yhteistyössä Sokoksen kanssa

Sokoksissa ja Emotion-myymälöissä järjestetään 3.-9.3.2014 Kutsu Kauneuteen -tapahtuma. Kosmetiikkaosastoilla ja myymälöissä sekä Sokoksen verkkokaupassa on koko viikon ajan huipputarjouksia, kauneudenasiantuntijoita ja paljon kaikkea spesiaalia tapahtumaa. Paikan päällä saat asiantuntevaa opastusta ja vinkkejä niin ihonhoidon kuin meikkauksen saralla sekä pääset tutustumaan tämän kevään kuumimpiin meikkitrendeihin ja uutuustuotteisiin. Itselleni juurikin värikosmetiikan kevätlookit ovat niitä vastustamattomimpia! Jaossa on myös ihania lahjoja ostoksista, esimerkiksi 90 euron arvosta Lancôme tuotteita ostanut saa kaupan päälle meikkilaukun ja neljä matkakokoista tuotetta (arvo 121 euroa).

Tein muutamia poimintoja pian lähestyvästä Kutsu Kauneuteen -tapahtuman tarjouksista, ohessa siis lempparituotteitani ja kiinnostavia uusia tuttavuuksia!

valinnatsokosÄlkää myöskään missään nimessä missatko huikeaa tapahtumakilpailua, jossa pääpalkintona on Raili Hulkkosen meikkiopastus sekä 400 eurolla Sensain meikkejä. Kilpailuun voit osallistua kätevästi täällä sekä tavarataloissa ja myymälöissä.

 

-Maj

0 Comments

  1. Sylvia 26.2.2014

    Moikka!

    Oltais lähdössä tyttöjen kanssa täältä etelästä tulevana viikonloppuna minireissulle Tampereelle. Mielessä ruoka, hyvät juomat, hauskanpito ja nautiskelu ylipäätään. Osaisitko Tampereen ”plikkana” vinkata kivasta hotellista tai/ja ravintolasta tms. :)

    Vastaa
  2. 400 eurolla Sensain meikkejä kelpais kyllä, kävin kilpailemassa. MIten tuon YSL:n meikkivoide toimii? Valaisee kai jotenkin:) Se valokynä on kyllä ollut suosikki pitkään.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *