Reissussakin se oli käytössä, Selfie-paita nimittäin. Siihen viikon (tai parin) takaiseen postaukseen, jossa ”esittelin” paitaa sain muutamia kommentteja, joissa ihmeteltiin kalpeuttani, kasvojani ja kysyttiin että voinko hyvin. Rehellisesti voin myöntää kyllä, että joo-oo olen ollut välillä väsynyt – ja ehdottomasti myös kalpea. Eikö nuo jutut vähän tavallaan jo kuulukin asiaan, ainakin melkein jokainen ystäväni on jossain vaiheessa tätä talvea valittanut väsymystään. Eikä tuo auringonpaiste täällä Suomessa ole ollut missään vaiheessa syksyä niin voimakasta, että minä ainakaan olisin päässyt kauheasti päivettymään.

 

selfie2Kuvanottohetkellä tuuli kovasti, siksi pitelen varmuuden vuoksi hiuksistani kiinni, etteivät ne lähde tuulen mukana…

Auringossa latasin akkuja ja sain vähän väriäkin. Lyhyt pinnani on ehkä hieman pidentynyt ja kamut sanoivat, että näytän hyvinvoivalta. Varmaan ehdin jo taas näyttämään rasittuneelta ja kalpealta ennen kuin kesä koittaa, mutta toivotaan että tämä breikki arjesta antaisi energiaa vielä pitkään.

 

selfie3Siinä me ollaan, tyyliin ainoa yhteiskuva koko reissulta, mitä nyt puhelimella pari yhteisselfietä… Haha! ;) Nautittiin lomasta kahdestaan ja silti ikävöitiin lapsia, silleen terveellä tavalla.

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. reetta 18.2.2014

  Näytätpä yhteiskuvassa hyvinvoivalta, onnelliselta ja freshiltä! Kaikkien pitäis päästä talvella hetkeksi aurinkoon, jotta kurttuotsat suoristuis! ;)

  Vastaa
  • Maj 20.2.2014

   Ni ihan totta, eikai tässä auta kun alkaa säästämään rahaa seuraavaan reissuun :)

   Vastaa
 2. No hyvältä näyttää kyllä mielestäni;) Osalle meistä on helpompaa sanoa rumasti kuin olla ystävällinen. Siihen varmaan oletkin törmännyt monia monia kertoja blogatessasi…Jos on aidosti huolissaan niin senkin voi ilmaista monella tavalla ja aika pätevä pitää olla että yksittäisistä kuvista voi vetää johtopäätöksiä:)

  Viime syksynä latasin akkuja auringossa miehen, ison mahan ja kolmen lapsen kanssa. Nyt kun mussukoita on neljä niin ihan heti tuskin pääsemme aurinkoon lomailemaan, varsinkaan kahdestaan:) Arkena akut latautuu salilla ja lenkillä, ainakin minulla. Pikku tauko päivässä on tärkeä!

  Lomamatkojen pelkkä suunnitteleminen kuulema lisää onnellisuutta. Ja hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikö?;)

  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 20.2.2014

   Olen samaa mieltä siitä, että joka päivä tarvii pienen oman ”huilaushetken” :)

   Vastaa
 3. Anette 18.2.2014

  Aaa, tuo selfie paita on vilahtanu mun instagram feedissä jo niin useesti et oon itekkin miettinyt jo sen hankkimista. SE on ihana! :) Laitoin sulle muuten sähköpostia liittyen erääseen mun projektiin :)

  Vastaa
  • Maj 20.2.2014

   Haha, no voi apua :D Mun meili on ihan tukossa, kun olin viikon poissa kuvioista.. :(

   Vastaa
 4. eE 18.2.2014

  <3 Ihanat vikassa kuvassa!!

  Vastaa
  • Maj 20.2.2014

   Vähän punanaamaisia kavereita oltiin ehkä <3

   Vastaa
 5. millamainen 19.2.2014

  Ihania kuvia! Mun lempparini on tuo teidän yhteiskuva. Näytätte molemmat niin onnellisilta ja rentoutuneilta! <3

  Vastaa
  • Maj 20.2.2014

   Kiitokset, me oltiiin – ja ollaan vieläkin :)

   Vastaa
 6. Hanna 19.2.2014

  Voi kun ihania kuvia! Tuo viimeinen kuva on niin ihana! Hei, ootko kertonu jossain postauksessa mistä oot selfie-paidan ostanu? Multa on se mennyt kyllä ohi :)

  Vastaa
  • Maj 20.2.2014

   Juu, tosta linkatusta postauksesta kävi ilmi, että se on Bik Bokista :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *