sapemaj3sapemaj1 sapemaj2Moikka vaan, mä kotiuduin juuri äsken Helsingin reissultani. Konduktööri totesi junasta poistuessani, että ”Olikos makoisat unet? Olin aivan varma, että sut ainakin pitää herättää…” :D Antoisa päivä siis meikäläisellä takana. Meidän perheessä on aikalailla sairasteltu koko viikko ja itsellänikin hiukan univelat painoivat noustessani keskiviikkona junaan. Parin päivän raakaruoka-kuuri ja rakkaan Sapen seura tekivät ihmeitä meikäläiselle, unohtamatta tietenkään niitä junapäikkäreitä! 

Palaillaan huomenna asiaan taas,

Maj

0 Comments

  1. Saana 28.2.2014

    Näyttääpäs sun hiukset ihan tosi näteiltä! En tiedä oletko tehnyt niille taas jotain, vai onko pesu tehnyt tehtävänsä, mutta väri sopii kasvoihisi niin kovasti! Keväinen look :) Mukavaa viikonloppua!

    Vastaa
  2. PS 28.2.2014

    Makeet mimmit….

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *