Ei me tosiaan ihan sinne hotellin ”muurien” sisäpuolelle kokonaan jumittauduttu, vaikka aika paljon hotellin läheisyydessä aikaamme vietimmekin. Santa Marian katujen iloisen väriset talot ja ne muutamat paikalliset putiikit tuli katsastettua. Meidän hotellilta oli ihan lyhyt kävelymatka keskustaan. Saimme kulkea ihan rauhassa, toki muutamia innokkaita kauppiaita oli liikkeellä, mutta muuten. Koulutytöt saivat naurukohtauksen minut nähdessään vai oliskohan se johtunut takanani kävelevästä Miikasta? Paikalliset olivat muutenkin rentoa ja letkeän oloista porukkaa.

Santa Maria Cape Verde, Sal, Santa Maria, CaipirinhaTästä paikasta sai kaupungin parhaat Caipirinhat kolmella eurolla.

santamaria3Meidän lisäksi oli muitakin cooleja tyyppejä istuskelemassa muovituoleissa ja nauttimassa drinksuja :)

Cape Verde, Sal, Santa MariaPakollinen pose. Mulla on kans samaa vikaa, jos joku ottaa kameran esille… :D

 

Santa Maria santamaria6 Vähän vaatimattomampi, mutta viihtyisän näköinen Pontapreta hotelli sijaitsee siinä ihan ”kylällä”, lähellä surffikoulua.

Cape Verde, Santa Maria Santa Maria Santa Maria Santa MariaKoulun pihalla.

santamaria13Putiikkejen tarjonta vastasi aika paljon esimerkiksi Thaimaan vastaavien kauppojen tarjontaa, mutta hinnat olivat moninkertaiset.

santamaria14 santamaria16 santamaria17 Cape Verde, Sal, Santa MariaTässä surffikaupassa oli t-paitoja ja muuta rentoa vaatetta, hinnat alkaen jotain parikymppiä/paita.

Santa Maria Auringon laskiessa jatkoimme matkaa takaisin kohti hotellia – ja huh, suihkua!

Itse en löytänyt googlaamalla paljonkaan kuvia Santa Marian keskustasta, rannasta kyllä senkin edestä. Epäilin, että itse keskusta olisi ollut jotenkin rähjäisempi, jotenkin tuli sellainen fiilis, että se on mainettaan parempi? Meille sanottiin, että pimeälläkin on ihan turvallista liikuskella, kunhan vain käyttää maalaisjärkeä. Meitä ei ainakaan missään vaiheessa huolestuttanut. Jättäisin kuitenkin ne kaikista prameimman näköiset korut ehkä kokonaan kotiin, ihan niinku mulla sellasia edes olisi… Mutta tosiaan, mitä niillä edes rantsulomalla tekisi?

-Maj

0 Comments

 1. maija-riitta 17.2.2014

  Kuinka suuri kaupunki on hotellialueen ulkopuolella? Asuvatko ihmiset kaupungissa vai ”maalla”? Onko saarella ylipäätään mitään muuta tekemistä kuin auringonotto ja uiminen?

  Vastaa
 2. Hanna 17.2.2014

  Ihania postauksia viime aikoina! Lomakuvat kyllä nostavat matkakuumeen.

  Vastaa
 3. ~Sanna~ 18.2.2014

  Voih! Turhaan en ole himoinnut Kap Verdelle pääsystä, aivan upean näköinen paikka! Ihanan lämpöisiä kuvia..

  Vastaa
 4. Laura 18.2.2014

  Hei onko tuolla luudalla ratsastavalla pikkutytöllä Lindexin paita? (Oletan, ettei Lindex ole laajentanut Kap Verdelle) On kyllä ihan samannäköinen kuin meidän neidon vaatekaapissa!

  Ihania matkafiiliksiä, kiitos!

  Vastaa
 5. SaraK 18.2.2014

  En olekaan pitkäänpitkään aikaan kommentoinut, mutta nyt taas on pakko. Näytät upealta, onnellisuus ja rentofiilis oikein huokuvat kuvista euudun toisellekin puolelle! Peni irtiotto teki varmasti hyvää, jaksaa taas arkea paljon paremmin ;) näissä kuvissa lookisi on just niin loma kun olla ja voi mutta silti niin hillityn tyylikäs :)

  … Ja vanhempiin postauksiin palaten, ompas Rebe ja Samppa kasvaneet hurjasti! Ihan hassua, vastahan sä kerroit odottavas toista lasta heh.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *