Muistatteko vielä tämän Kerhokamut postauksen? Lokakuussa nämä pienet ukkelit poseerasivat suloisesti samiksissa Polarn O. Pyretin pipoissaan kerhoilun jälkeen. Tänään kamerani edessä olivat samat miehet ja samat pipot, näin neljä kuukautta myöhemmin. Paljon on ehtinyt tapahtumaan – koko syksy tuntuu jotenkin tosi kaukaiselta.

kerhokamut1 kerhokamut2Samuel täyttää ensi kuussa kaksi vuotta ja ihanan huolehtivaisesta Kaapo-kaverista on tulossa isoveli.

kerhokamut3Söpöläiset – voisin hyvin käyttää myös sitä pientä kulmien kohottelua aiheuttanutta ”hölmöläiset” nimitystä näistä hassuttelijoista. Itseasiassa käytän hölmöläiset nimitystä vain ihanista tyypeistä, yleensä kaikista rakkaistani. Se ei tosiaankaan tarkoita minulle mitään negatiivista :)

kerhokamut4Taas on pakko todeta, että niin se aika vaan menee pikavauhtia eteenpäin. Kohta kerhotalon edustalla on asfalttia näkyvissä ja pojilla päässänsä trikoopipot <3

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. päivi 4.2.2014

  Kohta pojat olkuttel koulun ovia :) Aika men niin sukkelaan. söpöjä ovat!

  Vastaa
 2. Aika menee niin järkyttävän nopeasti lasten kasvamista ihmetellessä!

  Yksi ilta tajusin, että kun kuopukseni tulee teinikään, 13 vuoden päästä, niin esikoiseni tuskin asuu enää kotona, on sitten 20v…Hirvittävä haikeus iski, jo nyt!:D Hullua!

  Onneksi näitä on neljä ihmeteltävänä ja kerhoteltavana vielä:)

  Ihana tuo sininen takki, btw:)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
 3. S 4.2.2014

  Hölmöläiset on oikein söpö ja osuva nimitys! (: Itsehän kutsun läheisiä pikkumussukoita käppänöiksi tai kääpiöiksi (tai käpsy/käpytin/käpsykkä/käpy….), eikä kukaan ole (vielä ainakaan) huomauttanut siitä :–) rakkaalla lapsella on monta nimeä!

  Vastaa
 4. Riikka 4.2.2014

  Minä kutsun mun kaksospoikia apinoiksi.Osa ihmisistä ei ymmärrä tätä hellittelynimeä,mutta rakkailla lapsilla on monta nimeä <3 <3

  Vastaa
 5. Miia 5.2.2014

  Hei Maj,
  Olen kovasti koittanut etsiä vanhaa postaustasi jossa ystäväsi (Saara?) neuvoo pohjasta lähtien täydellisen ja kestävän huulimeikin. Olen käyttänyt vuosia punahuulia, tunnettu tavaramerkkinikin, mutta pitkässä illanvietossa en saa sitä ikinä pysymään. Voi olla että en etsi oikeisen tunnisteiden takaa, mutta jos muistat paremmin ko.postauksen niin olisin superkiitollinen linkistä!
  M

  Vastaa
 6. Lilli 5.2.2014

  Omaa tytärtäni kutsun pönttöpääksi, mutta pyrin käyttämään nimitystä vain kotona koska kaikki ei todellakaan ymmärtäisi että kyseessä on hellittelynimi!! :D Hölmöläiset on musta osuva ja suloinen nimitys, tuo hymyn ainakin tämän äidin huulille!

  Vastaa
  • Maj 15.2.2014

   Näin mäkin ajattelisin, mutta tosiaan kaikki ei ehkä sitä ymmärrä tai koe miellyttäväksi kutsua lapsia hassuttelunimillä :)

   Vastaa
 7. Nora 7.2.2014

  Moikka Maj,

  Kävin just Polarnissa ja totesin ettei noita samaisia lippapipoja ole siellä enää ihan samassa mallissa. Tuo kun oli aivan täydellinen meiän tytölle viime talvena. Haluaisin hänen pikkuveljelleen samanlaisen ensi talveksi joten aattelinpa kysäistä että olisitko halukas myymään tuon teiän pipon talven jälkeen jos ette sitä enää ensi vuonna tarvitse???

  Vastaa
  • Maj 15.2.2014

   Moikka! Meillä on tuo Pipo viininpunaisena, jos tarvitset vaikka heti niin laita meiliä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *