Edellisen postauksen hameen korkea vyötärö inspiroi minua kokeilemaan paria vähän lyhyempää paitaa Zarassa, nyt puhutaan oikeastaan napapaidoista. Raidallinen neule oli superjees etenkin juuri korkeavyötäröisten alaosien kanssa, mutta tuo hihaton minipieni vaatekappale mietitytti vähän… Saara ja muutamat ihanat tyypit instagramisssa kuitenkin likettivät paitaa, joten mukaanhan se lähti, iiks!

 

ostokset1 ostokset2 ostokset3Ei pahan hintaisia paitoja ollenkaan.

Löytyykö teidän vaatekaapeistanne napapaitoja? Tänä keväänä/kesänä niitä nähdään varmaan enemmän kuin pitkiiiin aikoihin :) Itselläni on ihan tuoreessa muistissa vieläkin ne ala-asteen trikoiset ”Hello boys!” -napapaidat ja ah, niin ihanat raitaverkkarit :D Saapas nähdä uskallaudunko tuohon pienempään paitaan oikeasti ikinä…

-Maj

0 Comments

 1. SaraK 28.2.2014

  Sä inspiroit muakin nyt menemään ostamaan napapaidan vaikka olen niiin ollut niitä vastaan! Rohkeasti puet myös ton ”minipaidan” päälle, ytät varmasti upealta!

  Näin viimeyönä unta että tulit lasten kanssa meille kahville, oivoi taidan lukea blogiasi ”liian” ajatuksella. On vaan yksi lemppareistani ja tykkään tyylistäsi kirjottaa ja kun aiheet ovat aika laidasta laitaan, pystyn todella helposti samaistumaan juttuihin :) jatka samaan malliin, iso kiitos sinulle kun jaksat blogiasi kirjoittaa ja tuoda ruudun toiselle puolelle paljon iloa ja piristystä <3

  Vastaa
 2. ninni 1.3.2014

  Ihanat paidat, sopii sulle hyvin!
  Muuten, se on ”hihaton”, ei ”hiaton”. Vrt. ”hiha” ja ”hia”, ”hia” ei ole sana eikä siis myöskään ”hiaton”. :)

  Vastaa
 3. Mari 1.3.2014

  Ihania paitoja ja sopivat varmasti sulle tosi hyvin!
  Itsekin hurahdin aivan yhtä äkkiä näihin sitten 90-luvun ja ostoslistalla täälläkin tuollainen joku kivannäköinen lyhty paita.
  Kuitenkin ilman niitä ”hello boys” ja ”what you see is not what you get” tekstejä!

  Vastaa
 4. Yhdyssana 1.3.2014

  Napapaitasekoaminen on yhdyssana! Pisti vain niin pahasti silmään tuosta otsikosta…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *