Palataanpas takaisin viime viikonloppuun ja lasten 2+4-vuotis synttäreille. Meillä oli siis juhlia varten vuokrattuna tila (liikuntasali) viideksi tunniksi, se oli mielestäni riittävä aika. Ohjelmassa ei ollut mitään erityistä, vaan herkuttelua, leikkiä ja yhdessäoloa. Yksi ystävistämme puhalteli palloja ja taituroi niistä lasten toiveiden mukaan kruunuja, miekkoja, eläimiä jne. Kyllä nuo muksut ihan itse keksivät vaikka mitä tekemistä ja leikkejä siellä  olleilla leluilla, pikkuteltalla, jumppapalloilla (tai mitä ne on joiden päällä pompitaan menemään, niissä on sellaiset sarvet?) ym. rekvisiitalla :)

Ostin myös 100 kpl ilmapalloja, jotka täytettiin heliumilla, ne tekivät saliin juhlatunnelmaa ja tietysti pikkuvieraat olivat niistä innoissaan. Olen itse koristeluasioissa tosi suurpiirteinen, mitään pientä en lähtisi värkkäilemään. Kutsuimme paikalle ensimmäisenä mummut, kummit ja muut aikuiset, että ehdittiin vaihdella kuulumisia rauhassa. Tunti sen jälkeen saapuivat lapsivieraat vanhempineen ja juhlat pääsivät kunnolla käyntiin :) Tarjoilu oli tosi perinteistä, kakkua, keksiä, mokkapalaa, pientä suolaista ja lapsille oma herkkupöytä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERARebekka järjesteli palloja ennen juhlia.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAaaw, meidän upea pallotiimi <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASamppa söi ihan järkyttävän, siis valtavan määrän herkkuja :P Tässä kohtaa koitin toppuutella pikku-miestä, mutta…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIlmapallo-kruunu, vai mikähän se on? Avaruuspäähine?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERARebekka ja Janna <3 Tytöt ovat olleet ystäviä käytännössä koko elämänsä :)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASiinä ne niin kiltisti odottelivat jonossa sitä omaa palloa :)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMaailman onnellisin Rainbow Dash -synttärisankari <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASääli etten saanut kaikkia, about kahtakymmentä, lasta yhteiskuvaan… Kuvaaminen jäi vähän vähälle, kun nautin juhlahumusta. Itseasiassa siitä yhteiskuvasta tuli muiden kanssa puhetta ja kaikki naureskelivat sen olevan mahdoton tehtävä.

 

Sen kummempia synttärivinkkejä mulla ei ole tähän hätään ole teille heittää… Paitsi yksi, ÄLÄ stressaa :P Ne on vaan synttärit, ei kannata pyrkiä täydellisyyteen. Lapset eivät kuitenkaan huomaa ovatko servetit ja mukit samaa sävyä, haha!

 

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Esteri 20.3.2014

  Kiitos vielä tästä, olipa ihana kuulla vielä vähän lisää synttäreistä (rakastan juhlia!)! Tällaisille synttäreille oli varmasti todella mukava vieraidenkin osallistua, kun ei ole liikaa pönötystä. Loistoidea myös tuo vanhempien ym kutsuminen hieman ennakkoon. Ihana oli myös teidän perhepotretti! Niin ja pikaista paranemista Miikan akillesjänteelle..!!

  Vastaa
 2. Roosa 20.3.2014

  ne on kengurupalloja ne jumppapallot sarvilla :D

  Vastaa
 3. Sini 20.3.2014

  Ihanat synttäripaardit teillä ollu! Musta-valkokuvat tosi hienoja, mutta toisaalta lastenkutsujen väriloisto olis ollut myös kivaa kateltavaa. ;) Onneksi aikaisemmassa postauksessasi näkyi värejäkin.
  Kaunis/ komea perhe ootte!! :)

  Vastaa
 4. Ruut 20.3.2014

  Ihanat juhlat ja varmasti onnelliset päivänsankarit :)

  Vastaa
 5. tanja 20.3.2014

  Hei,

  Kysyin jo tuossa aiemmassa postauksessa tuosta sinun Didriksonssin takista, että mikä se malli/nimi on? Mistähän tuota samaa sävyä voisi ostaa? Se on tosiaan niin kiva ja haluaisin samanlaisen. Olisi tosi kiva, jos pystyt vastata tähän :)

  T.Tanja

  Vastaa
 6. Meillä on 2v-juhlat viikonloppuna ja jokunen pallo tuli koristeeksi meillekin…

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/03/20/aivotarahdys-ja-koristelukurkkaus/

  Vastaa
 7. Inkeri 20.3.2014

  Ihanat juhlat!

  Vastaa
 8. Aurora 21.3.2014

  Loistava idea nuo heliumpallot ja muutenkin tunnelma näyttää niin rennolta, että uskon lasten (ja myös aikuisten ;) ) viihtyneen loistavasti :)

  Vastaa
 9. Mirva_H 21.3.2014

  Missä toi sali oli Tampereella?
  Kivoja kuvia :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *