OLYMPUS DIGITAL CAMERATästä Mangosta ostetusta haalarista toivottiin lisäkuvia ja löysin teille vaivaisen yhden kelvollisen, mutta parempi sekin kuin ei mitään? Haalarin kaula-aukko on erittäin väljä, sinne on laitettava jotain alle, mutta toisaalta se ei toimi taas sillä tavalla yhtään.

Tuo leikkaus ja toppi alla saa yläkropan näyttämään ehkä jotenkin isolta? Sanokaas te miten asian laita on? Tai sitten vaan tuollainen yläosa ei yksinkertaisesti sovi mulle. Pakko silti sanoa haalarin puolustukseksi, että se toimii paremmin livenä, mitä kuvissa.

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Sandy 23.3.2014

  No mutta tuohan on tuollaisenaan juuri täydellinen. Kerrassaan upea kuva (taas kerran). Itse juuri tänään vuodatin blogin puolelle haalarinkaipuutani. Mahtaakohan noita saada mistään postitse, kun meillähän ei täällä pohjoisessa noita Mangoja oikein vilise?

  Vastaa
  • Maj 25.3.2014

   Mun selain ei jostain syystä suostu nyt avaamaan Mangon verkkokauppaa, mutta kurkkaas sieltä?

   Vastaa
 2. Siiriliinu 23.3.2014

  Itse kokeilin samaista haalaria ja näytti hirveältä mun päällä, teki musta liian leveän. Sun päällä näyttää mun mielestä hyvältä, yläosa on aika reilu mutta sen kuuluukin olla vähän rennompi, ei näytä yhtään pahalta :)

  xx,
  Siiriliinu

  http://siiriliinu.blogspot.fi/

  Vastaa
 3. S 24.3.2014

  Näenkö oikein, onko yläosa kietaisumallinen? Josko saisit kaula-aukkoa pienennettyä, ompelemalla muutamalla pistolla kietaisuosia ylempää vastakkain? :) todella ihana on haalari, klassisen ja sopivasti erilainen.

  Vastaa
 4. R 24.3.2014

  Ompa kiva! Vinkkaan samanlailla kuin yllä, muutamalla pistolla ompelet yläosaa kiinni niin ei jää kovin antavaksi, mutta on silti rento

  Vastaa
  • Maj 25.3.2014

   Pitääpä tutkiskella asiaa, kiitos vinkistä :)

   Vastaa
 5. Iduuuu 24.3.2014

  Minusta aivan ihanan näköinen, simppeli ja tyylikäs! Sitä itse niin helposti takertuu pikkuseikkoihin asussaan, vaikka näin tuntemattoman silmään tuo sopii sinulle mielestäni ainaki ihan täydellisesti!

  Vastaa
 6. M. 24.3.2014

  Mitä jos sinne alle laittaisi vaikka valkoisen topin? Tai mustan v-aukkoisen? Yksi vaihtoehto voisi olla myös yksinkertaisesti se, että ompelee pari piilonepparia, joilla taklataan vilautusvaara, ja jotka auttaisivat säilyttämään haalarin alkuperäisen lookin. Nätti se on kyllä noinkin :)

  Vastaa
  • Maj 25.3.2014

   Täytyy testailla, hyviä idiksiä, kiitokset niistä :)

   Vastaa
 7. s 24.3.2014

  mäkin tulin ehdottamaan v-aukkoista toppia alle :-)

  Vastaa
 8. Minna 24.3.2014

  Mun mielestä toi sopii sulle tosi hyvin! Olet kuitenkin todella laiha, niin saat vähän lihaa päällesi tuolla vaatteella :)

  Vastaa
 9. Nätti haalari on päälläsi, kuvassa se ei tietenkään liiku kuten livenä, kehon mukana, ja voi siksi tuntua että näyttää isolta. Minä ehkä ottaisin neulan käteen ja parilla piilopistolla vähän kaula-aukkoa muotoilisin… Rintavana sitä saa tehdä aika usein.

  Vastaa
 10. Taina 25.3.2014

  tuo haalari sopii sinulle täydellisesti, todella hyvä!

  Vastaa
 11. Eve 25.3.2014

  Mielestäni tuo näyttää oikein kauniilta! koko tyyli hiuksineen sopii tuohon haalariin. Ihana.

  Vastaa
  • Maj 25.3.2014

   Jännää, itse en yhtään innostu – ja nuo hiukset, apua. :D

   Vastaa
   • Eve 25.3.2014

    No mutta ainahan se on niin että ei itse ole tyytyväinen ja jonkun toisen mielestä super VAU!
    Mä tykkään! :D

    Vastaa
 12. pinni 25.3.2014

  Tuohan on just täydellinen tommosenaan!

  Vastaa
 13. Kemmy 25.3.2014

  Mä ehdottaisin myöskin kaula-aukon pienentämistä muutamalla pistolla. Tuo ompelu kannattaa sitten suorittaa niin, että haalari on päällä, koska laskostukset asettuu silloin oikein. Jos pöydällä mallailee ja ompelee, niin päällä saattaa näyttää ihan typerältä.
  V-kaula-aukkoinen paljettitoppi sopis myös alle mun mielestä kuin nakutettu! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *