Meidän pikku-ukko on kovasti ottanut kasvuspurttia tässä talven aikana, joten kittanaksi käyvät paidan hihat sekä housun puntit. Olen pidellyt häntä tiukasti sylissäni, haikein mielin olen, sillä ensi viikolla hän täyttää jo kaksi vuotta. Älä äidin pieni pellavapää kasva niin nopeasti  :”) Näen hänet mielessäni jo kirmaamassa pitkin poikin pihoja polvet mustelmilla, kuten pienillä pojilla usein on. Ja mua itkettää. Onnekas olen kun minulla on hänenlaisensa poika, aivan yhtä onnellinen olen tietysti tyttärestänikin.

Tsekkailin netin lastenvaatetarjontaa ja löysin muutamia kivoja hänen näköisiään tai pitäisikö ennemminkin sanoa minun näköisiäni paitoja. Ajattelin laittaa kollaasia jakoon tänne blogiin, sillä siellä ruutujen takana saattaa olla muutama muukin pienen pojan äiti?

 

92paitaYlärivi: Mini Rodini, Zara, Ralph Lauren
Keskirivi: Zara, Lindex, Zara
Alarivi: H&M, Mini Rodini, Polarn O. Pyret

Voisin kotiuttaa meille vaikka kaikki kollaasin paidat! No, kuten sanottua pojan synttärit lähestyvät, joten ehkä voin muutaman paidan sillä verukkeella shoppaillakin :)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. AnnS 24.2.2014

  Ihana kollaasi! Puolet ainakin menis hyvin meidän 3 ja 5-vuotiaillekin. Odotan, että pääsee taas katselemaan/ostelemaan Zaran tarjontaa, se kun ei ihan lähellä ole :)

  Kollaasia vielä minkä alaosien kanssa yhdistäisit yläosat? ;)

  Vastaa
  • Maj 25.2.2014

   Voisin vaikka kerätä kollaasiksi myös yhdeksän alaosaa? :)

   Vastaa
 2. Inkeri 24.2.2014

  Oikean puoleisessa Samuelin näköisiä.

  Vastaa
  • Maj 25.2.2014

   Totta :)

   Vastaa
 3. Sini 24.2.2014

  Tosi kiva kollaasi, nuo voisin meidän 3-vuotiaallekkin ottaa. Varsinkin nuo kolme Zaran paitaa pisti heti silmään, ne pitää käydä katsastaan :)

  Vastaa
  • Maj 25.2.2014

   Mä ihastuin kans kovasti tohon Zaran collegehuppariin, jossa on vähän denimfiilistä :)

   Vastaa
 4. Oi, miellyttää myös tämän mamman silmää kovasti! Juuri farkkupaidat, harmaa ja tummansininen on niin helppoja. Välillä voisi tietty kokeilla tuollaisia reippaampia perusvärejäkin! Olisi mukava lukea inspispostaus myös pikkupoikien ulkovaatteista? Kevättakit, kengät yms. Sitä on ite niin laiska surffaamaan valikoimia läpi niin saisi vähän vinkkiä mistä lähteä etsimään :)

  Vastaa
  • Maj 25.2.2014

   Hei, oikein kiva idis, voisin hyvin toteuttaa myös ulkovaatepostauksen :)

   Vastaa
 5. Söpöjä, tuo ananas-paita on ihku:) Meillä menis molemmille pojille vaikka ovat tarkkoja tyylistään, 6- ja 4-vuotiaat. Todella tarkkoja. Itse tykkään eniten värikkäistä lasten vaatteista mutta mitenkään merkkiuskollinen en todellakaan ole.

  Edelleen harmittaa ettei tänne periferiaan Zaraa saada kai koskaan. Olisi hyvä valokoima itselle ja lapsille!

  Vastaa
 6. Saara 25.2.2014

  Voisin ostaa meiän lapsille vaikka noi kaikki, vaikka mun lapset on tyttöjä :).

  Vastaa
 7. Hertta 25.2.2014

  Onpa kivoja poikien paitoja! Koetin pienelle miespuoliselle synttärisankarille hetki sitten etsiä pehmeää pakettia, enkä ollenkaan onnistunut löytämään mieluisaa, nämä olisin voinut paketoida vaikka kaikki!

  Vastaa
 8. Kaisa 25.2.2014

  Niin ne lapset kasvaa nopeaan. Itekki aina välillä hoksaa että ”mitä?? tuo mun laps täytti kuus vaikka justhan se synty” :)

  Kiva ja elämänmakuinen blogi sinulla!

  Vastaa
 9. salla 26.2.2014

  kivan näköisiä paitoja! alimman rivin harmaasta ja sinisestä tykkään eniten, ja voisin ne meidän pojallekin hankkia. tosin, vielä käytetään aika vähän päällyspaitoja kun toinen kohta vasta 5 kk :) eli bodyilla mennään toistaiseksi

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *