Viikonloppuna juhlittiin meidän lasten synttäreitä, Samuel on jo täyttänyt kaksi vuotta ja loppukuusta Rebekalla tulee mittariin huikeat neljä vuotta! Juhlatilana toimi liikuntasali, jonka me koristelimme vain valtavalla määrällä heliumpalloja. Vieraiden joukossa oli myös lahjakas ”pallotaitelija” Juha ja hänellä sattui olemaan vielä about toiset sata palloa taskussaan. Juhan käsissä palloista syntyi koiria, meduusoja, miekkoja, kruunuja ja vaikka mitä. Paikalla oli viitisenkymmentä ihmistä, joista lapsia puolet, joten menoa ja meininkiä riitti ihan kivasti. Kekkerit olivat mielestäni onnistuneet ja pikkuväki oli riemuissaan. Heitähän varten juhlat olivat järjestetty, joten se oli kaikista tärkeintä <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASalissa oli sopivasti lämminhenkistä kasaritunnelmaa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASape toimi pallovastaavana.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThe Kakku! Kukaan ei usko minun tehneen tätä kakkua ja kaikkia varmasti kiinnostaa mistä se on tilattu? Tsekatkaa täältä!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMy Little Ponyt ovat nyt nii-iin in! Ponit seikkailivat kakussa, servieteissä, mukeissa ja tietysti myös lahjoissa. Vastapainoksi löytyi Salama McQueen-settiä. Loppuillasta toinen sankareista oli itsekin pukeutunut poniksi :D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAViivi-sisko oli ostanut Rebekalle lahjaksi maailman upeimman asun <3

Nyt olen pikkuhiljaa itse toipunut juhlista ja tuskastelen täällä tavaravuoren keskellä :D Laitan myöhemmin tänään(?) muutamia fiiliskuvia synttäriporukasta. Pakko vielä todeta, että salin vuokraaminen oli loistava veto, etenkin kun a) lapsilla on synttärit samoihin aikoihin ja b) meidän ystäväpiirissä on paljon pieniä lapsia. Isossa tilassa muksut saivat  bailata ja kirmata ihan rauhassa – eikä kenenkään tarvinnut stressata mitään.

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Ansku 17.3.2014

  Aivan ihana kakku ja lapsilla on varmasti ollut huippu hauskat synttärit! :)

  Vastaa
 2. Tuija 17.3.2014

  Laita lahjoja näytille ;)

  Vastaa
 3. anna 17.3.2014

  Mistä löysit helium pullon vuokrattavaksi ja paljonko se kustansi? :)

  Vastaa
  • Maj 17.3.2014

   Moikka! Vuokrasin heliumpullon ilmapallomestareilta. Helium, naurut ja painot palloihin maksoivat yhteensä 120 euroa. Pallot taas ostin Juhlamaailmasta, Espoosta :)

   Vastaa
 4. Inkeri 17.3.2014

  Ihanat kemut!

  Vastaa
 5. Saga 17.3.2014

  Voi vitsit teillä on ollut varmasti mahtavat juhlat. Varmasti ihan voittajan valinta järjestää synttärit liikuntasalissa. Ja just siksi, ettei kenenkään tarvitse stressata mitään. Lapsille tuntuu riittävät ilmapallot, vähän keksejä ja kivat kaverit.

  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Vastaa
 6. Esteri 17.3.2014

  Aika kivaa! Hei, kertoisitko vielä lisää synttäreistä, oliko ohjelmaa ja kauanko juttu kesti? Varmasti aika moni lukija kiinnostui nyt ideasta pitää synttärit liikuntasalissa, kuten itsekin :D Synttärivinkkejä olisi huippukiva siis saada lisää! :) ps. Kasaritunnelma on just paras <3

  Vastaa
 7. mimmu 17.3.2014

  Tsot tsot, ei kai vaan taas unohtunut mainita yhteistyöstä??! Kakku, pallot, paikka, keksit….

  Vastaa
  • Maj 17.3.2014

   Ööö, jos toisin ei mainita niin kyse ei ole yhteistyöstä. Eli mainitsemiasi asiat eivät ole yhteistyö-juttuja.

   Vastaa
  • Ii 19.3.2014

   Tsot tsot:D onko se sulta jotenkin pois vaikka Maj sais noita vaikka joka päivä ilmaiseksi? :)))

   Vastaa
   • mimmu 19.3.2014

    Ei missään nimessä ole multa pois vaikka tosiaan joka pv maj sais kakkuja sun muuta krääsää itselleen, lähinnä tässä vaan oli kyse siitä että onko ko. Bloggaaja maininnut yhteistöistään ja saamistaan hyödykkeistä ”sääntöjen” mukaan. Mitä olen postauksia ja kommentteja lukenut, niin on tainnut muutaman kerran unohtua maininnat saaduista kamoista. Ja tästä mennään siihen, eli mulle tosiaan on ihan sama kuka mitäkin saa, mut eikös se kuitenkin aika reilua ole että kaikilla bloggareilla säännöt on samat? Voit myös maj ottaa kantaa tähän..

    Vastaa
    • Maj 20.3.2014

     Tämä on niin perinpohjin keskusteltu ja spekeloitu aihe, huokaus, Nillitys siitä, että en merkitse yhteistöitä johtaa juurensa varmaan siihen, että sain yhden laukun tilaisuutta varten ilmaiseksi lainaa. Kirjoitin vain että ”sain laukun lainaan” ja jonkun mielestä se olisi pitänyt olla vähintään ilmaistu, että *yhteistyö* ja että ”sain laukun ilmaiseksi lainaan” näin se ei kuitenkaan ole. En saanut rahaa laukun esittelystä, eikä minulta sellaista vaadittu, joten kyse ei ole silloin yhteistyöstä ja riittää kun tekstissä on ilmoitettu, että sain laukun lainaan. Tarkistin asian vielä kertaalleen työnantajaltani.

     Vastaa
    • Ii 21.3.2014

     Joo no ompa hyvä ku huolehdit, pitäähän näitä ”poliiseja” olla, ettei vaan lähtis lapasesta…

     Vastaa
 8. hanne 17.3.2014

  Mun kaksivuotias My Little Pony -addikti just sai pienen hepulin tuosta kakusta. Neidillä on pian 3-vuotiskekkerit, varmaan pitää kehitellä joku ponikakku sinne… Aivan unelmajuhlat pienelle tytölle (ja miksei pojallekin!) :) Onnea pikkuisille!

  Vastaa
 9. Emmi 17.3.2014

  Voi että teillä on varmaan ollu hauskat kekkerit! :-)

  Vastaa
 10. Santra 17.3.2014

  Onko sulla tietoa mistä toi ponipuku on ostettu? Täällä olisi yksi kova Rainbow Dash fani :)

  Vastaa
 11. Voi vitsi mikä kakku! Ihan huiman hieno:) ja nuo pikkuleivät…Mieletön määrä käsityötä.

  Meilläkin oli synttärivkonloppu, toiseksi vanhin täytti niin ikään 4v. Näissä juhlissa on aina erityinen fiilis: lapsi sairastu 7kk iässä syöpään ja annettiin 50% mahdollisuus selvitä. Noista lähtökohdista on aina ihana juhlia kun tulee terve vuosi lisää. Ja ainahan lasten synttärit on hauskoja muutenkin!

  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/2014/01/meidan-perhe-meidan-perheessa.html

  Vastaa
 12. Emilia 19.3.2014

  Heippa! Voisinkohan vielä tiedustella tuon kyseisen kakun hintaa, noille toiveiden mukaisille kun tuskin tarkkaa hintaa voi tekijä etukäteen sanoa? :)

  Vastaa
  • Huikkaan tähän väliin, että tilattiin justiinsa pojan synttäreille kaksikerroksinen, sirkusaiheinen, koristeltu kakku, noin 25 hengelle.
   Hintaa materiaaleille ja työlle tulee 75€.

   Vastaa
  • Hanna 20.3.2014

   Emilia hei, meillä toimitaan siten, että kun tilaaja kertoo minkä kokoisen, näköisen ja makuisen kakun haluaa,kerron hinnan, jonka jälkeen voi päättää tilaako vai ei. Eli aina kerrotaan hinta etukäteen, joskus työmäärä ylittää pudjetin, kun leipurilta lähtee mopo käsistä, mutta se meiltä pois ;) hinta pysyy lupaamassa.Eli kysäiseppä rohkeasti, jos kiinnostaa.Tuo toisen kommentin sirkuskakku ei ole tilaus meiltä.

   Vastaa
   • Emilia 20.3.2014

    Kiitos Hanna, mutta nimenomaan tämän kakun hinta kiinnosti, olen siis itsekin alalla joten sen takia kyselin. :)

    Vastaa
 13. Born Grown 20.3.2014

  Ihana tunnelma välittyy kuvien kautta!

  Meillä on monena vuotena myös ollut synttärijuhlat eräällä salilla erään kouluporukan järjestämänä! :D

  Ei meidän kerrostalokolmioon mahtuisi sellaista lapsimäärää. ;)

  Born Grown

  Vastaa
 14. ilonajulia 14.10.2014

  Moikka! Missäpäin liikuntasali on tampereella? Oliko kallis vuokra? Pojan synttäreitä mietiskelen..

  Vastaa
  • ilonajulia 4.2.2016

   Vieläkin odottelen vastausta ja samaa asiaa taas mietiskelen:)

   Vastaa
   • Maj 4.2.2016

    Tämä tila eli liikuntasali oli vuokrattu seurakunnalta, he vuokraavat tiloja perhejuhliin, muistaakseni vuokra oli 200 euroa/neljä tuntia(?)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *