Fillareista tuli pyyhittyä pölyt, sillä rälläsimme niillä lasten kanssa puistoon. Pipo päässä tuli hiki, joten sehän on kevät nyt ;) Puistossa oli suhteellisen kuivaa, mutta nakerot onnistuivat silti löytämään jostain kuuraa ja sitähän oli sitten ihan joka paikassa. Sisävaatteet onneksi pysyivät kuivana, paitsi Rebekka-raukalla. Pikkuveli onnistui heittämään kunnon satsin kuravelliä siskon kauluksesta sisään, huhhuh!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKysyin kolme kertaa, että miten olis jos otettais kypärät pois, mutta ei käynyt päinsä. Toisaalta, ihan hyvä homma, että kypärät ovat lasten mielestä siisti juttu.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASuloinen Selda juhli tänään 1-vuotis syntymäpäiväänsä, onnittelut tätäkin kautta :)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERARebekan takki on Polarn O. Pyretin uudesta kevätmallistosta saatu. Se on ihanan reippaan värinen!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA ulkona10Mitäs, mitäs… Vähän oltiin likaisia leikkien jäljiltä. Kuran heittelijä näyttää syylliseltä, minäteinsen-ilme kasvoillaan.

ulkona11Piirretty omalla kuraisella hanskalla, ihanaa :D

Imuri taitaa olla vielä muutaman kuukauden ajan vakiovarusteena jokaisen lapsiperheen eteisessä. Onko teillä tiskiharja hiekkalelukassissa, sillä saa kätevästi enimmät hiekat harjattua pois :) Joskus suihkutan ulkovaatteet puhtaiksi, mutta useimmiten pyyhkäisen enimmät rätillä ja taas mennään. Mua on valistettu, että turha koneessa peseminen kuluttaa vedenkestävän vaatteen pintaa – eikä se konepesu toisaalta ole aina edes tarpeen.

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Kuran määrä on kyllä ihan käsittämätön jo tässä vaiheessa vuotta. Mutta siltikin, kolmekaan leikkivää lasta eivät saa kannetuksi sisään sitä määrää kuraa minkä yksi newfoundlandinkoira kantoi!:)

  Koetan pahimmat puistella kuistilla ulos ja sitten kodinhoitohuoneen kautta kuivumaan vaatteet jos tarpeen on. Nyt kun kevät on aikaisessa olisi kyllä hirveä pettymys jos tulisi oikein perusteellinen takatalvi!

  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  Vastaa
 2. inkku 13.3.2014

  Lasten pyörät on niinku karamellit:) Tietysti lapst kans söpöjä!

  Vastaa
 3. Abe 13.3.2014

  Pakko kommentoida kun liian monella on luulo, ettei kuorivaatteita saa pestä. Eli vedenpitäviä vaatteita pitää pestä! Lika ja hiki tukkivat kalvon (joka on siis päälikankaan ja vuorin välissä) eikä se hengitä enää yhtä hyvin. Päälikangas saattaa olla käsitelty vettäHYLKIVÄLLÄ aineella ja se kuluu pois pesuissa (muttei vaikuta millään tavalla vedenpitäväänkalvoon tai päälikankaseen) ja takin voi käsitellä myös uudestaan.
  Vain huoltamalla vaatteet oikein ne pysyvät kunnossa ja toimivat niinkuin pitää!

  Vastaa
 4. Born Grown 14.3.2014

  Tää on niin tuttua meidän arjesta! Ihanaa, että annat lastesi leikkiä täysin rinnoin! :D

  Voi pyörä, meille meinaan tuli tänään ihana ylläri! JOPO. Pinkkinä, mä en kestä. :D Olisin itse halunnut lapsuudessani jopon, mutten sellaista koskaan saanut. Nyt on mahdollisuus elää lapseni kautta jopoilua. Miten iso tunneside voikaan muodostua näin lyhyessä ajassa yhteen pyörään. OMG, mahdanko olla sekoamassa lopullisesti. :DD

  Aurinkoisia päiviä teille sinne Tampereelle!

  http://vbelieveinyourdreams.blogspot.fi/

  Vastaa
 5. Suvi 15.3.2014

  Voi kiitos ihanan yksinkertaisesta tiskiharja-vinkistä! Meni heti mammaryhmässä jakoon ja kaikilla samanlainen lamppu syttyy-ilme naamalla :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *