Arlandan lentokentällä pääsin Victoria’s Secretille täydentämään suihkugeeli, vartalotuoksu ja -voide varastojani. Rakastan pinkkiä väriä silloin, kun puhutaan alusvaatteista tai hima-asuista. Pidän myös ihan mielettömästi VS:n makeista vartalotuoksuista, oikeastaan enää harvemmin käytän varsinaisesti parfyymia tai edt:tä, jotenkin ne tuntuvat liian voimakkailta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERALempparini on ehkä tuo Strawberries & Champagne-tuoksu tällä hetkellä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA VS:n myymälästä ei vaan voi lähteä pois ilman muutamia kalsareita.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASain myös ostoksistani lahjaksi kätsyn wash/wear-matkapussin, jossa on päissä kaksi erillistä taskua puhtaille ja jo pidetyille jutuille.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMulla on kaikenlaisia kosmetiikka-ihanuuksia odottamassa testailua. Sain viime viikolla testiin ihastuttavan paketin Isadoran ja Clarinsin uutuusmeikkejä, nam! Kamut, tulkaapa käymään täällä, pääsette testikasvoiksi? Täytyisi varata itselle yksi ilta kasvojen ja kropan keväthuoltoon tai pieneen hemmotteluun – kovasti haluaisin tehdä teille myös meikkitutorialiakin. Lisää tunteja vuorokauteen, pliis?!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThe Body Shopin ja Isadoran luomiväripaletit lempparisävyissäni! Heitin molemmat paletit päivittäin käytössäni olevaan meikkipussiin heti kuvattuani ne :) Raporttia tulee perässä sitten käyttökokemuksista, vaikka en näitä blogin kautta olekaan saanut. Saan jonkinverran kosmetiikkaa bloginkin kautta, mutta kerron täällä vain niistä hyväksi todetuista ja aina rehellisesti :)

Täällä ollaan heti kevätfiiliksellä ja vaaleanpunaisissa huuruissa heti kun aurinko vähänkin paistaa. Kevätmeikit, kevättakit, kevät sitä ja tätä!

 

T. Intoilija-Maj

 

0 Comments

 1. inkku 11.3.2014

  Piristys tarttu aivan tänne ruudun toisellekkin puolen.
  Nyt luomivärin ostoon:)

  Vastaa
 2. Aava 11.3.2014

  Hei, mistä terminaalista tuo Victoria’s Secret nyt löytyi?

  Vastaa
 3. Esteri 11.3.2014

  Pinkki – ikisuosikkini! <3 Siis PALJONKO sieltä VS:lta lähti oikein mukaan tavaraa? ;) Huh, niin ihania tuotteita!!

  Toivottavasti saat jostain pihistettyä niitä ekstratunteja vuorokauteen! ;)

  Vastaa
 4. Ihan huiput luomiväripaletit, juuri tuollaisia tykkään käyttää ja olen niihin jumittanutkin jo vuosiksi…Mutta eivätkö tuollaiset sävyt ole vähän niinku klassikoita? Isadorasta on hyviä kokemuksia ainakin, hinta ja laatu ovat suhteessa.

  Noista tuoksuista, tuo mansikkainen vaikuttaa aika ihkulta. Viime kesänä en juuri käyttänyt hajuvesiä minäkään vaikka todellinen addikti (joskin kohtuullisella kerta-annoksella) olenkin. Kesän tuoksahtelin Body Shopin Pink Grapefruit vartalovoiteelle ja voisin tehdä saman ensi kesänä:)

  Vastaa
 5. Anni 11.3.2014

  Minkä hintaisia noi VS:n voiteet ja tuoksut ym on suunnilleen? :) Olen menossa pian Prahaan ja huomasin että sielläkin on lentokentällä Victoria’s Secret, jee, pääsen ekaa kertaa käymään siellä :)

  Vastaa
 6. Henni 11.3.2014

  Kaikkea ihanaa! Näin kevään tullen kaikenlainen värikäs alkaa kiinnostamaan todella paljon. Niin meikeissä kuin vaatteissakin. Valon lisääntyessä musta alkaa näyttämään tunkkaiselta, ehkä siksi että auringon valo tuo esille kaikki kissankarvat :). Ja tarraharjaa kuluu. Söpöjä noi alkkarit, meen kesäkuussa Tukholmaan lentäen että pitää tsekata toi victorias secret sitten. Missäs terminaalissa se oli?

  Vastaa
 7. Emmi L. 11.3.2014

  Toi Coconut Passion on ihana tuoksu. Mun suosikki on kuitenkin se missä on vaniljaa ja myskiä, mutta en valitettavasti muista sen nimeä tähän hätään :) Sopii tällaiselle päänsärkymigreeniongelmaiselle kun ei ala päätä särkemään liian tymäkkä tuoksu!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  Vastaa
 8. Silja 11.3.2014

  Mukavan pirteä postaus. Blogiasi on mukava lukea. Mielestäni meikkaus- ja asupostaukset on kivoja, koska sinä yleensä käytät myös ns. tavallisia merkkejä ja meikkejä kuten only ja lumene/ isadora. Monessa blogissa asut koostuvat kalliista merkkivaatteista ja meikkipostauksissa on esitelty vain selektiivistä kosmetiikkaa. Blogiasi on muutenkin kivempi lukea tällä hetkellä kun postaukset on hieman monipuolisempia. Aiemmin oli paljon vauva/lapsijuttuja, mutta se on tietenkin ymmärrettävää kun oma arkesi oli ja on lapsiperheen arkea =) Eli kiitos kivasta blogista ja mukavaa kevään odotusta Maj =)

  Vastaa
 9. Emmi 11.3.2014

  VS:llä on kyllä kivoja tuotteita :) Briteissä oli aurinkoinen päivä tänään, Victorias Secretin tuoksuille suuniteltu päivä! http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  Vastaa
 10. Born Grown 12.3.2014

  Voi mitä ihanuuksia oletkaan löytänyt! Nuo kalsarit ovat niin herkullisissa väreissä, joten ei haittaa vaikka vähän vilahtaisikin! :D

  VS:n tuotteita löytyy myös täältä nettikaupasta suht edulliseen hintaan: http://bit.ly/1eqanC1
  Itse tilaan aina kotona ollessani tuolta NF:n kautta, muuten bongailen näitä lentokentiltä. ;)

  Vastaa
 11. Minttu 15.3.2014

  Tee meikkivideo pitkästä aikaa! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *