Meidän lapsilla on käytössä niin kotosalla, tarhassa kuin kerhossakin pehmeitä trikoo- ja collegevaatteita. Molemmilla on useammat harmaat collegehousut, isosiskon vanhat menevät vielä loistavasti pikkuveljellekin. Ulkovaatteiden alla pehmeät trikoopaidat ovat myös ihan parhaita. Rebekka tykkää käyttää legginsejä ja Samuelilla on Polarn O. Pyretin raitapöksyjä. Perusleikkivaatteet ovat muuten kiva lahjaidis, ne tulevat varmasti käyttöön – ja niitä tarvitsee aivan aina :) Näin siis ainakin meillä.

Sain valita Polarn O. Pyretin ihanuuksista lapsillemme leikkiasusetit. Vaikka rakastan sitä perinteistä PO.Pin raitamallistoa, niin päätin silti ottaa tällä kertaa jotain muuta. Olen saanut aina Ideaparkin myymälässä todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua – eräänkin kerran olisin itse hölmöillyt ja ottanut liian naftin haalarin Samuelille, mutta myyjä neuvoi fiksusti ottamaan isomman koon, onneksi, sillä se isompikin mahtui talven ajan vain juuri ja juuri päälle.

Idiksen PO.P:issa ei myydä väkisin mitään ja siellä todellakin ajatellaan asiakkaan parasta. Myyjän kanssa voi yhdessä miettiä esimerkiksi, että mikä sen haalarin koko sitten tulisi olla, jotta se menisi mahdollisimman pitkään, eikä niin että miten saataisiin ostamaan asiakas kaksi haalaria, tämä on mielestäni pitkäkantoista ja loistavaa asiakaspalvelua.

Mennään kuitenkin niihin asuihin seuraavaksi…

OLYMPUS DIGITAL CAMERASamuelille tuli sitä paljon meillä käytettyä perusharmaata collegea, mutta paidasta löytyy pirtsakoita perusvärejä ja mites nuo sukat? Ihanat!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKesän must have -lippis! Spekuloin Magicpoksin Instagramissa sinisen ja harmaan lippiksen välillä, jengi liputti enemmän harmaan puolesta, joten se lähti mukaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERARebekalle valkkaisin venepääntiellä olevan söpön sydänpaidan ja siihen mätsäävät beiget leggarit. Tyttö itse rakastui heti tuohon paitaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASamuel käyttää nyt kokoa 92 cm ja Rebekalla on 104-110 cm. Kaksi vuotta nuorempi pikkuveikka ottaa nii-in kiinni siskonsa koon puolesta, pian niillä kahdella on sama koko. Samuel on 2-vuotiaana saman kokoinen kuin Rebekka 3-vuotiaana.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASamppa heittää nyt jo täysillä kampoihin painileikeissä!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERALive, laugh, love… You only live once? 

Pidittekö vaatteista? Jos, niin mulla on nimittäin teille Magicpoksin lukijoille superhyvä etu Ideaparkin Polarn O. Pyretin myymälään! Kaikki Magicpoksin lukijat saavat vapaavalintaisesta Polarn O. Pyret -tuotteesta -20 % alennusta (etu ei koske ulkovaatteita). Alennus on voimassa Ideaparkin myymälässä 18.3. asti ja koskee yhtä tuotetta. Huikatkaa vain lukevanne Magicpoksia ja valitsemanne tuotteen hinnasta tipahtaa -20% pois :) Miltä kuulostaa?

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Sini 12.3.2014

  Jes, huikea ale! Tuo pitää käydä kyllä hyödyntämässä.

  Vastaa
 2. Janet 12.3.2014

  Popin vaatteet ovat kyllä pop ja asiakaspalvelu erittäin hyvää :) Loistava alennus! Ihan harmittaa, että se on voimassa ainoastaan Ideaparkissa :( Toivottavasti myöhemmin mahdolliset alet koskisivat koko maata, niin muuallakin kuin Tampereella asuvat pääsisivät nauttimaan eduista..

  Vastaa
 3. Mimmi 12.3.2014

  Me käytiin vasta ostamassa tytölle ulkovaatteet tuolta (onneksi etu ei koske niitä, ois muuten harmittanut aika kovasti ;-)) ja palvelu oli tosiaan hirmu hyvää – ystävällistä ja asiantuntevaa. Sellaiseen paikkaan menee aina mielellään uudestaankin!

  Vastaa
 4. Sanna L. 12.3.2014

  Hauska tuo delffiini jolle on puettu lippis! :-)

  Vastaa
 5. Kaisa 12.3.2014

  Ihana tuo raitapaita ja nuo keltaiset sukat! Hassua miten monessa perheessä tytöt ovat alusta asti poikia selvästi pienempiä, mutta meillä isosisko on ollut koko ajan pidempi ja painavampi kuin pikkuveli saman ikäisenä.

  Vastaa
 6. Inkeri 12.3.2014

  Kivoja asuja. Rebekka näyttää niin isolta tytöltä.

  Vastaa
 7. Ulpu 12.3.2014

  Vau, hyvä ale, täytynee varmaan käydä Idiksessä joku päivä. :) Siellä on kyllä ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu.

  Vastaa
 8. Iisa 13.3.2014

  Ihan mielettömän ihania kuvia! :)

  Vastaa
 9. Maarit 16.3.2014

  Me ostettiin juuri pojalle pyörä, mutta kypärää ei vielä ole..osaistko vinkata mistä löytyisi kypärä 2vee pojalle? Varmaan perus marketeistakin löytyy..? Muutettiin juuri pohjanmaalle, mutta varmasti muuten tulisi alennus hyödynnettyä ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *