Lasten vaatettaminen päiväkotiin aiheuttaa tähän vuoden aikaan varmasti monellle päänvaivaa. Aamulla on viileää ja iltapäivällä voi olla jo aika lämmintäkin. Meidän lasten päikyn piha-alue on erittäin suojaisa ja aurinkoinen, siellä ne muksut sitten iltapäivästä taapertaa hiukset hiestä kiharalla.

Trikoopipo vai talvipipo? Kumpparit ja varmuuden vuoksi lenkkarit! Jep, kyllä nyt on välikausikelit! Uskallan ehkä nyt pestä jo meidän talvihaalarit pois, sillä jos takatalvi yllättää niin Rebekan kuoritakkiin saa näppärästi aerotakin vuoreksi ja Sampan haalarissa on irroitettava fleece-vuori, molemmat on saatu Polarn O. Pyretiltä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERARebekalle valitsin täksi kevääksi hauskan kolmivärisen takin ja otin sen verran reipasta kokoa, että se varmasti menee vielä syksylläkin, peukut pystyyn! Takista löytyy myös toinen vähän poikamaisempi väri.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMeidän valinnat Polarn O. Pyretin ulkovaatemallistosta. Kuvien vaatteet on saatu Polarn O. Pyretiltä

Sampalle päätin ottaa haalarin – ja päiväkodin tädit kiittävät. Haalari on tietysti helppo pukea pienelle ja tässä yksilössä on vielä kaksi vetoketjua edessä. Itseasiassa tuo sama haalari meillä oli aikoinaan myös 74 cm -koossa, tykkäsin paljon, vaikka se vauvalla jäikin hyvin vähäiselle kulutukselle. Haalari käy irroitettavan fleecevuoren kanssa myös pikkupakkasillakin.

 

pop1pop2Ollaan ehditty testailemaan näitä uusia välikausivarusteita vuorilla ja ilman, toimii loistavasti. Pidän myös kovasti Rebekan takin reippaasta värityksestä ja toisaalta myös Samuelin klassisen värisestä haalarista.

Mitä piditte lapsosten asuista? Onko teillä välikausivarustus jo kunnossa? Haalarit vai kaksiosaiset? 

 

-Maj

0 Comments

 1. inkku 28.3.2014

  Nätteja vaatteita. On tosi vaikeaa tämä kevät ja vielä flunssa-aika. Pueppa siinä oikeen:(

  Vastaa
  • Maj 30.3.2014

   Kiitos! Pukemisessa on tosiaan omat haasteensa tähän aikaan :)

   Vastaa
 2. Merkkierkki 28.3.2014

  KappAhlin ihanan pirteä keltaoranssi kaxs proxtec haalari. Ei tarvi erikseen mitään kurajuttuja vetää enää haalarin päälle. Kestävä helppo pitää puhtaana miellyttää äipän silmää ja hyvän hintanen :)

  Vastaa
 3. eevi 28.3.2014

  Mä hommasin vk-vaatteet jo ajoissa ja meidän pojalta löytyyki toi sama haalari kun teijän poitsulla :)

  Vastaa
 4. Rytsis 28.3.2014

  On ihanat nuo vaatteet kyllä. Meillä on siis 1v 5kk poju, enkä ole lainkaan vaatehamstraaja ja kevät pääsikin yllättämään. Eli huomasin, ettei lapsukaisella ole lainkaan vk-vaatteita. Ostin käytettynä kaverilta Reiman haalarin ja äiti löysi kirpparilta toisen. Näillä nyt mennään. Popin on kyllä ihania, mutta en henk koht halua laittaa pikkumuksun piharyömintävaatteeseen 140 euroa. Tai edes puolta siitä. Seuraavaksi pitäisikin hankkia jotkut kevätkengät, niitäkään ei nimittäin meidän taloudessa ole yksiäkään… Ei kai kumppareillakaan aina voi kulkea? ;)

  Vastaa
  • Rytsis 28.3.2014

   p.s. jos sattuu olemaan poikien ulkokenkiä koossa 20-21 myytävänä, niin vinkkaa!

   Vastaa
 5. Onneli 28.3.2014

  Loistavat valinnat, kyllä sulla on hyvä maku! ;)

  http://salosti.blogspot.fi/2014/03/iinan-uudet-vaatteet.html

  Vastaa
 6. iisa 28.3.2014

  Poppiin luotan minäkin! Ihan parhaat ulkovaatteet meidän kaksikolle :) Kerran otin sivuaskeleen ja nopeasti palasin ruotuun; loistava laatu ja ominaisuudet, ainoastaan vähän hinnakas.

  Vastaa
 7. Juttis 28.3.2014

  Kivat asut teillä! :) Meillä on kaksosille popin vk-haalarit ja tykkään! Likaantuivat heti ihan mustaksi ulkona, kun taputtelivat ison kiven pintaa, mutta haalarit lähtivät ihan puhtaiksi, kun vähän ihan pelkällä vedellä pesasin lika kohtia.. Ainakin vielä olen tosi tyytyväinen! Tuota tummaa väriä mietin pienelle, että kirkkaampi näkyisi paremmin liikenteessä.. Ajelin eilen itse autolla isoa tietä, kun yhtäkkiä tien reunassa oli pieni muksu. Onneksi hänellä oli todella kirkkaat vaatteet, niin näin hänet ajoissa ja sain jarrutettua vauhdin ihan hitaaksi ja vastaantulijoille vilkutin vimmatusti valoja. Onneksi lapsi pysähtyi reunaan ja hänet haki sitten äiti(?) pois, mutta toisaalta olisi voinut käydä myös huonommin, jos lapsi olisi juossut tummissa vaatteissa suoraan maantielle. Sydän hakkasi miljoonaa…

  Vastaa
 8. Aurora 29.3.2014

  Teidän lapset on kyllä aina niin kauniisti puettuja! :) Ihan tulin taas hyvälle mielelle, kun tuota Rebekankin iloisen väristä takkia katselin. Voiskohan noita tehdä myös aikuisten koossa?! :-D

  Vastaa
 9. Nadja 29.3.2014

  Mukavat tamineet teillä ja ikään nähden sopivia.
  Itse suosin huomaamatta 2-osaisia asuja.
  Kun laittaa kevyttoppatakin ja kuorihousut/ fleecevuoratut välikausihousut, on kohdallaan välikausi. Lämpimämpi yläosa lämmittää juur sopivasti! Lipallinen päähine on kevätauringoissa myös mainio. Ja trikoopipo varalle hyvä myös.
  Hieman varrelliset lenkkarit/ ulkoiukengät toimii myös tähän vuodenaikaan. Ainut asia, mitä toivoisin enemmän, olisi huumoria kuoseihin; hauskoja kuvioita ym.
  Aurinkoa kaikille!

  Vastaa
 10. Niina 29.3.2014

  Minkälaisia kenkiä teiltä löytyy välikauteen?

  Vastaa
 11. Juu-u, pukeminen tuottaa päänvaivaa kyllä. Mummu & mummi hoitaa meidän tenavaa (1 v 5 kk) muutamana päivänä viikossa ja yritä siinä sitten ohjeistaa oikeasta vaatetuksesta kun sää muuttuu päivittäin ja vielä saman päivän sisälläkin :) Ja poika on ollut vauvasta asti todella kova hikoilemaan, eli helposti tulee puettua liikaa. Tein juuri pari päivää sitten täsmäiskun kaupoille ja löysin poitsulle kivan kevättakin (kaupungille jne.), muuten mennään haalarilla. Ihana tuo Samuelin pipo, mutta onko se enemmän talvi- kuin trikoopipo-osastoa?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *