OLYMPUS DIGITAL CAMERAEilen otettiin pieni irtiotto ystäväni kanssa, laitettiin lilat luomiin ja suunnattiin toisen ystäväni syntymäpäiväkekkereille. Saimme viettää alkuiltaa ja laittautua ihan rauhassa kahdestaan vanhempieni kaupunkiasunnolla. Meillä molemmilla kun on pieniä lapsia, niin se ei niin vain omissa kodeissamme onnistu tai ei ainakaan rauhassa.

Ystäväni sanoin ”On ihan kiva näyttää välillä joltain muultakin kun Desperate housuwifeltä ulos lähtiessään…” – no todellakin, mutta apua, miltä sitä näyttääkään yhden vähän railakkaamaan illan ja lyhyeksi jääneen yön jälkeen!!! Onneksi tyttöjenillasta kertyy niitä henkisiä voimavaroja lasten kanssa puuhailuun :) Tänään täytyy kyllä kömpiä aikaisin sänkyyn – mutta sitä ennen koitan viimeistellä yhden pitkään mielessäni pyörineen tekstin tänne blogiin <3

-Maj

 

0 Comments

 1. Mirka/Kasvukipuja 30.3.2014

  Täällä vietettiin samalla mallilla iltaa perjantaina. Vaikka ei tullut juurikaan nukuttua ja jalkoja särkee vieläkin korkojen jäljiltä, niin oli ihanaa irtautua hetkeksi äidin roolista ja viettää aikaa aikuisten ihmisten kanssa! Näillä eväillä jaksaa taas seuraavaan kertaan. ;)

  http://mkasvukipuja.blogspot.fi

  Vastaa
 2. Ville 30.3.2014

  Toivottavasti taksi otti teidät kyytiin kotiin mennessä, eikä vain ajanut taas ohi :)

  //Ville

  Vastaa
 3. Born Grown 1.4.2014

  Meille on erään ystäväni kanssa vakiintuneet tapaamiset, jotka pyörivät yleensä aina joko kierrätyksen (lastenkirppareilla myynti) & hikoilun (lenkit, salitreenit yms) ympärillä. Toisaalta se toimii meillä hyvin emmekä edes kaipaa muunlaista aktiviteettia. :D

  Born Grown

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *