Keskustelin juuri ystäväni kanssa siitä miten väärin on kun liian usein arkena syö ruokaa, maistelematta, nauttimatta, ihan vain siksi, koska syödä pitää – polttoainetta tarvitaan, you know? Viikonloppuna tulikin sitten nautittua hyvästä ruuasta oikein kunnolla, monta tuntia istuskellen syöden itsensä kylläiseksi ja onnelliseksi.

safkaa_turku1 safkaa_turku2Kävin ensimmäistä kertaa Pub Niskassa! Harkitsin pitkään vuohenjuusto-salaatin ja peltileivän välillä, mutta sitten tarjoilijan suosituksesta päädyin tilaamaan peltileipää ja se kyllä kannatti. Btw, kiva näin maanantaina pikkunälässä tuijotella näitä kuvia. Pub Niska on sisustukseltaan hiukan karu, mutta omalla tavallaa tyylikäs mesta. Palvelu oli loistavaa ja safka törkeän hyvää, menisin Niskaan lounaalle uudemmankin kerran tai itseasiassa, heti kun seuraavan kerran pääsen Turkuun.

 

safkaa_turku4Myöhemmin illallla istuskeltiin koko porukalla meidän hotellin vieressä sijaitsevassa Sergio’sissa. Siellä olenkin istuskellut jo aikaisemmin, joten tiesin kokemuksesta, että paikassa on tunnelma kohdillaan ja tietenkin hyvää ruokaa.

 

Safkaa_turku6Alkumaljat, proseccoa!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA safkaa_turku5Sergio’s on siis italialainen ravintola ja suurin osa raaka-aineista tulee suoraan Italiasta. Meidän porukan tilaukset menivät nappiin ja olimme yhtä mieltä, että ruoka oli hyvää.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIltamme jatkui Sergio’sista moikkailemaan Tintån komeaa keittiömestaria Josea ja siinä taidettiin vielä nautiskella skumpat jos toisetkin.

 

Tuliko kenelläkään nälkä? Mulla ainakin. Ja alkoi naurattamaan, että mikä ruoka-arvostelija meikäläinenkin muka on. Ja nälän lisäksi tuli pieni Turku-ikävä.

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Inkeri 3.2.2014

  Nam, miten ihanan näköistä.

  Vastaa
 2. emmi 3.2.2014

  Hei muistanko oikein että sulla on mangon villakangastakki, voisitko kertoa mitä kokoa sun takki on kun oon tilaamassa mangolta takkia enkä osaa hahmoittaa millaisia koot takeissa ovat :)

  Vastaa
 3. Mona 3.2.2014

  Nälkä tuli tännekin näitä katsellessa:D Oli kyllä kunnon ruokaviikonloppu! :D Pian uudestaan <3 :)

  Vastaa
 4. Tuija 3.2.2014

  Apua !! Mikä toi jälkkäri on? Pakko saada tollasta nyt heti :p

  Vastaa
 5. Slurps…Tuo jälkkäri näyttää superhyvältä:) Näin treenien jälkeen pienellä iltasyömisellä onkin kiva katsella tuollaisia herkkuja…Mutta välillä pitää saada hyvää ja herkullista ruokaa, istua kunnolla syömään, hyvässä seurassa. Se hoitaa sielua suorastaan;)

  Äideillä usein menee seisten syönniksi ja ainakaan maistelemaan ei ehdi jos istumaan ehtiikin. Monta rautaa tulessa koko ajan. Toisaalta, olen yrittänyt opetella tuon polttoaine-idean: syödään elääksemme, ei eletä syödäksemme.

  Terv. Suklaahiiri, entinen:)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
 6. Maria 4.2.2014

  Heippa!

  Peltileipä näyttää herkulliselta… (t. karppausviikko 2…) :D

  Löytyiskös sulta muuten jotain vinkkiä, mihin kannattaisi Tampereella suunnata syömään? Ollaan miehen kanssa tulossa parin viikon päästä sinne viettämään lapsetonta laatuaikaa hotellin ja musikaalin merkeissä ja joku rento paikka olisi hakusessa, ehkä jotain hyvää pizzaa tms. Olet ehkä jo kirjoitellutkin suosikeistasi Tampereella, mutta vinkit silti otetaan vastaan :) KIITOS!

  Blogisi on suosikkini. Samaistun elämääsi kahden pienen lapsen kanssa ja pidän siitä, että juttusi ovat realistisia, ja lisäksi vaikutat ihan huipputyypiltä :) Kirjoitat lapsiperheen arjesta rennosti ja hauskasti. Kiitti siis myös blogistasi, toivottavasti jatkat bloggailua pitkään!

  Vastaa
  • retromoderni 4.2.2014

   Oma suosikkipaikka on Trattoria, ihana tunnelma ja hyvä ruoka.

   trattoria.fi

   Vastaa
   • Tiina 4.2.2014

    Samoin mä suosittelen Trattoriaa, siellä on taivaalliset pizzat :)

    Vastaa
   • Maria 4.2.2014

    Nam, hyvältä ja kivalta näyttää! Kiitos vinkistä :)

    Vastaa
 7. Heidi 4.2.2014

  Sergio’s on kyllä mahtava paikka, kerran käytiin siellä opiskelukavereiden kanssa syömässä. Itse asiassa tilasin tuon saman jälkiruoan, nyt kun näin kuvan niin muistui se makukin mieleen, niin hyvää! :)

  Vastaa
 8. Hyville italialaisille ruokapaikoille on aina tilausta, kiitos vinkistä! En ole Turussa käynyt vuosiin mutta tällaisena Italia-fanina mieltä lämmittää aina italialaiset ravintolat joihin on oikeasti panostettu :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *