HIMOTUSKuva/& other stories

Pakko tunnusta jotain. Himotuslistani ykkösenä ovat keikkuneet kuvan Niken Air Maxit. Klik – ja ne on tulossa minulle. Oh nou, olisin paljon enemmän tarvinnut jotain keväisiä korollisia, fiksuja ja naisellisia kenkiä, mutta.. Ööh… tavallaan näissä kuitenkin on vähän korkoakin.

Ja äiti, sun ei tarvitse syyllistää mua sitten yhtään enempää, tiedän itsekin, että en ehkä varsinaisesti olisi tarvinnut lenkkareita. Ja Tanja jos luet tätä, niin tämähän on tavallaan ihan sun vika…

Onks ees hienot?

-Maj

 

0 Comments

 1. Niina 1.4.2014

  kiitti hei, täällä kans yks, joka ei tarvis yhtiäkään lenkkareita, katselee nyt samanmoisia :D mutta on kyllä niiiiin hienot!

  Vastaa
 2. Milla 1.4.2014

  On tosi hienot :) ja lenkkareitahan tarvii aina ;)

  Vastaa
 3. Äiti 1.4.2014

  Ole mielissään, minulla on ääni pois, karmea tauti päällä:(

  Vastaa
 4. Heidi 1.4.2014

  Maj!!! Mä en kestä!! Näin nuo samaiset air maxit uusimmassa cosmossa ja olen käynyt joka päivä kuolaamassa niitä tuolla nettisivuilla. Itselläni on jo yhdet täysin ehjät air maxit ja ostin syksyllä toiset ihanat niket…mutta tekisi niin mieli myös nuo! olen yrittänyt unohtaa jo noi ja sitten sä laitat kuvan noista! ääääääää..munkin on pakko saada! miten ostaa kengät niin ettei mies tajua!?!?!? Synttäritkin vasta heinäkuussa eikä noita oo enää varmaan silloin!

  NIiin Ihanat kengät!!!!

  Vastaa
 5. Kirsi 1.4.2014

  Hienot on -ja korkoakin löytyy! :)

  Vastaa
 6. Born Grown 1.4.2014

  Ompas kivat! Nää on niin mahtavat jalassa! Lenkkareiden kanssa on niin huippu viipottaa ympäriinsä eikä edes jalat väsy. ;)

  Born Grown

  Vastaa
 7. Katja 1.4.2014

  No onhan noi hienot, ihan kuin karkit! Joku taika siinä tennareiden ostossa vain on, ehkä se on vain se mukavuus. :) Mutta mitäpä siinä, niille tulee ainakin käyttöä. Ite päädyin matalavartisiin navy-sinisiin Converseihin, kivannäköiset nekin mun mielestä. :)

  Vastaa
 8. Maikkis 1.4.2014

  Mä niin haluisin ne dunk sky high:t mutta kun en tarvi.. mutta jos haluan tarpeeksi niin kai se silloin on sallittua ostaa?! :D ..hyviä nää mun selittelyt. Mutta siis ihanat air maxit, kelpais tännekin :)

  Vastaa
 9. K 1.4.2014

  Miten muuten noissa menee koot? Tai että mitä kokoa käytät normaalisti ja minkä koon noista tilasit?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *