Muistatteko vielä tämän Peruspäivä-postauksen? Joku sieltä huikkaili, että voisinko tehdä jatko-osan siitä, että miten meidän ilta menee ja mihin aikaan lapset ovat nukkumassa. Jokainen päivä toki on erilainen, mutta otetaan nyt tähän esimerkiksi vaikka eilinen.

Samuel heräilee päikkäreiltä joskus klo 15-16 aikoihin tai jos lapset ovat olleet hoidossa, niin he tulevat kotiin samoihin aikoihin. Sen jälkeen me syödään jotain yhdessä ja touhuillaan milloin mitäkin. Rebekka harrastaa pienten tyttöjen ryhmässä jumppaa ja käy myös kerran viikossa temppukoulussa. Eilen mä päätiin vihdoinkin lähteä sinne salille, mutta jotenkin suunnitelmat muuttuivat ja suunnattiinkin ensin Ikeaan. Olemme järjestämässä lapsille ensi kuussa yhteissynttäreitä, joten ajattelin hakea Ikean Paper Shopista vähän inspiraatiota koristeluihin ja jotain pientä hankittavaakin meillä oli. Ajateltiin vain nopeasti piipahtaa, mutta aika vaan jotenkin hujahti…

 

ikea1Salikassikin oli jo mukana! Samppa ihmettelee, että kukas sinne taakse on kiivennyt…

ikea2Rebekka haluaa kävellä itse, mutta päätyy usein roikkumaan kärrystä, pyytää syliin tai tässä tapauksessa se meni näin.

ikea3Pakko päästä ensin hetkeksi leikkimään. Ikean keltaisiin mätsäävä pipo on Kap Verden tuliaisia ja pojan uusi lemppari.

ikea4”Pliis mutsi, oo nopee”

 

ikea5”Mä kyllä niiin tarvitsen tätä…”

ikea6 ikea7”Vai tarvitsenko?”

ikea8 ikea9Yhtäkkiä mulla iski valtava tarve kaikille paketointitarvikkeille.

 

ikea10 ikea11Paper Shopissa meikäläinen pyöri ja hyöri vaikka kuinka kauan… Lapset ehtivät varmaan tuhota puoli kauppaa sillä aikaa, haha  ;)

ikea12 ikea13”NYT sitten mennään!” Meikäläinen puki varmuuden vuoksi jo trikoot päälle, etten laiskuuksissani luistaisi salihommista.

 

ikea14 ikea15  ikea17Jossain vaiheessa hoksattiin, että tarvittiin jotain vielä yläkerrasta, puuh! Siinä sitten suhattiin edestakaisin – niin perus meitsit!

 

ikea18 ikea19Lopulta selvittiin kaikesta ja tässä sitä hipsutellaan kaksien kärryjen kanssa jo kohti kassoja.

Mä vein ostokset sekä muun porukan autolla kotiin, jotain n. 18.30 aikoihin ja todellakin, jatkoin matkaani salille! Olisitteko muuten halunneet nähdä mitä sitä tuli ostettua?

Miika hoiteli lasten iltapuurot sillävälin kun meikämamma oli treenaamassa. Tulin kotiovesta sisään about 20.30 ja siinä kohtaa tehtiin läpystä vaihto, Miika lähti omiin treeneihinsä ja mä jäin jatkamaan iltatoimia lasten kanssa. Ennen yhdeksää pikkuiset tuhisivat sängyssä, ihanan onnellisen näköisinä siinä vierekkäin. Selvittelin hetken kotona vallitsevaa kaaosta ja lopulta menin nukkumaan joskus puolen yön jälkeen.

Tämä oli aikalailla peruspäivä meille, oikeastaan melkein joka ilta on meistä jompikumpi tai toisinaan molemmat käy omissa harrastuksissaan ja Rebekkaakin viedään jo parina iltana sinne jumppailemaan tai temppikseen. Voin vaan kuvitella millaista se on jos lapsia on enemmän, he ovat vähän vanhempia ja harrastavat aktiivisesti. Ystäviltäni olen kuullut, että aikamoista palapeliä saa pelata aikataulujen kanssa. Onneksi ei ihan vielä meillä kuitenkaan.

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Satu / Willa Fox 21.2.2014

  Sympaattinen postaus. <3

  Vastaa
  • Maj 22.2.2014

   Kiitti Satu :)

   Vastaa
 2. Mulla ei ole aavistustakaan mitä nuo vihrät, valkoiset ja pinkit paperihäkkyrät noissa parissa kuvassa on, mutta jotenkin söpöjä ovat kyllä…Ikea on vaan turhan kaukana meiltä:)

  Teillä on kovin samanlainen meininki kuin meillä, läpsystä vaihtoon ja treenien pariin. Vanhimmaista tarvitse vasta kuskata pari kertaa viikossa futikseen mutta sitten joskus muutaman vuoden päästä…huoh:) Kiirettä tulee pitämään muutaman vuoden!

  Vastaa
  • Maj 22.2.2014

   Ne on vaan koristeita, pakko shopata pari sellaista ehkä tuleville synttäreille, kunhan päätän eka värit :)

   Vastaa
 3. aak 21.2.2014

  Missä tuo tilpehööritaivas siellä oikein sijaitsee? Mennyt jotenkin ihan ohi, pakko poiketa ens kerralla.

  Vastaa
  • Maj 22.2.2014

   Paper Shop on siellä alakerrassa, noin puolessa välissä, siinä vieressä on kaikkea piensäilytyskamaa :)

   Vastaa
 4. Anni 21.2.2014

  En tiedä oletko käynyt Tigerissa (se ihana krääsäkauppa esim. Koskarissa) mut aattelin vaan vinkata et sielläkin sekoaa kaikkien niiden juhlatilpehöörien keskellä! Mm. ihania paperipillejä 3 e paketti, ja kaikkee muutakin tosi edullisesti! :)

  Vastaa
  • Maj 22.2.2014

   Oon käynyt, mutta jostain syystä se paikka ei aiheuttanut mussa mitään hullaantumista? Ehkä mulla oli vaan silloin eri moodi päällä :)

   Vastaa
   • Anni 22.2.2014

    Okei :) Siellä kyllä vaihtuu tavarakin niin usein, että välillä ei oo mitään ihmeellistä ja välillä siellä on niin paljon kaikkee ihanaa uutta :D Nyt just viimesimpänä on ollu noita kivoja juhlahärpäkkeitä. Ja askartelujutut on kans tosi edullisia :) mut joo, nyt loppuu tää mun mainospuhe, oon vaan ite aina niin innoissani kyseisessä kaupassa :D

    Vastaa
 5. Onnellinen Oliivi 21.2.2014

  Eihän ikeassa voi piipahtaa :D :D Mutta hienosti pidit päätöksestä kiinni ja menit salille, olisipa sama tahdonvoima :)

  Vastaa
  • Maj 22.2.2014

   Oon kyllä niin ylpee itsestäni, haha! :D

   Vastaa
 6. Mä odotan kans kauhulla sitä rumbaa kun lapset alkaa harrastaa, tosi moni laji on ihan pienestä pitäen toooodella sitovaa. Äh, mä niin näin omasta illastani tän klipin miten skippaan salin kun kotona on niin paljon kivempaa… Kunhan saan tän babyn maailmaan niin aivan uudella motivaatiolla!;-)

  Vastaa
  • Maj 22.2.2014

   Mä tunnen itseni niin hyvin, että varmistin lähtemiseni laittamalla treenikamat valmiiksi päälle. Ois sitä paitsi ilman valmistelua tullut niin kiire, että olisin jo pelkästään sen takia skipannut treenit. Älä stressaa nyt treeneistä, kakkosesta sitä vaan ei välttis kykene repeämään joka paikkaan… Mä olin Rebekasta vielä 38 viikolla salilla ja Sampasta nappasin 20 kg painoa, enkä tosiaankaan tehnyt mitään kuntoni ylläpitämiseksi, blogin, taaperon ja koiran kanssa touhuilu vei kaikki energiat. Ja pakko sanoa vielä yks juttu: Jos kakkosen odotus on NIIIN erilaista kuin ykkösen niin voit vaan kuvitella millaista se arki/vauva-aika on kahden kanssa… :D:D::D:D:D:D: Hahah, soriii!

   Vastaa
 7. SaraK 22.2.2014

  Mukava postaus ja ihania kuvia :) huomaa että olet käynyt lomalla, näytät niin levänneeltä ja jotenkin rauhalliselta (etsin tähän toista sanaa mutta en keksinyt sitä), niin ja tottakai yhtä kauniilta kuin ennenkin! :)

  Ja hei, kun päätät myydä tuom Sampan takin niin laita mulle spostia, haha. Mä niiiin rakastan sitä ja nään sen jo ens talvena meidän pienen päällä ;)

  Rentouttavaa viikonloppua ja maltillisia synttärivalmisteluja!

  Vastaa
  • Maj 22.2.2014

   Kiitoksia kovasti kommentistasi! Rauhallista musta ei saa varmaan tekemälläkään, mutta totta tosiaan, ehkä en ole niin stressaantunut enää. Sampan takista (80cm) voidaan luopua keväällä tai kevään jälkeen ja äh, en kuitenkaan muista laittaa meiliä, että niin jos takki vielä tuolloin kiinnostaa niin laita sä mulle postia osoitteeseen magicpoks@gmail.com

   Vastaa
 8. Noora 23.2.2014

  Ihana toi sun oma musta takki. Mistä mahdat olla hankkinut sen?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *