Rentouttavinta ja ehkä parasta Kap Verden lomallamme oli tuijottaa Atlantin uhmakkaisiin aaltoihin ja nauttia auringosta, ihan vaan olla. Praia de Santa Marian ranta oli kaunis, aallot olivat aika suuria ja aika usein liputettiin kovan tuulen takia keltaista väriä, joka tarkoittaa että veteen voi mennä omalla vastuulla. Tuulen takia missään vaiheessa ei ollut tukalan kuumaa, joten mikäs siinä lökötellessä… Ehkä saatatte saada kuvien myötä jopa sinne saakka lämpimän tuulahduksen etelästä tai ehkäpä jopa matkakuumeen?

cape verde santa maria beach Cape Verde, Sal, Santa Maria, Strela, beer Kap Verde kapverde4 kapverde5 kapverde6 Kap Verde kapverde8 kapverde9 Cabo Verde, fishing kapverde12 Cape Verde, Sal, Santa Maria, Angulo, surf shop kapverde14 kapverde15 kapverde20 Cabo Verde, beach kapverde24 Kap Verde 2014Heihei Santa Maria, upea biitsi ja ystävälliset ihmiset. Toivottavasti nähdään vielä joskus…

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Laura 16.2.2014

  Me oltiin 2010 Boa Vistalla ja siellä tuuli myös niin kovasti, että ei taidettu aaltojen vuoksi käydä kertakaan meressä uimassa. Muuten kyllä ikimuistoinen reissu, nähtiin nimittäin valaita! Lisäksi mieleen painui hieno karille ajanut laiva, joka oli jätetty siihen ruostumaan, sekä valtava kilpikonnankuori. Valitettavasti eläviä konnia ei nähty :/

  Vastaa
  • Maj 17.2.2014

   Oi, valaita <3

   Vastaa
 2. Mariella 16.2.2014

  Ihania kuvia! <3 kap verde vaikuttaa mielenkiintoiselta kohteelta. Niin ja olet upea!!

  Vastaa
  • Maj 17.2.2014

   Kiitos Mariella! Lähtisin Kap Verdelle kyllä uudelleenkin, vaikkapa Boa Vistalle :)

   Vastaa
 3. Kap Verde ja Santa Maria on ihana lomapaikka! olimme siellä kolmisen vuotta sitten maaliskuussa, asuimme pienessä eläkeläisten kansoittamassa hotellissa rannalla ja se oli ehkä elämäni rentouttavin loma. Ilmastokin on juuri sopiva, ei liian kuuma :) kävimme myös Fogolla päiväretkellä paikallisen matkatoimiston kanssa, ikimuistoinen reissu tulivuorisaarelle. Kaipaan usein edelleen Kap Verdelle rentoutumaan!

  Vastaa
  • Maj 17.2.2014

   Mä oon ihan samaa mieltä, rentouttavin lomani ehkä ikinä :)

   Vastaa
 4. Näyttää niin houkuttelevalta! Tuo meri…Jonakin päivänä, joskus;)

  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 17.2.2014

   No ihan varmasti :))

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *