisi käyttää, toki se ei ehkä ole kuivalle iholle se ihan parhain vaihtoehto. Anna säkin sille uusi mahdollisuus, haha! ;)

   Vastaa
 5. Ira 19.2.2014

  Miten saat parhaimman tuloksen tota heleyttävää käyttäen? :) eli siis laitatko sitä meikkivoiteen alle vai sekottaen siihen?

  Vastaa
  • Maj 20.2.2014

   Hei Ira! Mä käytän sen meikkivoiteen päälle, mutta toimii myös sekoitettuna meikkivoiteeseen tai meikkivoiteen alla :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *