Synttäreiden aiheuttaman tavaramäärän lisääntymisen takia tuskastelin pari päivää, mutta sitten sain idiksen! Kuskasin pinnasängyn varastoon, sillä eihän sitä oikeastaan enää tarvita. Btw, jos tarvitsette mustaa Brion pinnistä, niin täällä on yksi ylimääräinen, patjalla, petivaatteilla ja valkoisilla pehmusteilla varustettuna. Samuel nukkui pinniksessä toisinaan päikkäreitä ja joskus (harvemmin) yölläkin, mutta mitenkään supertarpeellinen se ei enää meidän huushollissa ollut. JEE, sain siis paaaljoon lisää tilaa lastenhuoneeseen!

Roudailin sängyn lisäksi muutakin kamaa jemmaan varastoon ja koko eilinen päivä kului siinä siivoillessa. Kiiruhdin vielä urakan päätteksi Ikeaan tarkoituksenani hankkia pari uutta säilytyslaatikkoa rikkinäisten tilalle, onnistuin toki ostamaan ne…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa lisäksi muutaman tuolin. Ja kynttilän. Ja pakastepusseja. Ja rasioita ja……..

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPinniksen tilalla on nyt leikkitilaa ja nuo uudet tuolit.

Joku siellä huikkaili haluavansa nähdä lasten synttärilahjoja, niin siinäpä niitä on heti pari esillä, tuo paloauto ja tossukat. Samppa on nykyään henkeen ja vereen automiehiä :D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen vakaasti päättänyt, että kaikkien pehmolelujen on mahduttava tähän koriin :D Enempää ei yksinkertaisesti tarvita.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERALasten lahjapaketeista kuoriutui myös Legoja, kirjoja, askarteluvälineitä, dvd-leffoja, vaatteita, kesäleluja, leikkiastioita, sanoinko jo autoja!! – kaikki lahjat ovat olleet kyllä ihan supermieluisia ja leikit ovat luistaneet!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERARebekka sai ystäviltämme tuon supersuloisen laukun ja veljeni oli hankkinut Samuelille kivan kauluspaidan.

Mutsi on helpottunut kun kamat on löytäneet paikkansa ja kyllä nyt muksujenkin kelpaa, kiitos vain synttärivieraille :) Ja hei, jos innostuit siitä Brion pinniksestä niin laita meiliä mulle osoitteeseen magicpoks@gmail.com

-Maj

 

0 Comments

  1. PW 18.3.2014

    Minua kiinnostaa tuo valk-must-harmaa-keltainen matto legolaatikon alla. Mistahan se on ostettu?

    Vastaa
    • Maj 19.3.2014

      Moikka! Se on teetetty Ylivieskassa :)

      Vastaa
  2. Outi 18.3.2014

    Ihania pastellinsävyisiä tuoleja! Voitko kertoa, onko ne lasten vai aikuisten osastolta? :) Yritin etsiä Ikean sivuilta, mutta en jostain syystä löytänyt… Jos nää on ihan aikuisten kokoisia niin haluaisin kyllä itsekin samanlaisia. :)

    Vastaa
    • Maj 19.3.2014

      Tuolit on ”aikuisten” kokoa. Ne on Ikean Bråkig-sarjaa, joka on myynnissä vain rajoitetun ajan. Itsekin ostin ne löytönurkasta hyvällä alella.

      Vastaa
  3. Satu 18.3.2014

    Postia laitettu :)

    Vastaa
    • Maj 19.3.2014

      KiitsKiits! Mä vastailen sulle :)

      Vastaa
  4. Beda 18.3.2014

    Hei! Minkä merkkinen tuo söpö laukku on?:)

    Vastaa
    • Maj 19.3.2014

      Se on Zaran laukku :)

      Vastaa
  5. ninni 18.3.2014

    Jee, lisätila on aina hyvästä!

    Mullakin on tuotekysymys. :) Minkä merkkinen on tuo puinen (?) parkkitalo? Näyttää tarpeeksi tyylikkäältä että voisin kelpuuttaa sen meidän lastenhuoneeseen… ;)

    Vastaa
    • Maj 19.3.2014

      Parkkitalo on Brion! Siihen saa yhdistettyä sen junaradankin :)

      Vastaa
      • ninni 19.3.2014

        Kiitos vastauksesta! :) Laitetaanpas synttärilahjaharkintaan. ;)

        Vastaa
  6. Mikko 18.3.2014

    Lego-intoilija täällä taas. Tuo säilytysrasia on niin hieno! Ostin sen itsekin koriste-esineeksi :)

    Vastaa
    • Maj 19.3.2014

      Todellakin! Myös ne jättilego-säilytysrasiat ja lego-eväsrasiat on ihan huikeita! <3

      Vastaa
  7. Nina 18.3.2014

    Itse olen kanssa ihastellut noita Ikean pastellinsävyisiä jakkaroita, mutta en ole raaskinut vielä sijoittaa vaikka eivät kalliita olekaan. Se ei kuitenkaan ollut asiani vaan ihan pakko kommentoida tuota pehmolelukorikuvaa, koska toi nuken tuijottava naama noiden pehmolelujen alta on pelottava :D Haha, hauska kuva :)

    Vastaa
    • Maj 19.3.2014

      IIK! Mä huomasin sen vasta nyt kun sanoit :D

      Vastaa
      • Tiija 20.3.2014

        Oli pakko palata kattoon sitä nukkea, rrrrraukka!! :D

        Vastaa
  8. Kivoja lahjoja ovat saaneet, etenkin laukku ja kauluspaita! Alkaako teidän lapset jo ymmärtää vaatelahjojen päälle vai onko lelut vielä enemmän IN? Ja joo Ikeaan kun lähtee niin tietään että sieltä jotain muutakin löytää kuin etsimänsä :)

    Vastaa
    • Maj 19.3.2014

      Kyllä oikeastaan molemmat lapset innostuvat myös vaatelahjoista, Samppakin halusi vielä samana iltana sovitella synttärilahjaksi saamiaan vaatteita :)

      Vastaa
  9. Leluteekin Emilia 19.3.2014

    Auts, pehmolelut. Mä olen ollut sillä linjalla, että yhtä ainutta pehmolelua ei osteta, mutta jotenkin ne vaan on kolmen lapsen myötä lisääntyneet ja täyttää nyt yhden sängynaluslaatikon.

    Vastaa
    • Maj 19.3.2014

      Haha, niin siinä vaan saattaa salakavalasti käydä, vaikka ei itse ostaisi yhtäkään :D

      Vastaa
  10. Born Grown 20.3.2014

    Todella kivat noi tuolit! Vähän kuin artekin, mutta ei niillä oo noin herkullisia värejä! :D

    Meillä myös tavaraa lähtenyt pois hurja määrä. Osa myyty ja osa annettu pois!

    Born Grown

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *