Majoitumme Kap Verden reissumme ajan Salinas Sea hotellissa, joka sijaitsi aivan lähellä Santa Marian keskustaa ja rantakatua. Upea Praia de Santa Marian biitsi oli kadun toisella puolella. Hotelli, ja standardihuoneemme, olivat uusia, moderneja ja siistejä. Kaikki, no paitsi se wifi toimi loistavasti, mutta jäin kaipaamaan hiukan tunnelmaa. Hotellikompleksi tuntui valtavalta rekvisiitalta  ympäristöönsä nähden, ja koska menimme vielä ottamaan all inclusiven, niin hotellilla tuli oltua luonnollisesti aika paljon.

Toki muistissa on vielä meidän vuonna 2009 tekemämme Brasilianreissu, jonka ajan olimme vaatimattomassa majapaikassa, suihku toimi – tai sitten ei… Ja ei sekään tainnut olla ihan mun pala kakkua.

Kap Verde, hotel Kap Verde huone3Huoneet olivat tyylikkäät ja siistit, mutta partsi ei ollut rantaan päin. Nauratti, kun Miika oli niin järkyttynyt asiasta.

Kap Verde, paras, hotelli huone5Pari ostostani lentokentältä ja iPhone johon Rebekka on liimaillut ponitarroja <3

huone6 Kap Verde, hotelli huone8 huone9 Piz Buin, Havaian Tropic, sun, aurinkovoideRivin kaksi oikeanpuoleista olivat lähinnä vitsi tällä reissulla. Äärimmäisenä oikealla oleva öljy on hommattu lähinnä Suomen kesää varten. Suosittelen kuitenkin viisikymppistä voidetta ainakin alkuun näille leveysasteille.

Vaikka jäinkin spekuloimaan vähän hotellivalintaamme, niin toisaalta; en olisi voinut enemmän rentouttavaa lomaa viettää. Palvelu pelasi täydellisesti ja sain vaan olla – sitähän mä halusinkin.

Oasis Salinas Sea hotellia suosittelen ehdottomasti lapsiperheille ja ihmisille, jotka tahtovat viettää lomansa huolettomasti, laadukkaasta ja modernista ympäristöstä nauttien. Kap Verden kulttuuri vaan ei ihan hirveästi hotellin ”muurien” sisälle ulotu, tiedättekö mitä tarkoitan? :)

-Maj

0 Comments

 1. Chuuko 15.2.2014

  Vanhempani kävivät myöskin Kap Verdellä vuosi sitten, ja totesivat ihan suoraan että taitavat olla kaikki hotellit juuri kuvailemasi tyyppisiä, koska ne on kaikki rakennettu ihan suoraan turisteille. Kun Kap Verdellä ei oikein ole mitään muuta kuin turistihotelleja ja todella vaikkakin persoonallisen näköstä, mutta melko slummimaista asutusta, joka on tarkoituksella jätetty kauas hotelleista.

  Vastaa
 2. Larsa 15.2.2014

  Aika kivan näköinen hotellihuone :) mää tahdon kans lomalle!
  Vähän aiheesta poikkeava kysymys, mistä ootte hankkinut sen teidän lastenhuoneen kerrossängyn? Mekin haluttaisiin jokin sen tyyppinen, näyttää aika toimivalta :)
  Mukavaa viikonloppua

  Vastaa
 3. Jenna 15.2.2014

  Olitte siis ilman lapsia reissussa? Huh :). Mulla on 2,5-vuotias tyttö ja pisin aika kun on oltu erossa oli 2 vuorokautta, kun jouduin sairaalaan. Mies on ollut muutaman kerran useamman yön työreissussa, mutta muuten ollaan matkailtu koko perheen voimin. Kivasti on etelänreissutkin taaperon kanssa menneet :).

  En tiedä, uskaltaako tässä seuraavaan 10 vuoteen edes haaveilla kahdenkeskisestä reissusta, kun nyt on toinen vaavi tulollaan. Mahtavaa, että teillä on läheisiä, jotka toimivat äitin ja isin sijaisina niin sujuvasti. Itse en varmaan pystyisi olemaan alle kouluikäisestä viikkoa erossa :/

  Vastaa
  • audrey 15.2.2014

   Sopivasti rivien välistä kauhistelit lapsien ”hylkäämistä” – se, että sinä et voi olla nassikoistasi erossa kahta päivää enempää ei tarkoita sitä, etteikö se voisi olla jossain toisessa perheessä aivan ongelmatonta niin lasten kuin vanhempienkin kannalta.

   Vastaa
   • Murina 15.2.2014

    Perheet on erilaisia. Mutta olis se mustakin outoa lähteä lomalle ilman lapsia. Eihän tässä hylkäämisestä ole kyse, vaan siitä, että perheen kanssa vaan on kivempi matkustaa. Olihan Rebekkakin tässä tapauksessa vaatinut/sanonut, että ens kerralla koko perhe lähtee reissuun :).

    Vastaa
 4. Ella 16.2.2014

  Ymmärrän mitä tarkoitat. Olimme vuosi sitten kap verdellä ja minulla tuli lähinnä paha mieli siitä hotellin komeudesta kaikkine palveluineen sen muuten niin kitukasvuisen ja köyhän ympäristön keskellä! Kävimme siellä kaupungilla(tosi pieni tuppukylä!!) pari kertaa ja en voinut kuin hämmästellä elintasoeroa sen saaren asukkaiden ja hotellin muurien sisällä! Mutta hyvä ilmasto ja palvelu pelasi hotellilla:)

  Vastaa
 5. Silja 16.2.2014

  Ymmärrän myös hyvin mitä tarkoitat. Olimme Riu Funanassa viime marraskuussa, joka on on alueen vanhimpia ja käsitykseni mukaan myös isoimpia hotelleja. Hotellialue oli kuin toinen maailma verrattuna keskustan tunnelmaan. Väkisin tuli myös mietittyä, että täällä minä ahmin näitä kaikkia ihania tuoreita hedelmiä ja kasviksia ja paikalliset kärsivät nälästä. Palvelu kyllä siis pelasi ja ilmasto oli ihana. Vilvoittava tuuli ja silti aurinko paistoi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *