Olenkin jo aikaisemmin kertonut, että välillä kuvailen ystävien lapsia heidän pyynnöstään. Nyt viimeksi mulla oli niin ihana pieni suloisuus 1-vuotiskuvissa, että olin pakahtua. Kaveri oli ihan ihmeissään kun hänet napattiin juuri päikkäreiltä heränneenä kameran eteen, mutta hienostihan se meni.

Olen kuvannut noin vuoden verran kaikki blogikuvani Sonyn NEX-F3:lla, mutta mielessäni on kyllä ollut kameran vaihto. Ystäväni ja blogikamuni Ida on kuvannut Olympus Pen E-P5:lla ja olen kovasti ihastunut siihen, voipi olla että se on minunkin seuraava kamerani.

 

lapsikuvat1 lapsikuvat2 lapsikuvat3 lapsikuvat4 lapsikuvat5Nämä kuvat nappasin kuitenkin NEX-F3:llani. Eihän suloisesta mallista saa muuta kuin suloisia kuvia, vai mitä?

-Maj

0 Comments

 1. juuli 7.3.2014

  hah. ruikutat täällä että haluut ton pen een ja hah. samantien sait jonkun kautta sen et pääset mainostaa. säälittävää kun sun pitää kerjää tääl noita lahjuksia.

  Vastaa
  • anita 8.3.2014

   Voi ystävä hyvä, on sullaki suuret murheet! Kamera on useiden ihmisteb työväline, ymmärrän majn pointin hyvin. Eikä hän täällä mitään ruinaa, kertoo vain että kameran vaihto voi olla ajankohtainen:)

   Malli on kyllä tosi söpö pojannassikka:)

   Vastaa
 2. Dip 7.3.2014

  Kovin herttainen on hän komeassa kauluspaidassaan :)

  Vastaa
 3. Inkeri 8.3.2014

  Söpö!!!

  Vastaa
 4. Fiipi 8.3.2014

  Tämä poika on kyllä isona kuin Sami Kapanen!

  Vastaa
 5. Murju 8.3.2014

  söpöjä ja saavatkin näyttää siltä, että ne on otettu kotona leikin parissa! Mulla on käynyt myös paljon lapsia kuvattavana ja etenkin vauvojen kuvaaminen on ihanaa..<3 Perfektionismi näyttää kuitenkin vaivaavan kamerasilmääni ja vaadin itseltäni vähän liikaa. Kiva harrastus on tuonut mukanaan niin paljon paineita, että olen harkinnut lopettavani kuvauskeikat (lapsikuvat ja häät)! Toivottavasti sä saat pidettyä harrastuksen kivana pitkään ja kuvaat yhtä rennoin ottein kuin tähänkin mennessä! Mun "blogissa" on muutamia kuvia jos haluat tsekata ja saada vähän rekvisiittaideoita kotikuvaukseen :)

  Vastaa
 6. Voi, onpa suloisia kuvia suloisesta pojasta! Kahden pikkupojan äitinä tykkään kuvailla lapsiani, mutta ihan arjessa vain. Pitäiskin laittaa pojille vähän fiinimpää päälle ja kuvailla ihan varta vasten. Tosin intoa on enemmän kuin taitoa… :)

  Vastaa
 7. PS 9.3.2014

  Voi että, mikä söpöys!

  Vastaa
 8. Born Grown 10.3.2014

  Ihana malli & hyvin olet saanut hänestä parhaat puolet esille. Taito se on sekin. ;)

  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  Vastaa
 9. Anne 10.3.2014

  Voi kun kivoja kuvia, olet saanut vangittua aidon fiiliksen :) Hei ihan pakko kysyä, että osaatko sanoa mistä tuo pienen miehen paita on hankittu? Niin kivat värit ja malli, että sopisi hyvin meidänkin ukkelin vaatekaappiin :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *