Juuri kun saatiin kaivaa kaapista converset esiin, niin tännehän pukkasi lunta, sitä ällöttävää harmaata loskaa, joka pilaa kaikki kengät. Niin minäkin sitten nöyrryin, työnsin tennarit kiltisti takaisin kaapiin ja kaivoin talven luottokengät esille! Kenkien kaveriksi valikoitui loskan sävyinen kukkapaita ja siinähän olikin päivän asun ainekset valmiina… Ainakin mätsäsi kuvausympäristöön loistavasti :D

 

kukkapaita1Näytän iloisen oranssilta hiuksineni tuon kaiken harmauden keskellä, uskokaa pois kun selittelen että kuva vääristää, ainakin vähän.

 

kukkapaita3Paita/Mango
Farkut/JC
Kengät/DinSko

 

kukkapaita2JC:stä ostamani peruspillifarkut on ollut hyvä hankinta! Myyjä kehotti painokkaasti ottamaan vieläkin yhden pienemmät mitä minä mukavuudenhaluisena olisin itse ottanut, mutta se kyllä kannatti. Muutamien käyttökertojen jälkeen pöksyt ovat venyneet mukaviksi tai ainakin niin mukaviksi kun farkut nyt ikinä voivat olla.

 

kukkapaita4Muistatteko kukkapaidan vanhoista postauksista? Jos haluat nähdä miltä se näyttää hameen parina, kurkkaa tämä postaus tai täältä löytyy postaus, jossa paritin kukkiksen ”Ida ponnarin” ja PU-pöksyjen kanssa.

 

 kukkapaita5Kukkapaita on ollut siis käytössä ja olisi ollut vieläkin useamminkin, jos se ei olisi niin jäykkää matskua. Paita ei meinaa kauhean helposti istua takin alle nimittäin.

Sellaiset, ehkä hiukan ankeat asukuvat tällä kertaa! Minkä alaosan kanssa kukkapaita näyttää teidän mielestä parhaimmalta?

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Milla 5.3.2014

  Kukkapaita toimii kaikkien alaosien kanssa ;) mutta jos yksi pitää valita niin nahkahousut :D ja mustat farkut on myös kyllä miltei samaa tasoa! Äkkii se loska sulaa pois ja saat kaivaa taas tennarit!!

  Vastaa
 2. Laapa 5.3.2014

  Oot niin söötti! Ja noi sun buutsit on niin kivat, että jo niiden vuoksi voi olla tyytyväinen loskaan eikö vaan? ;) hehe, vaan kylläpä minuakin harmitti kun piti työntää tennarit takaisin kaappiin, jos totta puhutaan.

  By the way, täällä viimeisillään raskaana, enkä malta odottaa että mahdun taas johonkin ’ihmisten vaatteisiin’, ei kai pitäisi lukea ollenkaan toisten asupostauksia :D mutta kivalta näyttää tämä asusi, oikein kivalta :)

  Vastaa
 3. Aurora 6.3.2014

  Kukkis näyttää sun päällä hyvältä kyllä ihan joka kuvassa! Mutta jostain syystä mä tykkäsin eniten siitä yhdistettynä noihin Vero Modan housuihin ja tuohon isoon mustaan laukkuun :) Eli siis noista ponnarikuvista :D

  Vastaa
 4. M 6.3.2014

  Sinun hiustesi väri näyttää tässä postauksessa tosi hyvältä! Olen aiemmin ollut sitä mieltä että tumma väri sopii sinulle ehdottomasti parhaiten (tosin olen sitä mieltä vieläkin) mutta nyt täytyy sanoa että nykyinen väri sopii myös hyvin. Tosi kivan näköiset nuo vaaleat raidat :)

  Vastaa
 5. No kaikissa kuvissa näyttää hyvältä, mutta jostain syystä tykkäsin siitä hameen kanssa eniten…

  Varovaisesti olen kurkkinut JC:n ovelta sisään, muutaman viikon päästä taidan uskaltautua sinne jopa ostoksille! Hyvännäköiset farkut olisivat hakusessa nimittän.

  Vastaa
 6. Linda 6.3.2014

  Ihana asu ja sun hiukset on kyllä tosi kivat :)

  Vastaa
 7. emmi 9.3.2014

  tää on vaan mun mielipide, mut tiiäkkö miten typerän näköstä kun lähetään kuvailee pihalle jotai asukuvia missä ollaan ihan sen näkösiä et hitto kun on kylmä.
  en yhtää ymmärrä.. varmaa just otettu et hei kuvaaja pidä hetki mun takkia ja ota kuvat et näkyy tää asu..
  jotenki tuli mieleen teinien blogit kun nehän just tekee noin. oisit vetäny takin päälle tohon kuvaan. todella tyhmän näköstä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *