skidit1 skidit2 skidit3Tämä viikonloppu on mennyt niin vaan omien skidien kaa. Hemmottelua ja hömppää, ansaitusti. Eilen ajeltiin Mäkin, tai Näkkärin kuten Rebekka sanoo, kautta Makuuniin ja kaikki saivat valita omat leffat. Samuel valitsi ”Lentskarit”, mutta eilen oltiin niin myöhään  kotona, että ehditiin katsoa vain yksi lastenleffa ja se oli Helinäkeiju. Poikaparka nukahti sohvalle kesken elokuvan… No jaa, ehkäpä elokuvan kiinnostavuudella ei ollut oikeasti osuutta asiaan. Tänään ollaan haettu porukalla Teppo kotiin Idan ja Taavin hellästä huomasta ja käyty vähän kaupoilla, Rebekka tuhlasi kaikki rahansa Accessorizelle :P Pidemmittä puheitta mun on varmaan parempi palata leikkimään ja olemaan läsnä.

”Tapana on siirtää asioita tulevaan, aikaan jota ei kenties tulekaan… on kiva hengailla muuten vaan mun skidien kaa… On kiva hengailla muuten vaan mun skidien kaa…!”

Ps. Tyttäreni ilmoitti, että ensi kerralla reissuun lähtee sitten ihan koko perhe, Teppokin. <3

-Maj

0 Comments

  1. Inkeri 15.2.2014

    Reissu taisi tehdä hyvää. On niin ihania kuvia, näkyy iloinen olo tänne ruudun toiselle puolelle.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *