Attitude STHLM -messuilla meitä suomalaisia -ja brittibloggaajia varten oli paikalla muotikuvaaja Damian McGillicuddy, joka paitsi hauskuutti meitä jutuillansa, niin myös opasti mm. ottamaan parempia asukuvia. Meitsi sai Damianilta lempparinimen ”lazy mom”, haha!

Workshopin jälkeen testailimme uusia poseerauskikkoja Olympuksen messupisteellä ja siinä samalla sain asunikin ikuistettua, kiitos Idalle kuvista. Meikkiksen Mangosta ostettu a-linjainen tunika/mekko nimettiin muuten mammamekoksi… En voinut yhdistää tunikan kanssa mukanani ollutta mustaa neuletakkia, sillä se olisi tehnyt tyylistä vielä enemmän ”mammastyleä”, siispä takki sai toimia jakkuna tällä kertaa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMekko ja takki/Mango
Farkut/JC
Kengät/Dinsko

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMinulle ei ole yhtään luonnollista olla kameran edessä, päinvastoin, olen aina vaivaantunut ja näytän kuvissa omituiselta. Monet luulee, että siihen kuvattavana olemiseen tottuu lukuisten blogikuvien takia, mutta eh-eii, se on aina yhtä vaivalloista.

Kuvissa meitsi siis yleisön edessä Idan kuvattavana, hiukan vaivaantuneena mammamekossani, no mutta, mammojahan sitä tässä ollaankin! Mielelläni kuulen teidän mammojen ja toki muidenkin mielipiteitä asusta, kertokaahan siis tuomionne? :)

 

-Maj

0 Comments

 1. kukkuu 10.3.2014

  ..tulee ruudun toisellekin puolelle vaivaantunut olo noista sun kuvista.. ja nää postaukset aina niin laimeita, haukotus. Itsekkin äiti mutta..

  Vastaa
  • Outi 10.3.2014

   Miksi ihmeessä sit luet tätä blogia jos se on sun mielestä niin laimeeta? Hohhoijaa sulle vaan! Varmaan kannattaa etsiä jotain muuta luettavaa niin ei tartte tulla tänne valittamaan.

   Kiitos Maj kivasta blogista! Monet sun postauksista piristää mun päivää ja saa hyvälle mielelle! Ja mammamekko näyttää hyvältä hatun kanssa! :)

   Vastaa
  • Hilla 11.3.2014

   Tulee vaivautunut olo tästä kommentistasi. Miksi ihmeessä luet blogia, joka ei sinua (enää) kiinnosta? Maailma on täynnä kiinnostavia blogeja. Etsi sellainen, josta pidät. Huomaan itse, että joskus käy niin, että ennen lukemani blogi tuntuu laimealta, mutta luulen, että silloin pitää huomata muuttuneensa luultavasti itse ja etsiä uutta luettavaa eikä turhaan loukata bloggaajaa epäystävällisillä kommenteilla.

   Minulle tämä blogi ei ole lainkaan laimea vaan elämänmakuinen kurkistus kauniin naisen elämään. En ole edes äiti, mutta nautin silti paljon tästä blogista. Kiitos.

   Vastaa
   • Maj 11.3.2014

    Kaikkia ei vaan voi miellyttää, no worries, girls <3 :)

    Vastaa
 2. Nnu 10.3.2014

  Heippa. Saako udella mitkä tuplarattaat teillä on? Ja eikös teillä ollut sellanen pyörän perässä vedettävä kärry lapsille? Luin jostain, että semmosta voi myös työntää. Minkä merkkinen se teidän on ja onko se ollut kätevä?
  Muistan, että oot näistä joskus kirjottanut, mutta en löytänyt noita postauksia.
  Meille on tulossa toinen vauva ja kovasti on nyt pohdinnassa nuo tuplarattaat tai joku muu kuljetusväline kahdelle lapselle.

  Vastaa
  • Maj 11.3.2014

   Moikka!
   Mä olen myynyt pois meidän tuplarattaat, ne olivat Out’n’about -merkkiset :) Se pyörän perässä vedettävä kärry meillä on edelleen kovassa käytössä, lapset istuskelevat mielellään kyydissä, sillä työntelen heidät usein lähipuistoon – ja limen vihreässä menopelissämme on paljon tilaa hiekkaleluille. Pyöräkärryä ei saa varsinaisesti kovin helposti ainakaan kasaan ja ne ovat melko leveähköt. Kyydissä pitää olla selkä suorassa istuma-asennossa, ei sovellu siis vielä vauvalle. Toivottavasti tästä oli apua :)

   Vastaa
   • Roxy=) 11.3.2014

    En tiedä mikä Maj:n pyöräkärryjen merkki on mutta meillä myös limen vihreänä ja merkki on Croozer. Siihen sa erillisenä ostaa semmosen ”kaukalo”tyyppisen jutun vauvalle. Muistaakseni pyörän perässä ei mielellään saa siinä ihan pientä (1-2 kk) vauvaa kuljettaa mutta työnnellä kyllä. Tuo Croozer on hinta-laatusuhteeltaan hyvä ja siihen tulee mukana pyörän perässä vetohommien lisäksi iso etupyörä jolla kärrystä saa juoksuun (tai miksei kävelyynkin) sopivan ja pienemmän ns. kaupunkirenkaan. Monissa kalliimmissa merkeissä (esim Chariot) ei tuu mukana noita vaan ne pitää ostaa erikseen joka nostaa hintaa. Me tilattiin kärryt Hollantilaisesta nettikaupasta ja maksoi toimitusmaksujen kera n. 400€ ja taisivat tulla n. Viikossa.
    Ovat sinänsä aika leveät, että en lähtisi esim. kaupunkiin shoppailemaan niiden kanssa.
    Toisaalta kyllä oltiin viime kesänä kesälomareissussa asuntoautolla ja liikuttiin myös paljon pyörällä ja tuolla kärryllä. Ja Köpiksen keskustassa mentiin niin, että kärryissä oli etupyörä ja työnneltiin niitä nyös jossain kaupoissakin. Piti vaan tarkkaan kattoa että niissä mahtui kulkemaan. =)

    Vastaa
    • Roxy=) 11.3.2014

     Niin joo ja vielä lisäyksenä edelliseen niin taidettiin se vauvan ”kaukalo” ostaa erikseen varuste.net nettikaupasta.
     Meillä ei tuplarattaat tullut kysymykseen koska esikoinen oli 3,5 v toisen syntyessä, ei olis mahtunu tupliin. Nyt on kolmas tulossa ja kakkosen ja kolmosen ikäeroksi tulee 2 v 3 kk ja nyt oon kyllä harkinnu ihan perus tuplarattaiden hankkimista.

     Vastaa
     • Nnu 12.3.2014

      Kiitos näistä.
      Meillä on aika pienet säilytystilat, niin ei viitti monenlaisia kuljetusvälineitä hankkia. Ja toiveena on, että vanhempi alkaisi yhä enemmän kävelemään itte.
      Noi kalliimmat pyöräkärryt ovat kait kapeempia, joten niillä varmaan menisi sitten paremmin kaupungillakin, jos tarvetta tulee. Mutta iso kiitos Roxy näistä kommenteista. Pistetään harkintaan.


 3. Bianca** 11.3.2014

  Söpö mekko!

  Vastaa
  • Maj 11.3.2014

   Kiitos :)

   Vastaa
 4. Sä nyt näytät Maj upealta miten mammassa mekossa tahansa! Ja takki sekä kengät antaa asennetta, toimii!!:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *