Fiilistelin jo ennen reissuani tätä H&M:ltä hankkimaani saronki-henkistä rantsuvaatettani, joka oikeastaan voisi olla vaikka aamutakki. Näin itseni etelän lämmössä liihottelemassa supervärikkäässä ja vilpoisassa asussani, kunnes… mieheni repesi vaatteelle täysin. En antanut hänen kuitenkaan missään nimessä lannistaa itseäni, vaan puin saronki-aamutakkini urheasti päälleni ja kyllä, toivottavasti keksin ensi kesänä mahdollisimman paljon sopivia hetkiä, että voin liihotella se päällä menemään.

saronki1 saronki2Siinähän se on, Ihan maailman paras ja tietenkin erittäin tarpeellinen vaatekappale rantsulomalle, sanoipa miehet mitä hyvänsä ;) Bikinit/Victoria’s Secret.

Selailen täällä loskan keskellä lomakuvia yhä uudelleen ja uudelleen. Toivottavasti D-vitamiinivarastoni kestävät vielä pari kuukautta. Huomannette, että poden näköjään pientä uhmaikää, näin kolmenkympin kynnyksellä kun olen.

-Maj

 

0 Comments

 1. Anna Alatalo 23.2.2014

  Aivan ihanahan tuo on! <3

  Vastaa
 2. Inkeri 23.2.2014

  Tosi kivan värinen!

  Vastaa
 3. ellen 23.2.2014

  Hei, toihan on ihan mahtava liihotteluasu! Miesten heitot kannattaa tosiaan jättää omaan arvoonsa.

  Vastaa
 4. Anteeksi, mutta sait kyllä hymyn huulilleni! Miehet!!! :D Urpoja suurimmaksi osaksi, saronkisi on ihana!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *