Usein sitä jumittuu käymään kahvilla/lounaalla niissä samoissa, hyväksi todetuissa paikoissa. Ida onnistui bongaamaan meille ”uuden” lounasmestan Koskarista, kolmannessa kerroksesta löytyi kotoisa Ståhlbergin kahvila. Itse en ole koskaan huomannut koko paikan olemassa oloa, mutta tämän jälkeen varmasti poikkean toistenkin.

 

kahvila1Ståhlbergilla on tarjolla keitto- ja salaattilounasta sekä lähileipomon herkkuja.

 

kahvila2 kahvila3Tilattiin salaatit kahdella täytteellä, meitsin perussetti on vuohenjuusto & kana. Annokset olivat tosi raikkaita ja täyttäviä. Kahvi ja tee sisältyivät hintaan.

 

kahvila4 kahvila5 kahvila6Ei kahvia ilman jotain pientä herkkua, porkkanakakku puoliksi oli juuri sopiva meille kahdelle :)

 

Positiivisen kokemuksen jälkeen voinkin lisätä yhden lounaspaikan ”hyväksi todettujen salaattipaikkojen” listaani ja voin lämpimästi suositella teitäkin poikkeamaan :)

Muutama vinkkivitonen vielä… Lasten kanssa liikkuville suosittelen Sokoksen yläkerran lounasta, siellä on leikkinurkka, imetyspaikka ja kassalta saa hätätapauksessa vaippojakin. Bistro Venlasta saa salaatin, joka vie isommankin nälän, Radiokirppiksen vieressä oleva Cafe & Salad Bar Sanna’sissa on ystävällistä palvelua ja vaihtelun vuoksi piipahdan joskus myös Café Europassa, vuohenjuustosalaatti on siellä yllättävän hyvää siellä. Ida on myös kovasti hehkuttanut kehräsaaren 931:n salaatteja. Onhan niitä kivoja paikkoja vaikka kuinka paljon, kun alkaa oikein miettimään :)

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Yhdyssana 20.2.2014

  Herkullinen kahvilatuttavuus todellakin. Tälläiset uudet tuottavuudet on aina ihania, oli ne sitten kahvila- tai ihmistuttavuuksia.

  Vastaa
  • Maj 22.2.2014

   Pointti tuli perille. :)

   Vastaa
 2. inkku 21.2.2014

  Nam, herkullisen näköistä!

  Vastaa
  • Maj 22.2.2014

   Jeps, oikein oli maistuvaa :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *